Προς το περιεχόμενο

brand smartphone 200 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω ενα καλο smartphone που θα κρατησει , περιπου 200 ευρο(μαζι με μεταφορικα) . θελω να ειναι android και καλου κατασκευαστη προτιμοτερα samsung (οχι motorola και lg ). + θελω να παιζει απλα games (το πολυ nfs most wanted) . και προτειντε μου αξιοπιστα skroutz μαγαζια με δυνατοτητα αγορας με αντικαταβολη .

Δημοσ.

καλά κάνεις και θες επώνυμα μαγαζιά γιατί λίγα είναι τα καλά μαγάζια γιατί μπορεί να σου δώσει μέχρι και μεταχειρισμένο κινητό για καινούργιο από ένα e-shop . 

Δημοσ.

θελω ενα καλο smartphone που θα κρατησει , περιπου 200 ευρο(μαζι με μεταφορικα) . θελω να ειναι android και καλου κατασκευαστη προτιμοτερα samsung (οχι motorola και lg ). + θελω να παιζει απλα games (το πολυ nfs most wanted) . και προτειντε μου αξιοπιστα skroutz μαγαζια με δυνατοτητα αγορας με αντικαταβολη .

Απο που συμπεραινεις οτι η LG και η motorola δεν ειναι καλοι κατασκευαστες? Ειδικα η LG βγαζει απο τις καλυτερες συσκευες τις αγορας

Δημοσ.

Απο που συμπεραινεις οτι η LG και η motorola δεν ειναι καλοι κατασκευαστες? Ειδικα η LG βγαζει απο τις καλυτερες συσκευες τις αγορας

Και επισης αποκλειει τις καλυτερες επιλογες σε αυτα τα χρηματα το Motorola Moto G και το LG Optimus G

Δημοσ.

Mε γεια:

lg optimus g στα 217€

Καλυτερη υλικα απο το samsung s3, διπλασια ram, αισθητα ταχυτερο επεξεργαστη,υποστηριξη lte/4g δικτυων, αισθητα καλυτερη καρτα γραφικων, λιγο καλυτερη καμερα.

Ουσιαστικα δεν υπαρχει συγκριση με το s3, ειναι μακραν καλυτερο το lg optimus g, παρολο που ειναι μολις 10€ ακριβοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Χειρότερη κάμερα ήθελες να γράψεις μάλλον.

Απο το s3 θεωρω πως εχει λιγο καλυτερη καμερα το optimus g.

Βλεπω πχ και στο engadget συμφωνουν πως ειναι οριακα καλυτερη απο αυτην του s3:

http://www.engadget.com/2012/10/19/lg-optimus-g-review-a-quad-core-powerhouse-with-nexus-aspiratio/

Overall, the 13-megapixel camera gathers tons of detail and edges out the One X and Galaxy S III. 
Δημοσ.

Απο το s3 θεωρω πως εχει λιγο καλυτερη καμερα το optimus g.

Βλεπω πχ και στο engadget συμφωνουν πως ειναι οριακα καλυτερη απο αυτην του s3:

http://www.engadget.com/2012/10/19/lg-optimus-g-review-a-quad-core-powerhouse-with-nexus-aspiratio/

Το S3 εχει καλυτερη καμερα φιλε μου.Ισως αυτο να ειναι το μονο μειονεκτημα του G

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...