Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Η παραλιακή της Αθήνας είνα το Αθενς Ριβιέρα περικαλώ. Λίγα τα λόγια για το Άθενς Ριβιέρα. 1
basilis_k6 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Το πορισμα τελικα είναι αν θες καθαρο αερα πας.... Μοσχατο. Χαχαχαχαχαχαχα
Rosana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Εκανα λαθος στο πρωτο ποστ. Ηθελα να γραψω καλλιθεα. Οσο γι τα αλλα παντου βρισκεις διαφορες κ ομοιοτητες. Δεν ειναι η πρωτη φορα που φευγω ααπο τη Θεσσαλονίκη. Στο εξωτερικό. Ζουσα πολλα χρονια. Εγω αποφασισα να παω στο Μοσχατο. Μου αρεσε οπως μου εγραψε μια κοπελα παραπανω και με εξηγησε με ωραιο τροπο και μ επεισε. Ευχαριστώ. Παντως
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, Talepwros είπε Μπορείς να κοιταξεις και Νεα Μάκρη, πηγαινα για ενα χρονο για δουλειά Καλλιθέα καθε μερα με το αμαξι, δεν ειχα κανενα πρόβλημα. Σωστά δίπλα είναι. Επίσης Χαλκιδική πρώτο πόδι να είσαι κοντά και στη Θεσσαλονίκη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, adi32 είπε Σωστά δίπλα είναι. Επίσης Χαλκιδική πρώτο πόδι να είσαι κοντά και στη Θεσσαλονίκη Μα διαβαζω θεωρίες για καθαρο αερα και Μοσχάτο.
Conan2046 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Έχω φύγει από την Αθήνα μερικά χρόνια αλλά απ' ότι θυμάμαι και επειδή λέει η Rosana για τρέξιμο, καθαρό αέρα. Η Ζωγράφου μπορεί να είναι λίγο μακριά αλλά υπάρχουν και τα Ιλίσια-Παγκράτι-Καισαριανή κοντά στην είσοδο της Παναπιστημιούπολης από την άλλη μεριά. Με μηχανάκι η απόσταση από την Καλλιθέα δεν είναι πάνω από 15 λεπτά. Έχει στην διάθεση της τον τεράστιο χώρο-πάρκο της Πανεπιστημιούπολης για τρέξιμο, καθαρό αέρα, έχει γήπεδο αν θέλει τέτοιο χώρο, (με σκληρό ταρτάν όμως αν δεν έχει αλλάξει) και καταλήγει τελικά και στο δάσος της Καισαριανής. Πισίνα υπήρχε και λογικά υπάρχει, γυμναστήρια υπάρχουν αρκετά.
AristidisZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Η Ζωγράφου Η ποια ; 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Rosana είπε S eyxaristw. Οσο για τους αλλους ξυπνιους, δε προκειται για τσιγκουνια αλλα μαλλον εχετε αγρια μεσανυχτα απο αθλητισμο. Κολυμβητηριο ζητησα και καθαρό. Αερα για τρεξιμο. Οχι καφε και φιγουρα στη πισινα. Ευχαριστώ. Πολυ. Κατεληξα για καλλιθεα μαλλον. Αφου ειναι τοσο βρωμικη η θαλασσα εκει... Οσο για το ζωγραφου ειδα οτι ειναι πολυ μακρια. Τελος παντων σας ευχαρθστω ολους Καλά δεν είναι και σοβαρή η εικόνα με τα σκουπίδια που στειλαν παραπανω. Παίζει να είναι έτσι καμία φορά αλλά όχι κάθε μέρα 😀 Παντως, σε περιοχές *σχετικά* κοντα αρκετός κοσμος πηγαίνει για μπάνιο... Δεν λέω ότι είναι ιδανικό ούτε και πεντακάθαρα αλλά είναι ισως μια λύση. Δεν έχω πάει (μην φανταστεις κάτι ειδύλλιακό) αλλά τόσος κοσμος και οικογένειες κάνουν μπάνιο εκει... (Δεν μπορεί να είναι τόσο απελπισμένοι που να μην περνούν το τραμ για να πάνε προς γλυφαδα ξέρω γω...). Δυο παραλίες που θυμάμαι: Επισης κοντα για βόλτα είναι και η μαρινα του Φλοίσβου (εμένα δεν μου αρέσει, είναι λίγο προκάτ φαση,, αλλά τραβάει κόσμο). Ξεκινάς απο εκει και περπατάς προς Άλιμο. Είναι ωραία βόλτα αλλά μην φανταστείς την απλά της Θεσσαλονίκης + θόρυβο απο την Ποσειδωνως. Επίσης, για αγορές ο Πειραιάς είναι δίπλα, όπου είναι ωραία και για βόλτα (πασαλιμανι, προφήτης ηλιας κλπ)... My 2 cents Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από TheGrisGrisMan
apollonas7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/8/2019 στις 10:44 ΜΜ, Rosana είπε Τζιτζιφιες με προτειναν η" καμινια... Εγω θελω να αθλουμαι, να εει κολυμβητηριο, δρομους για ποδηλα το, γυμναστηρια. Μου αρεσε στις τζιτζιφιες που εχει το αθλητικο Κέντρο. Κοντα. καλλιθεα εχει ποδηλατοδρομο εχει παρκο που πανε και τρεχουν εχει κολυμβητηριο δημοτικο (αν δεν ειναι της καλλιθεας ειναι της νεας σμυρνης που ειναι διπλα) γυμναστηρια καμια 20αρια, σε βολευει καλυτερα να μεινεις καλλιθεα...μην απομακρυνθεις απο τη δουλεια σου αρχικα και τρως τη ζωη σου στις μετακινησεις ....και μοσχατο αν πας καλα ειναι (παλι εχει ποδηλατοδρομους παρκα)...διπλα...απλα θα ειναι λιγο πιο ακριβα λογω οτι ειναι λιγο πιο αναβαθμισμενα απο την καλλιθεα.....καλλιθεα απλα θα βρεις πιστευω πιο φθηνα ενοικια, αλλα και πιο σαπια σπιτια....διαλεγεις και περνεις Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από apollonas7
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Rosana είπε Εκανα λαθος στο πρωτο ποστ. Ηθελα να γραψω καλλιθεα. Οσο γι τα αλλα παντου βρισκεις διαφορες κ ομοιοτητες. Δεν ειναι η πρωτη φορα που φευγω ααπο τη Θεσσαλονίκη. Στο εξωτερικό. Ζουσα πολλα χρονια. Εγω αποφασισα να παω στο Μοσχατο. Μου αρεσε οπως μου εγραψε μια κοπελα παραπανω και με εξηγησε με ωραιο τροπο και μ επεισε. Ευχαριστώ. Παντως Τα χεις μπερδεψει λιγακι.
Rosana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Οκ. Ευχαριστώ. Η" καλλιθεα η" μοσχατο. Τα αλλα τα απορριπτω. Δε θελω να μενω στη πανεπισημιουπολη. Τωρα θελω επιπλωμενη γκαρσονιερα με θεση παρκινκ. Ποιος ξερει τι θα βρω... 1 1
AristidisZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, Rosana είπε Οκ. Ευχαριστώ. Η" καλλιθεα η" μοσχατο. Τα αλλα τα απορριπτω. Δε θελω να μενω στη πανεπισημιουπολη. Τωρα θελω επιπλωμενη γκαρσονιερα με θεση παρκινκ. Ποιος ξερει τι θα βρω... Τίποτα κατά πάσα πιθανότητα Εκτός αν έχεις budget 600+ 1 1
Rosana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Οχι εως 400 δινω συμπεριλαμβανομένου καποια εξοδα σπιτιου
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Rosana είπε Οκ. Ευχαριστώ. Η" καλλιθεα η" μοσχατο. Τα αλλα τα απορριπτω. Δε θελω να μενω στη πανεπισημιουπολη. Τωρα θελω επιπλωμενη γκαρσονιερα με θεση παρκινκ. Ποιος ξερει τι θα βρω... Θέση πάρκινγκ στην Καλλιθέα;Δεν παίζεις τζόκερ καλύτερα;Πιο πολλες πιθανότητες.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, Rosana είπε Οκ. Ευχαριστώ. Η" καλλιθεα η" μοσχατο. Τα αλλα τα απορριπτω. Δε θελω να μενω στη πανεπισημιουπολη. Τωρα θελω επιπλωμενη γκαρσονιερα με θεση παρκινκ. Ποιος ξερει τι θα βρω... Τωρα μας τα λες αυτα... Παμε για 4ο γυρο αναζητησης περιοχης για την Ροζανα τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα