Rosana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Η δουλεια μου ειναι στη καλλιθεα. Εγω θελω να ειμαι κοντα στη θαλασσα, να τρεχω, να γυμναζομαι, να εχει κολυμβητηριο, γυμναστηρια. Δε μ ενδιαφερουν τα μαγαζια. Θελω ηρεμια και αθληση και να ειναι κοντα στη δουλεια μου Η ζωγραφου που ειναι? Τι παιζει εκει?
*nenya* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 4 minutes ago, Rosana said: Η ζωγραφου που ειναι? Τι παιζει εκει? Είναι φοιτητοπεριοχή, εκεί βρίσκεται η Πανεπιστημιούπολη (και πιο δίπλα η Πολυτεχνειούπολη). Ζωγράφου καμία σχέση με Καλλιθέα πάντως...δεν είναι κοντά.
Getta Robo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 19 hours ago, Rosana said: Θα δουλευω οδος πειραιως με αθηνα .ειναι μακρυα απο το Μοσχατο? Μου συστηνετε το Μοσχάτο για καθαρο αερα, ποδηλατο, μπανιο, κολυμβητήριο? Ειδα οτι ειναι κοντα στο μετρο η γραμμη Θεσσαλονίκης. Το Μοσχατο ειναι πολυ ομορφος και προσεγμενος δημος. Εχει ομως καποια ζητηματακια. Πρωτον τα ΜΜΜ, οπου ενω υπαρχει τραινο και σταση τραμ, ειναι κυριολεκτικα στα αντιθετα ορια του δημου, και τα λεωφορεια ειναι ελαχιστα και με πολυ αραια δρομολογια. Μετρο δεν υπαρχει κοντα, μονο η σταση Μοσχατο του ΗΣΑΠ. Επειτα ειναι δημος κυριως με κατοικιες, αγορα υπαρχει αλλα για τα βασικα. Το καλο βεβαια ειναι πως η Καλλιθεα ειναι πολυ κοντα, ακομα και με τα ποδια. Το σοβαρο εδω βεβαια ειναι τα ενοικια. Οι τιμες εχουν εκτοξευτει σε απιστευτα επιπεδα, και το να βρεις καλο σπιτι βαση τιμης ειναι πραγματικα δυσκολο. Αν καταφερεις και βρεις κατι αξιολογο ειναι οπως ειπα μια ομορφη και ησυχη γειτονια με πολυ καλη μεριμνα απο τους εκαστοτε δημαρχους τους. Το ακρως αντιθετο συμβαινει τα τελευταια 30 χρονια στη Καλλιθεα οπου και ζω. 17 minutes ago, Rosana said: Η δουλεια μου ειναι στη καλλιθεα. Εγω θελω να ειμαι κοντα στη θαλασσα, να τρεχω, να γυμναζομαι, να εχει κολυμβητηριο, γυμναστηρια. Δε μ ενδιαφερουν τα μαγαζια. Θελω ηρεμια και αθληση και να ειναι κοντα στη δουλεια μου Ναι και στα παραπανω, θαλασσα για βολτα ειναι προσβασιμη, για κολυμπι εκει το διαγραφεις πληρως σαν ιδεα απο το μυαλο σου. Το ιδανικο ειναι να κοιταξεις για κλασικη μονοκατοικια με κηπο, ειναι παρα πολλες και πολυ ομορφες, αλλα... κοστιζουν αρκετα. 1
Rosana Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Σ ευχαριστώ. Πολυ Γιατι οχι κολυμπι? Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Rosana
*nenya* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 5 minutes ago, Rosana said: Σ ευχαριστώ. Πολυ Γιατι οχι κολυμπι? Από Μοσχάτο μέχρι Φλοίσβο δεν έχει παραλία και αν θες να βουτήξεις, θα βγεις...Joker.
ELMastas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Rosana είπε Σ ευχαριστώ. Πολυ Γιατι οχι κολυμπι? Για κολύμπι θα πάρεις την παραλιακή και θα πρέπει να πας πιο μακριά γιατί πολύ απλά δεν είναι καθαρά εκεί κοντά,τουλάχιστον απο όσο ξέρω γιατί έχω κάποια χρόνια να πάω,πήγαινοντας πρός γλυφάδα η πιο πέρα μεριά γενικά αρκετές παραλίες τις έχουν καθαρίσει και είναι οκ για να κάνουν μπάνιο, θυμάμαι 2 σχετικά κοντινές ήταν αρκετά καθαρές Η Εδέμ και τα Βοτσαλάκια,γενκά οι "κοντινές" ακτές σε Πειραιά δεν είναι για κολύμπι. Δες εδω κάποιες παραλίες γνωστές με μια περιγραφή για κάθε μία https://piraeuspress.gr/piraeus/dimos-peiraia/28454/deite-poia-paralia-toy-peiraia-einai-stis-17-kalyteres-ths-attikhs/ Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από ELMastas
AristidisZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Rosana είπε Γιατι οχι κολυμπι? Μπροστά από το λευκό πύργο κάνετε μπάνιο ; 1 1
sphinxgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Rosana είπε Η δουλεια μου ειναι στη καλλιθεα. Εγω θελω να ειμαι κοντα στη θαλασσα, να τρεχω, να γυμναζομαι, να εχει κολυμβητηριο, γυμναστηρια. Δε μ ενδιαφερουν τα μαγαζια. Θελω ηρεμια και αθληση και να ειναι κοντα στη δουλεια μου Η ζωγραφου που ειναι? Τι παιζει εκει? Έχω μια απορία. Στο Google maps δεν είδες που είναι του Ζωγράφου και που η Καλλιθέα και η Πειραιώς που δουλέυεις, ξέρω γω? Αν θες βόλτες, θάλασσα και τρέξιμο κοιτάς κοντά στο Νιάρχος (Τζιτζιφιές) - το πως θα πηγαίνεις στη δουλειά σου δεν ξέρω όμως. Και στην Καλλιθέα να μείνεις όμως, πάλι με λεωφορείο πας θάλασσα εύκολα. Γενικά πρέπει να αποφασίσεις αν θες να είσαι στη δουλειά κοντά ή στη θάλασσα και φυσικά πόσα λεφτά έχει το ενοίκιο σε κάθε περιοχή. Σε κάθε περίπτωση μάλλον σε ότι δείχνει ο ακόλουθος χάρτης πρέπει να ψάξεις Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από sphinxgr
sphinxgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Rosana είπε Τοσο βρωμικη ειναι η θαλασσα? Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να βούτηξε και να βγήκε ζωντανός ή μη παραμορφωμένος ! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από sphinxgr
*nenya* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Για κάποιον λόγο δεν μας πιστεύει η TS βρε παιδιά... 1
stelios18120 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Είναι σαν να βουτάς στον Θερμαϊκό ένα πράγμα. Αν βέβαια δεν μας πιστεύεις η θεωρείς ότι είναι καθαρά, βουτάς όταν με το καλό έρθεις και μας λες μετά αν είσαι οκ και με 2 χέρια ακόμα κτλπ 😋😁
*nenya* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Με 20€+ μπορείς να πας και να κάτσεις απ'το πρωί μέχρι τ'απόγευμα σε διάφορες πισίνες ξενοδοχείων της Αθήνας. (Και η τιμή περιλαμβάνει πετσέτα + καφέ.) Ακόμα προτιμάς βρε TS να βουτήξεις στις Τζιτζιφιές;;;;!
sphinxgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, *nenya* είπε Για κάποιον λόγο δεν μας πιστεύει η TS βρε παιδιά... Για κάποιο 99,99% λόγο πιστεύω πως πρόκειται για τρολ...
oikonikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, Rosana είπε Τοσο βρωμικη ειναι η θαλασσα? Είναι ναι.! Αν μπορέσεις να βρεις Μοσχάτο Καλλιθέα (το ίδιο είναι) καμία μονοκατοικία ή κανα παλιό διαμέρισμα να μην δίνεις πολλά λεφτά (εγώ αυτό έκανα) αξίζει γιατί η περιοχή είναι πολύ καλή και τα έχει όλα. Βόλτες παραλιακά και τώρα με την καινούργια παραλιακή θα έχει καλύτερη πρόσβαση στην θάλασσα. Και φυσικά ο Νιάρχος κοντά έχει πολλά... Αξίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα