Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Ρίξε και μια ματιά στο praktiker.

πως θα καταλαβω οτι θα μεινω ευχαριστημενος με καποιο ομως? :P

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο αλλά επειδή βλέπω ότι παίζουν διάφορα μεγέθη θα σου πρότεινα πριν πάρεις το κατσαβλιδι να πάρεις μαζί σου και κάποια βίδααπό το pc για να δεις εαν εφαρμόζει ακριβώς μέσα στην κεφαλή της βίδας.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο αλλά επειδή βλέπω ότι παίζουν διάφορα μεγέθη θα σου πρότεινα πριν πάρεις το κατσαβλιδι να πάρεις μαζί σου και κάποια βίδααπό το pc για να δεις εαν εφαρμόζει ακριβώς μέσα στην κεφαλή της βίδας.

αυτο κοιταζα μολις τωρα....αυτο καταρχην ειναι μαγνητικο? μηπως καλυτερα να αποφυγω τα μανγητικα γιατι διαβασα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για τα pc....οταν λες να παρω μια βιδα? οτι νανε βιδα απο το κουτι ξερω γω? γιατι το κουτι εχει ιδια βιδα με αυτες που βαζουμε στους σκληρους ξερω γω?

καποια σχολια που διαβαζω γενικα και λενε ενα σετακι απο jumbo με 2 ευρω καλο ειναι?

Δημοσ.

αυτο κοιταζα μολις τωρα....αυτο καταρχην ειναι μαγνητικο? μηπως καλυτερα να αποφυγω τα μανγητικα γιατι διαβασα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για τα pc....οταν λες να παρω μια βιδα? οτι νανε βιδα απο το κουτι ξερω γω? γιατι το κουτι εχει ιδια βιδα με αυτες που βαζουμε στους σκληρους ξερω γω?

καποια σχολια που διαβαζω γενικα και λενε ενα σετακι απο jumbo με 2 ευρω καλο ειναι?

Νομίζω πως δενείναι μαγνητικό, Πάρε μια βίδα που είναι για την μητρική και μία για τον σκληρό. Σετάκι, jumbo, 2 € = χάλια ποιότητα. Τα set στο praktiker ξεκινάνε από 12 € και πάνω.

Δημοσ.

Νομίζω πως δενείναι μαγνητικό, Πάρε μια βίδα που είναι για την μητρική και μία για τον σκληρό. Σετάκι, jumbo, 2 € = χάλια ποιότητα. Τα set στο praktiker ξεκινάνε από 12 € και πάνω.

http://www.cosmodata.gr/product/69252/katsavidi-ilek-giko-monomeno-din1000v-sd800-p0-t-pro

αυτο εδω το ιδιο ειναι??

μονο σταυροκατσαβιδο θελω? ή και ισιο?

Δημοσ.

Φιλε μου μηπως να αφησεις καποιον αλλο να το συναρμολογησει για εσενα ? Χωρις παρεξηγηση αναλωνεις πολυ χρονο για ενα απλο κατσαβιδι...θα τα καταφερεις τα αλλα? Χωρις παρεξηγηση και παλι...

καλο Πασχα !

• Like 3
Δημοσ.

Το ίδιο πρέπει να είναι. Ναι μόνι στραβοκατσαβιδο θες.

οκ θα παρω αυτο απο cosmodata πιστευω κομπλε θα ειμαι....ευχαριστω για τις απαντησεις σου...

Φιλε μου μηπως να αφησεις καποιον αλλο να το συναρμολογησει για εσενα ? Χωρις παρεξηγηση αναλωνεις πολυ χρονο για ενα απλο κατσαβιδι...θα τα καταφερεις τα αλλα? Χωρις παρεξηγηση και παλι...

καλο Πασχα !

φιλε δεν εχω εμπειρια σε αυτα ειναι η αληθεια το χω ψαξει πολυ και πιστευω θα τα καταφερω...τωρα οσον αφορα το κατσαβιδι επειδη το κανω πρωτη φορα ισως να χαλαω ασκοπα χρονο σε αυτο αλλα καλυτερα να χαλαω το χρονο παρα κατι αλλο...

• Like 1
Δημοσ.

διάβασε και το link στο post #3 πριν αρχήσεις την συναρμολόγηση και αν έχεις τίποτα απορείες εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Δε παίρνεις καμια βιδουλα για δειγμα και να πας σε ενα χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου να βρεις αυτό που θες;  Κατσαβίδια δε μπορείς να φανταστείς πόσα υπάρχουν. Πρέπει να είχε παλαιότερα κάτι σετ της Facom το πρακτικερ, μιλάμε για απίστευτα κατσαβίδια! Ήταν ακριβά αλλά χαίρεσαι να βιδώνεις. Με ένα μαγικό τρόπο εφαρμόζουν τόσο όμορφα στις βίδες και φυσικά δεν χαλάνε οι μύτες τους με τίποτα.

Βέβαια σε έναν υπολογιστή δε θα βρεις ιδιαίτερο ζόρι στο βίδωμα οπότε ότι και να πάρεις λογικά δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το να χαλάσει για παράδειγμα η μύτη του κατσαβιδιού (αν πας πχ να σφίξεις κάτι και σου κλοτσίσει λιγάκι και σπάσει κάνα κομμάτι από τη μύτη του κατσαβιδιού :P )

ΥΓ: Πάντως δεν είχα φανταστεί οτι μπορεί να υπάρχει σπίτι χωρίς έστω ένα κατσαβίδι :P

Edit: υπάρχουν και κατσαβίδια που αλλάζεις μυτουλα μπροστά μόνο ανάλογα με τις ανάγκες σου. Είναι βέβαια λίγο πιο χοντροκομμένα συνήθως.

Δημοσ.

φιλε δεν εχω εμπειρια σε αυτα ειναι η αληθεια το χω ψαξει πολυ και πιστευω θα τα καταφερω...τωρα οσον αφορα το κατσαβιδι επειδη το κανω πρωτη φορα ισως να χαλαω ασκοπα χρονο σε αυτο αλλα καλυτερα να χαλαω το χρονο παρα κατι αλλο...

johny είναι προφανές οτι δεν εχεις εμπειρία και στο πρωτο σου μήνυμα γράφεις οτι πήρες ακριβό μηχάνημα και φοβάσαι μην κάνεις λάθος. Εγώ θα σου προτείνω κάτι αλλο και στο λέω ολόψυχα:

• Ασε κάποιον αλλο να σου στήσει το μηχάνημα και αν μπορείς να είσαι δίπλα να βλέπεις αλλά χωρίς να ρωτάς και χωρίς να ακουμπάς. 
  • Βρες/αγόρασε/δανείσου/κλπ ενα αρχαίο μηχανημα και αλλαξε τους τα φώτα στις βιδοβολιές και καλωδιοβολιές. Επισης διαβασε μερικους οδηγούς (όπως αυτόν που σου ειπαν στην πρωτη σελίδα) και δες μερικά βιντεο στο youtube. Οταν νοιώσεις αρκετά έτοιμος άρχισε (και πρεπει να το κάνεις) να σκαλίζεις το καινουργιο σου μηχάνημα

Φιλικά

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον καταρχην κατσαβιδια ήδη εχω απλα καλυτερα να παρω κατι αλλο αν θεωρειτε καλυτερο για pc....απο κει και περα εχω διαβασει και δει πολλους οδηγους και βιντεο με το πως γινεται αυτο....απλα ελεγα να παρω ενα κατσαβιδι καλυτερο αν αυτο χρειαζεται...αν ειναι να βαλουμε οτι νανε περνω ενα των 2 ευρω και τελος....

Δημοσ.

κατι αλλο θελω να ρωτησω αφοτου με το καλο τον συναρμολογησω....μετα οταν τον ανοιξω πριν βαλω windows τι πρεπει να ρυθμισω στο bios ειτε για ssd, ειτε για μνημες και γενικα τι χρειαζεται για πρωτη φορα? ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...