Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Rosana είπε

Οχι εως 400 δινω συμπεριλαμβανομένου καποια εξοδα σπιτιου

Ούτε Κυψέλη....

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Rosana said:

Οκ. Ευχαριστώ.  Η" καλλιθεα η" μοσχατο. Τα αλλα τα απορριπτω. Δε θελω να μενω στη πανεπισημιουπολη. 

Τωρα θελω επιπλωμενη γκαρσονιερα με θεση παρκινκ. Ποιος ξερει τι θα βρω...

Και τί δεν έχει αυτό! https://www.xe.gr/property/enoikiaseis|katoikies|kallithea_kentro|613806366.html

• Like 1
Δημοσ.

Παρκιγκ στην καλλιθεα διαβαζω, μπανιο στις τζιτζιφιες και ποδηλατοδρομοι

Απο που να ξεκινησωκαι που να τελειωσω...

Προς το νιαρχος προφανως και ειναι καλυτερα να  μενεις και κυριως τερμα δημοσθενους με κατσωνη αλλα και τζιτζιφιες .Τα υπολοιπα ειναι δραμα αστο.

Παργκιγκ αν ειναι ωρα με ανοιχτα μαγαζια απλα το ξεχνας,μαλλον ειμαι αρκετα τυχερος π βρισκω.

ΓΙα μενα αν καταληξεις καλλιθεα πηγαινε χαμηλα για να εισαι καλυτερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rosana είπε

Οχι εως 400 δινω συμπεριλαμβανομένου καποια εξοδα σπιτιου

με ολα αυτα που θες λογικα σε κοβω για 550 χαλαρα...αλλιως ενα σλιπινκ μπαγκ στο Νιαρχος στο παρκινγκ τους το χειμωνα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Το έκανα και εγώ το search 

Μια αγγελία υπάρχει σε αυτά τα λεφτά, με 3000 views

Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πιάσεις το τζόκερ παρά να βρεις επιπλωμένο σπίτι με πάρκινγκ σε αυτές τις γειτονιές (με 400 € budget)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βασικά διεύρυνα το κριτήριο για όλη την Αττική και δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα σε λογική απόσταση από την Καλλιθέα πλην 2 διαμερισμάτων σε Κυψέλη και Λυκαβηττό γι' αυτά τα ποσά, 

Υ.Γ (ούτε στην Ζωγράφου :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πας εδω και δινεις και κανενα κατοσταρικο για μια θεση παρκιγκ.400 και με εξοδα σπιτιου και παρκιγκ ξεχνα το.

https://www.xe.gr/property/enoikiaseis|katoikies|xarokopou|615953724.html

Επεξ/σία από Menelaos83
Δημοσ.

https://www.xe.gr/property/search?System.item_type=re_residence&Transaction.type_channel=117541&Geo.area_id_new__hierarchy=82196&Asset.has_photos=1&Item.is_furnished=5332&Item.has_parking=5332&Transaction.price.to=410&Item.area.from=35&Item.area.to=49
αναζητηση για τα σπιτια εντος νομου αττικης μεχρι 410€ επιπλωμενο και με παρκινγκ... σε βλεπω για Σαλαμικονος. θα εχεις κ την θαλασσα τυχερουλα να κανεις μπανακι στο Αιάντειο. Σε αυτα τα λεφτα που εχεις βαλει σαν οριο ειτε ξεχνα το παρκινγ ειτε το επιπλωμενο.

Δημοσ.

Σας παιζει μπαλα like a boss. Για να δουμε ποσες σελιδες μπορει να φτασει.

Δημοσ.
Στις 25/8/2019 στις 10:32 ΜΜ, IceMC είπε

ΥΓ. Για το Νιάρχο σκόπιμα δεν έκανα αναφορά. Απλά το σκουπίδι της περιοχής, αλλά δε θέλω να επεκταθώ επί του θέματος, είναι άλλο καπέλο. 

λολ

(υπενθυμιζω οτι πριν το Νιαρχο εκει ηταν ο εγκαταλελειμενος ιπποδρομος που ειχε γινει πιατσα τραβεστι)

• Like 1
Δημοσ.

Τι ασχημο εχει το παρκο Νιαρχος ρε παιδια; Εμενα μου φαινεται μια γωνια Ευρωπης στην Αθηνα. Οσες φορες εχω παει το εχω φχαριστηθει. Παρκα, πικνικ, υπαιθριες συναυλιες, "ποταμι"..  Γιατι σκουπιδι;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε

λολ

(υπενθυμιζω οτι πριν το Νιαρχο εκει ηταν ο εγκαταλελειμενος ιπποδρομος που ειχε γινει πιατσα τραβεστι)

Και αυτοσχεδια πιστα για καγκουρες.

Επίσης το ΙΣΝ ειναι υπεύθυνο για ολες αυτες τις αλλαγές που γίνονται στην παραλια και που τελικά οι πολίτες θα εχουν πρόσβαση στην θάλασσα χωρίς να χρειάζεται να διαβούν λαγούμια και σπήλαια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...