Greenday13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Απορίες σχετικά με τα comments: -Γιατί είναι ανήθικο/παράνομο το να συλλέγει στοιχεία σχετικά με καταναλωτικές συνήθειες η google; -Τελικά οι πολυεθνικές είναι κορόιδα; -Που στοδιάλο κολλάνε οι κομμουνιστές και οι εβραίοι με την google. Δηλαδή έλεος. Μένει τώρα να γίνει μια αναφορά στο ολοκαύτωμα για να επιβεβαιώσουμε πανηγυρικά το νόμο του Godwin. -Γνωρίζετε ότι οι πάροχοι είναι αναγκασμένοι από το νόμο να καταγράφουν και να αποθηκεύουν τα πάντα για διάστημα 3 μηνών; Ιδιαίτερα για μια μεγάλη κατηγορία σοβαρών εγκληματικών πράξεων (δολοφονιών, εκβιασμών, τρομοκρατικών και ρατσιστικών επιθέσεων κ.α) αλλά και προθέσεων για αυτοκτονία οι πάροχοι υποχρεούνται να δώσουν στοιχεία για τους πελάτες τους στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΧΩΡΙΣ κάποιου είδους ένταλμα, παρά μόνον με διαπιστευτήρια των πράξεων αυτών. Για τους ίδιους λόγους μπορούν να δώσουν στοιχεία σε οποιονδήποτε πολίτη με μία απλή εισαγγελική παραγγελία. Η ανωνυμία στο ίντερνετ είναι ένα πράγμα πολύ σχετικό και εξαρτάται από τη σοβαρότητα της κατάστασης. Σκεφτείτε το όσοι μιλάτε για παραβίαση της ιδιωτικότητάς σας από τη google επειδή αποκάλυψε στη Nike ότι σας αρέσουν τα αθλητικά παπούτσια. Γενικά πάντως από τις "σατανικές" εταιρίες που στην τελική σου προσφέρουν και ένα cloud, ένα earth, ένα καλό mail service και μερικές καλές υπηρεσίες διαμοιρασμού εικόνων, video κτλ. πιο πολύ με ενοχλούν οι άεργοι κριτές των πάντων/ επαγγελματίες commentators που παραπονιούνται για ανουσιότητες, γκρινιάζουν για το παραμικρό και φυσικά δεν έχουν να παρουσιάσουν οι ίδιοι τίποτα. Πάντα είναι πιο εύκολο να κρίνεις από ό,τι να κρίνεσαι. Η κουλτούρα του Ράδιο Αρβύλα σε όλο της το μεγαλείο. Τρικυμια εν κρανιω. Πρωτον,οσοι σχολιαζουμε μια ειδηση δεν ειμαστε αεργοι , ουτε επαγγελματιες σχολιαστες. Εσυ ποιος εισαι που σχολιαζεις οσους σχολιαζουν; Κατι μου θυμιζει αυτη η τακτικη σου. Ανεβηκε χτες μια ειδηση. Προσωπικα την εκρινα αρνητικα. Ειμαι υποχρεωμενος να παρουσιασω μια αντιπροταση;τι λες ρε μεγαλε; Εχεις μαθει να διαβαζεις; Η δικη μου αντιπροταση, οπως και πολλων αλλων εδω μεσα, ειναι να ΜΗΝ σκαναρονται τα email μου. Τοσο απλο. Λεφτακια εχει η Google. Η απληστια της ομως για κερδος, την ωθει να βγαλει κι αλλα, απο τα προσωπικα μας δεδομενα. Οι διαφημισεις διαμορφωνουν συνειδησεις, οπως τη δικη σου. Στη δικη σου συνειδηση, η πολυεθνικη καλως κανει και συλλεγει στοιχεια. Μπερδευεις την ηθικη με τη νομιμοτητα. Ο,τι σημερα ειναι παρανομο αυριο γινεται νομιμο και το αναποδο.Η ηθικη των πραγματων ομως ειναι αλλο πραγμα. Πριν 10 χρονια, δε διανοουταν κανεις να σε παρακολουθουν τοσο εξοφθαλμα.Τωρα, το εχετε συνηθισει. Σημερα, με ενα Legal agreement, η παρακολουθηση γινεται ΝΟΜΙΜΗ. Ειναι ομως ανηθικη. Δηλαδη, αν δε θελω να με παρακολουθουν πρεπει να ζησω στη σπηλια; Γιατι δεν πας εσυ στα γραφεια της Google, να σου περασουν και καλωδια στον εγκεφαλο να καταγραφουν τις επιθυμιες σου, ωστε να μην κουραζονται οι ανθρωποι; Δηλαδη τι λογικη ειναι αυτη; Δε σ'αρεσει το σχολιο μου; τι μου λες να σηκωθω να φυγω και να κλεισω το router? Λυπαμαι για οσους δεν μπορουν να δουν στα λογια του Νιμολερ το γεγονος πως οταν παραχωρεις ελευθεριες ή μαλλον αφηνεις να παιρνουν ελευθεριες απο τους αλλους, συντομα θα ερθει και η δικη σου σειρα. Ελεος με τετοιες ισοπεδοτικες αποψεις.. Αν εσυ λοιπον εισαι ο ξερολας και εχεις τη λυση πες τη μας, αν παλι μονο ο,τι λες ισχυει, ωραιος δημοκρατης εισαι!! ΠΕς λοιπον τα επιχειρηματα σου και ασε εμας να λεμε ο,τι θελουμε... Τοση ωρα κραζεις αλλα επιχειρημα δεν ειπες!! Εγω λοιπον σου ξαναλεω, ο,τι κινειται εδω μεσα καταγραφεται, παρακολουθειται, δεν κρυβεται! εαν δεν το θες, δεν κυκλοφορεις εδω..εαν δεν το αντεχεις, παλι δεν κυκλοφορεις εδω..εαν παλι εχεις μια λυση που να ειναι και πραγματοποιησιμη πες τη...αλλιως κλεισε τωρα το μοντεμ σου γιατι θα στην πεσει η CIA! Καλα, αλλος εδω μεσα. Ποση ωρα κραζω ακριβως; με χρονομετρησες; επειδη διαφωνω με την πολιτικη της google δεν ειμαι δημοκρατης και εισαι εσυ; Ως επιχειρημα δεν σου φτανει οτι σημερα παρακολουθουν τι μαρκα ουισκυ σ'αρεσει, αυριο θα παρακολουθουν τις σεξουαλικες σου προτιμησεις και μεθαυριο τις πολιτικες σου πεποιθησεις; Επισης, η λογικη σου ειναι η εξης : αφου ξερουμε ολοι πως το διαδικτυο χακαρεται , αρα , γιατι να μην παρακολουθουμαστε νομιμα; Σα να μου λες : αφου ξερω οτι εξω κυκλοφορουν διαρρηκτες που ανοιγουν κλειδαριες, γιατι να μην αφησω την πορτα του σπιτιου μου ανοικτη; Ευγε για τη λογικη σου, αξιος της μοιρας σου (αλλα δυστυχως η μοιρα σου και η μοιρα μου συνδιαμορφωνονται, αφου ζουμε στην ιδια κοινωνια). Μαθε τελος, οτι δεν ειμαι θεος για να εχω ατομικη λυση. Η λυση σε ολα αυτα που μας κανουν οι εταιρειες ειναι συλλογικη αντιδραση. Οταν οι περισσοτεροι γουσταρουν παρακολουθηση, θα την υποστουμε κι εμεις που δεν γουσταρουμε ή θα κλεισουμε τα router. 3
Nikolas7_7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Τρικυμια εν κρανιω. Πρωτον,οσοι σχολιαζουμε μια ειδηση δεν ειμαστε αεργοι , ουτε επαγγελματιες σχολιαστες. Εσυ ποιος εισαι που σχολιαζεις οσους σχολιαζουν; Κατι μου θυμιζει αυτη η τακτικη σου. Ανεβηκε χτες μια ειδηση. Προσωπικα την εκρινα αρνητικα. Ειμαι υποχρεωμενος να παρουσιασω μια αντιπροταση;τι λες ρε μεγαλε; Εχεις μαθει να διαβαζεις; Η δικη μου αντιπροταση, οπως και πολλων αλλων εδω μεσα, ειναι να ΜΗΝ σκαναρονται τα email μου. Τοσο απλο. Λεφτακια εχει η Google. Η απληστια της ομως για κερδος, την ωθει να βγαλει κι αλλα, απο τα προσωπικα μας δεδομενα. Οι διαφημισεις διαμορφωνουν συνειδησεις, οπως τη δικη σου. Στη δικη σου συνειδηση, η πολυεθνικη καλως κανει και συλλεγει στοιχεια. Μπερδευεις την ηθικη με τη νομιμοτητα. Ο,τι σημερα ειναι παρανομο αυριο γινεται νομιμο και το αναποδο.Η ηθικη των πραγματων ομως ειναι αλλο πραγμα. Πριν 10 χρονια, δε διανοουταν κανεις να σε παρακολουθουν τοσο εξοφθαλμα.Τωρα, το εχετε συνηθισει. Σημερα, με ενα Legal agreement, η παρακολουθηση γινεται ΝΟΜΙΜΗ. Ειναι ομως ανηθικη. Δηλαδη, αν δε θελω να με παρακολουθουν πρεπει να ζησω στη σπηλια; Γιατι δεν πας εσυ στα γραφεια της Google, να σου περασουν και καλωδια στον εγκεφαλο να καταγραφουν τις επιθυμιες σου, ωστε να μην κουραζονται οι ανθρωποι; Δηλαδη τι λογικη ειναι αυτη; Δε σ'αρεσει το σχολιο μου; τι μου λες να σηκωθω να φυγω και να κλεισω το router? Λυπαμαι για οσους δεν μπορουν να δουν στα λογια του Νιμολερ το γεγονος πως οταν παραχωρεις ελευθεριες ή μαλλον αφηνεις να παιρνουν ελευθεριες απο τους αλλους, συντομα θα ερθει και η δικη σου σειρα. Καλα, αλλος εδω μεσα. Ποση ωρα κραζω ακριβως; με χρονομετρησες; επειδη διαφωνω με την πολιτικη της google δεν ειμαι δημοκρατης και εισαι εσυ; Ως επιχειρημα δεν σου φτανει οτι σημερα παρακολουθουν τι μαρκα ουισκυ σ'αρεσει, αυριο θα παρακολουθουν τις σεξουαλικες σου προτιμησεις και μεθαυριο τις πολιτικες σου πεποιθησεις; Επισης, η λογικη σου ειναι η εξης : αφου ξερουμε ολοι πως το διαδικτυο χακαρεται , αρα , γιατι να μην παρακολουθουμαστε νομιμα; Σα να μου λες : αφου ξερω οτι εξω κυκλοφορουν διαρρηκτες που ανοιγουν κλειδαριες, γιατι να μην αφησω την πορτα του σπιτιου μου ανοικτη; Ευγε για τη λογικη σου, αξιος της μοιρας σου (αλλα δυστυχως η μοιρα σου και η μοιρα μου συνδιαμορφωνονται, αφου ζουμε στην ιδια κοινωνια). Μαθε τελος, οτι δεν ειμαι θεος για να εχω ατομικη λυση. Η λυση σε ολα αυτα που μας κανουν οι εταιρειες ειναι συλλογικη αντιδραση. Οταν οι περισσοτεροι γουσταρουν παρακολουθηση, θα την υποστουμε κι εμεις που δεν γουσταρουμε ή θα κλεισουμε τα router. Μαλλον δεν διαβασες τι γραφω.. Δικαιωμα σου ειναι να διαφωνεις με οποιον γουσταρεις.. Δεν ειναι δικαιωμα σου να με κραζεις απλα, χωρις να προτεινεις λυση. Αν δεν καταλαβαινεις οτι αυτο κανεις, τοτε εχεις προβλημα. Εγω δεν αρνηθηκα οτι ειναι προβλημα αυτο που κανουν..Απλα ειπα οτι πρακτικα δεν θεωρω πως υπαρχει ρεαλιστικη λυση. Αν την εχεις γιατι δεν την λες? Ποια συλλογικη αντιδραση προτεινεις?? Οσο για τις εταιρειες, μαλλον ζεις σε αλλο κοσμο. Δεν ξερω αν το γνωριζεις, αλλα πισω απο τις εταιρειες ειναι ανθρωποι, και οσο υπαρχουν συμφεροντα δεν θα μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος για τιποτα!! Εαν ζουσαμε σε αγγελικα πλασμενο κοσμο θα δεχομουν ολες σου τις αποψεις..επειδη ομως δεν ζουμε, προτιμω να ειμαι ρεαλιστης, απλα! Οσο λοιπον νομιζεις οτι εσυ μπορεις να εχεις ασφαλεια ακομα και αν κλεισει ολος ο πλανητης τα μοντεμ του, ασε με εμενα να ευχαριστιεμαι τις "δωρεαν" υπηρεσιες! ΤΟ προβλημα ειναι οταν δεν ξερεις τι γινεται, και θα σε παραδεχομουν αν ελεγες οτι πρεπει να μαθουν ολοι οτι δεν ειναι ασφαλεις.. Αν ξερουμε ολοι την αληθεια, τοτε κανοντας προσεκτικη χρηση ειμαστε πολυ καλυμενοι.. Οσο για τις προτιμησεις μου που παρακολοθουν, καθε μερα που μαπινω ebay, skroutz κτλ, και κανω μια αναζητηση, μετα απο λιγ μου ερχεται email με προσφορες σε αυτα που εψαχνα..κανε απεργια λοιπον εσυ..εμενα προσωπικα δε με απασχολει αν γνωριζουν οτι αναζητουσα ενα κινητο, δεν εψαχνα οπλα.. και χαιρομαι που μου στελνουν προσφορες που πολλες φορες αξιζουν.
kostas_dr Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Υπάρχει ακόμα κάποιος που θεωρεί ότι τέτοιες υπηρεσίες, δεν χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές; Και όχι μόνο τώρα.
Greenday13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μαλλον δεν διαβασες τι γραφω.. Δικαιωμα σου ειναι να διαφωνεις με οποιον γουσταρεις.. Δεν ειναι δικαιωμα σου να με κραζεις απλα, χωρις να προτεινεις λυση. Αν δεν καταλαβαινεις οτι αυτο κανεις, τοτε εχεις προβλημα. ΟΚ καταλαβα τι εγραψες και συγγνωμη, δεν ειναι προσωπικο το κραξιμο, αλλωστε δεν σε ξερω και προσωπικα. Παλι ομως διαφωνω με τη λογικη σου. ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη πισω απο τις εταιρειες κρυβονται ανθρωπινα συμφεροντα, εμεις θα πρεπει να δεχομαστε πλεον ΚΑΙ νομικα, ο,τι γουσταρουν αυτοι; Δηλαδη εσυ λες οτι αφου το ιντερνετ παρακολουθειται απο παντου, ας τους το δωσουμε και στο πιατο. Χαιρω πολυ, κι εγω γουσταρω να μου στελνουν διαφημισεις απο το ebay με προσφορες, βασει των αναζητησεων μου. Αλλο ομως να σου σκαναρονται τα cookies,αλλο να σου σκαναρονται τα email. Εχει τεραστια διαφορα. Δε θελεις να διανοηθεις πως μπορουν να χρησιμοποιηθουν ολα αυτα εναντιον σου; Γιατι; επειδη εισαι νομοταγης; Αυριο-μεθαυριο μια κυβερνηση μπορει να σε ορισει ως παρανομο, ας πουμε επειδη δε γουσταρει το nickname σου! Τι θα γινει τοτε; θα σκαναρουν τα email σου και θα ψαχνουν τροπους να σε τσιμπησουν; Ας πουμε η απαγορευση του youtube στην Τουρκια ειναι κινηση καλη; τι σου δειχνει εσενα αυτο; οτι οσο περναει ο καιρος, η καθε κυβερνηση προσπαθει να ελεγχει το περιεχομενο και να φιλτραρει τις "επικινδυνες" πληροφοριες. Επισης, συλλογικη αντιδραση ειναι να ΜΗΝ χρησιμοποιουμε το gmail (υπαρχουν κι αλλα), μαζικες επιστολες διαμαρτυριας στη google, και ειμαι σιγουρος πως καποιοι θα κινηθουν νομικα εναντιον αυτης της καταστασης. Μην λες ουτοπικο κατι, επειδη εσυ βαριεσαι να αντιδρασεις. Ρεαλιστες καλο ειναι να ειμαστε, αλλα ωχαδερφιστες οχι. 1
Nikolas7_7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 ΟΚ καταλαβα τι εγραψες και συγγνωμη, δεν ειναι προσωπικο το κραξιμο, αλλωστε δεν σε ξερω και προσωπικα. Παλι ομως διαφωνω με τη λογικη σου. ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη πισω απο τις εταιρειες κρυβονται ανθρωπινα συμφεροντα, εμεις θα πρεπει να δεχομαστε πλεον ΚΑΙ νομικα, ο,τι γουσταρουν αυτοι; Δηλαδη εσυ λες οτι αφου το ιντερνετ παρακολουθειται απο παντου, ας τους το δωσουμε και στο πιατο. Χαιρω πολυ, κι εγω γουσταρω να μου στελνουν διαφημισεις απο το ebay με προσφορες, βασει των αναζητησεων μου. Αλλο ομως να σου σκαναρονται τα cookies,αλλο να σου σκαναρονται τα email. Εχει τεραστια διαφορα. Δε θελεις να διανοηθεις πως μπορουν να χρησιμοποιηθουν ολα αυτα εναντιον σου; Γιατι; επειδη εισαι νομοταγης; Αυριο-μεθαυριο μια κυβερνηση μπορει να σε ορισει ως παρανομο, ας πουμε επειδη δε γουσταρει το nickname σου! Τι θα γινει τοτε; θα σκαναρουν τα email σου και θα ψαχνουν τροπους να σε τσιμπησουν; Ας πουμε η απαγορευση του youtube στην Τουρκια ειναι κινηση καλη; τι σου δειχνει εσενα αυτο; οτι οσο περναει ο καιρος, η καθε κυβερνηση προσπαθει να ελεγχει το περιεχομενο και να φιλτραρει τις "επικινδυνες" πληροφοριες. Επισης, συλλογικη αντιδραση ειναι να ΜΗΝ χρησιμοποιουμε το gmail (υπαρχουν κι αλλα), μαζικες επιστολες διαμαρτυριας στη google, και ειμαι σιγουρος πως καποιοι θα κινηθουν νομικα εναντιον αυτης της καταστασης. Μην λες ουτοπικο κατι, επειδη εσυ βαριεσαι να αντιδρασεις. Ρεαλιστες καλο ειναι να ειμαστε, αλλα ωχαδερφιστες οχι. Δεν ξερω ποσο γνωστης του αντικειμενου εισαι, αλλα πραγματικα, αν πιστευεις οτι με το μποικοταζ στο gmail, θα πετυχεις κατι, μαζι σου να το καταργησουμε.. (προσωπικα το χρησιμοποιω λογω ανδροιδ κινητου μονο) Ομως να ξερεις οτι παρακολουθουνται τα παντα, ακομα και τα ΜΜΣ που στελνεις στην κοπελα σου, να το θεσω και ετσι. Οποτε η μονη ρεαλιστικη αμυνα ειναι να χρησιμοποιεις εξυπνα τα εργαλεια που εχεις, του τεστην να μην στελνεις κατι που θεωρεις οτι δεν πρεπει να το δει κανεις.. Τωρα αν αυτο σε ενοχλει, εγω σου ξαναλεω, δεν με επηρεαζει σε κατι, και ας μαθουν και πως κανω σεξ. δε θαλλαξω συνηθειες ουτε θα μου πουλησουν κατι που δε θελω. Αντιθετα, μια στο εκατομμυριο να τσιμπησουν τυχον εμπορους ναρκωτικων,ανθρωπων ή παρανοικους που θελουν να κανουν κακο, τι θεωρω πιο σημαντικο..Δεν σημαινει οτι συναινω στην παρακολουθηση, αλλα και ο φοβος φυλαει τα ερμα..
Greenday13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ξερεις πολυ καλα πιστευω οτι με προφαση την τρομοκρατια, τα ναρκωτικα, την παιδεραστεια κλπ, γινονται οι παρακολουθησεις. Αλλωστε η ειδηση το λεει ξεκαθαρα : θα σκαναρονται τα email για διαφημιστικους σκοπους. Δεν λεει καν οτι θα σκαναρονται για την ασφαλεια των πολιτων (που και παλι κατακριτεο θα ηταν). Συμφωνω οτι πρεπει να προσεχουμε τι στελνουμε, απλα διαφωνω με την ανευ ορων παραδοση των ΝΟΜΙΚΩΝ οπλων που εχουμε ως πολιτες, στις ιδιες τις εταιρειες . Ξαναλεω και κλεινω οτι : το οτι παρακολουθουνται ολα, δεν σημαινει οτι πρεπει να τους τα δωσουμε στο πιατο με ενα απλο κλικ στο "Συμφωνω". Ως τωρα, εχουν κερδηθει δικες συμπολιτων μας για καταπατηση ιδιωτικης ζωης. Πρεπει να καταλαβουμε οτι το συμφερον μας δεν ειναι με τις εταιρειες! 2
stefanos1322 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Η μοναδική εταιρεία μέχρι στιγμής με την οποία ουδέποτε είχα πρόβλημα διακίνησης προσωπικών δεδομένων ήταν η MSN. fact. χαχαχαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα