_giorgos_1999_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 θελω ενα καλο smartphone που θα κρατησει , περιπου 200 ευρο(μαζι με μεταφορικα) . θελω να ειναι android και καλου κατασκευαστη προτιμοτερα samsung (οχι motorola και lg ). + θελω να παιζει απλα games (το πολυ nfs most wanted) . και προτειντε μου αξιοπιστα skroutz μαγαζια με δυνατοτητα αγορας με αντικαταβολη .
micahel Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 samsung galaxy s3 https://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-i9300-16GB.html απο τα φθηνα μαγαζια εχω ακουσει καλα λογια για το phonegallery
Federacion Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Και το s4 mini σε όλα σχεδόν τα κατάστηματα του skroutz. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
stratarxis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 καλά κάνεις και θες επώνυμα μαγαζιά γιατί λίγα είναι τα καλά μαγάζια γιατί μπορεί να σου δώσει μέχρι και μεταχειρισμένο κινητό για καινούργιο από ένα e-shop .
gtctsiamp Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αυτό με τον καλό κατασκευαστή δεν μας το αναλύεις λίγο καλύτερα?
kataramenos32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 θελω ενα καλο smartphone που θα κρατησει , περιπου 200 ευρο(μαζι με μεταφορικα) . θελω να ειναι android και καλου κατασκευαστη προτιμοτερα samsung (οχι motorola και lg ). + θελω να παιζει απλα games (το πολυ nfs most wanted) . και προτειντε μου αξιοπιστα skroutz μαγαζια με δυνατοτητα αγορας με αντικαταβολη . Απο που συμπεραινεις οτι η LG και η motorola δεν ειναι καλοι κατασκευαστες? Ειδικα η LG βγαζει απο τις καλυτερες συσκευες τις αγορας
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Απο που συμπεραινεις οτι η LG και η motorola δεν ειναι καλοι κατασκευαστες? Ειδικα η LG βγαζει απο τις καλυτερες συσκευες τις αγορας Και επισης αποκλειει τις καλυτερες επιλογες σε αυτα τα χρηματα το Motorola Moto G και το LG Optimus G
haHa Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 θελω ενα καλο smartphone που θα κρατησει , περιπου 200 ευρο(μαζι με μεταφορικα) . θελω να ειναι android και καλου κατασκευαστη προτιμοτερα samsung (οχι motorola και lg ). + θελω να παιζει απλα games (το πολυ nfs most wanted) . και προτειντε μου αξιοπιστα skroutz μαγαζια με δυνατοτητα αγορας με αντικαταβολη . Mε γεια: lg optimus g στα 217€ Καλυτερη υλικα απο το samsung s3, διπλασια ram, αισθητα ταχυτερο επεξεργαστη,υποστηριξη lte/4g δικτυων, αισθητα καλυτερη καρτα γραφικων, λιγο καλυτερη καμερα. Ουσιαστικα δεν υπαρχει συγκριση με το s3, ειναι μακραν καλυτερο το lg optimus g, παρολο που ειναι μολις 10€ ακριβοτερο. 1
Chris_85 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Χειρότερη κάμερα ήθελες να γράψεις μάλλον. 1
Bill_Real Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 το ότι το S3 είναι του 2012 δεν προβληματιζει;;
haHa Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Χειρότερη κάμερα ήθελες να γράψεις μάλλον. Απο το s3 θεωρω πως εχει λιγο καλυτερη καμερα το optimus g. Βλεπω πχ και στο engadget συμφωνουν πως ειναι οριακα καλυτερη απο αυτην του s3: http://www.engadget.com/2012/10/19/lg-optimus-g-review-a-quad-core-powerhouse-with-nexus-aspiratio/ Overall, the 13-megapixel camera gathers tons of detail and edges out the One X and Galaxy S III.
Chris_85 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Όχι όχι το σ3 έχει καλύτερη κάμερα με διαφορά.
kataramenos32 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Απο το s3 θεωρω πως εχει λιγο καλυτερη καμερα το optimus g. Βλεπω πχ και στο engadget συμφωνουν πως ειναι οριακα καλυτερη απο αυτην του s3: http://www.engadget.com/2012/10/19/lg-optimus-g-review-a-quad-core-powerhouse-with-nexus-aspiratio/ Το S3 εχει καλυτερη καμερα φιλε μου.Ισως αυτο να ειναι το μονο μειονεκτημα του G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα