Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχει κοντα μια βδομαδα τωρα που στο ξαφνικο μου βγαζει μπλε οθονη στο λαπτοπ και το μηνυμα για Driver Power State Failure με το κιτρινο θαυμαστικο να ειναι στην επιλογη "Bluetooth Audio Device". Προσπαθησα στην αρχη να κανω ενημερωση μεσα απο την επιλογη που εχει απο τον Πινακα Ελεγχου, αλλα μου εβγαζε σε ολα οτι ειναι ενημερωμενα. Εν τελει κατεβασα ενα προγραμματακι "Smart driver Updater" για να κανω ενα σκαν και μ εβγαλε το εξης αποτελεσμα οπως φαινεται στη φωτο που επισυναπτω. Τι ακριβως μπορω να κανω για να λυθει? Ευχαριστω!

post-200634-0-58214200-1397554551_thumb.png

Δημοσ.

Εν τελει κατεβασα ενα προγραμματακι "Smart driver Updater" για να κανω ενα σκαν και μ εβγαλε το εξης αποτελεσμα οπως φαινεται στη φωτο που επισυναπτω. 

To προγραμματάκι ξήλωσε το και πέτα το και μην ασχοληθείς ξανά μαζί του.

Καλησπερα παιδια. Εχει κοντα μια βδομαδα τωρα που στο ξαφνικο μου βγαζει μπλε οθονη στο λαπτοπ και το μηνυμα για Driver Power State Failure με το κιτρινο θαυμαστικο να ειναι στην επιλογη "Bluetooth Audio Device". Προσπαθησα στην αρχη να κανω ενημερωση μεσα απο την επιλογη που εχει απο τον Πινακα Ελεγχου, αλλα μου εβγαζε σε ολα οτι ειναι ενημερωμενα. . Τι ακριβως μπορω να κανω για να λυθει? Ευχαριστω!

Αντιγρα΄φω το παρακάτω από τη σελίδα https://forums.lenovo.com/t5/Windows-8-and-8-1/Driver-Power-State-Failure-Win-8/td-p/1094181/page/4 οπου γινεται εκτενη συζήτηση του θέματος

The procedure is really simple, and you only need to update the Intel Graphics Driver. I had done that before, more than once, but there's a little catch, you need to unistall the driver first and restart your machine before downloading and installing the driver from the Lenovo website. It seems to do the difference, although I don't know why.

1. Go to the Device Manager. Under "Display Adapters" right-click Intel® HD Graphics driver and unistall it.
2. Restart computer
3. Go to Lenovo support website, click "Drivers and Softwares" and select your machine and your operating system.
4. In the category "Display and Video Graphics", locate and download the appropriate Intel VGA Driver. For me, this driver was actually an older version than the one I had updated from Windows update (or the Intel website). Nevermind that, you absolutely need the driver available on the Lenovo website.
5. Click the exe file and install the driver. 
6. Restart computer.

It worked for me, at least until now. Hope it helps.
Δημοσ.

Δυστυχως το θαυμαστικο παραμενει, με την περιγραφη :

" Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10)

Το στοιχείο στη διαδρομή αντικειμένου δεν ήταν ένα αντικείμενο καταλόγου."

edit: Μπορει να ειναι τυχαιο, αλλα νομιζω παρατηρησα οτι μου το κανει οταν βαζω το καλωδιο να το φορτισω.

post-200634-0-37776400-1397559135_thumb.png

post-200634-0-80199100-1397559163_thumb.png

Δημοσ.

Η λύση που σου πρότεινα ειναι να λύθεί το blue screen. Δες πρώτα αν λύθηκε αυτό και μετά ασχολείσαι με τους drivers (σαν ξεχωριστό θέμα)

Δημοσ.

Το προβλημα με το bluescreen ηταν ως εξης. Μου εβγαζε ξαφνικα bluescreen με ενα μηνυμα οτι παρουσιαστηκε σφαλμα και συλλεγονται δεδομενα(μετρηση μεχρι 100%) και απο κατω μ εγραφε τον τυπο του προβληματος αν ηθελα να το ψαξω (Driver Power State Failure). Μετα εκανε επανεκκινηση μονο του και ολα οκ.. 1-2 μερες μετα, θα μου ξανα εκανε το ιδιο προβλημα με τα ιδια αποτελεσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...