Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Rosana είπε

Αληθεια? Γιατι η καλλιθεα που θα δουλευω δεν ειναι κοντα?

Εγω ειδα το χαρτη και το Μοσχ ειναι κοντα στη καλλιθεα

Καλλιθέα  ή Κηφισιά θα δουλευεις; 

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα δουλευω οδος πειραιως με αθηνα .ειναι μακρυα απο το Μοσχατο? Μου συστηνετε το Μοσχάτο για καθαρο αερα, ποδηλατο, μπανιο, κολυμβητήριο?  Ειδα οτι ειναι κοντα στο μετρο η γραμμη Θεσσαλονίκης. 

Τη πρασινη γραμμη θα παιρνω στο μετρο

Καλλιθεα θα δουλευω. Οχι

κιφισια

32 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Θα δουλεύεις Κηφισιά κ θα μένεις Μοσχάτο? 

Μαζόχα είσαι; Ξέρεις πόση απόσταση έχουν ?

Καλλιθέα. Θα δουλευω. Οχι κιφισια. Λαθος εκανα

Καλλιθεα

Καλλιθέα 

Ναι. Θελω να μου πουνε. Δε ξερω απο Αθηνα. Θεσσαλονικια ειμαι.

51 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Θα δουλεύεις Κηφισιά κ θα μένεις Μοσχάτο? 

Μαζόχα είσαι; Ξέρεις πόση απόσταση έχουν ?

Καλλιθεα θα δουλευω. Λαθος

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Rosana είπε

Μου συστηνετε το Μοσχάτο για καθαρο αερα, ποδηλατο, μπανιο, κολυμβητήριο?  Ε

😂

sorry δεν άντεξα. καλύτερα να δείς άλλες περιοχες αλλα πρωτα δες τιμες ενοικίων διοτι μπορεί να χάσεις -μόνιμα- μερικά απο τα ωραια σου μαλλάκια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rosana είπε

Αληθεια? Γιατι η καλλιθεα που θα δουλευω δεν ειναι κοντα?

Εγω ειδα το χαρτη και το Μοσχ ειναι κοντα στη καλλιθεα

Καλλιθέα ή Κηφισιά;

Τι πουρό το καγκουρό θα μου πεις.. 

Δημοσ.

Μοσχάτο έχουν ανέβει τα ενοίκια, πιο φτηνά είναι η Καλλιθέα καθώς και το Ρέντη όπως προτάθηκε πιο πάνω. 

Αν βρεις κάνα κελεπουρι στην Καλλιθέα προς την παραλία μεριά (Τζιτζιφιές) χτυπά το.

Για πιο φτηνά επίσης μπορείς να κοιτάξεις προς Καμίνια. Είναι αρκετά φτηνότερα ίσως και από τα παραπάνω που ειπώθηκαν.

Δημοσ.

Καλλιθέα και Μοσχάτο είναι το ένα και το αυτό.

Μικρομεσαίες περιοχές, κοντά στην Αθήνα και στον Πειραιά λόγω θέσης, επικοινωνία με τον ηλεκτρικό και με την Ποσειδώνος αλλά και με τη Συγγρού στην περίπτωση της Καλλιθέας, πυκνοκατοικημένες περιοχές, έλλειψη ανοιχτών χώρων, νυχτερινή συγκοινωνία, πολλά περίπτερα, μίνι μάρκετ, βενζινάδικα αλλά και σουβλατζίδικα ανοικτά τη νύχτα (π.χ. στη Χρυσοστόμου Σμύρνης έχει 4 περίπτερα ανοικτά στη σειρά καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, και στην Καλλιθέα στο κομμάτι πέριξ της Θησέως και Σιβιτανίδου έχει ουκ ολίγα ανοικτά μαγαζιά), έλλειψη πρασίνου, στριπτιτζάδικα στο ύψος της Συγγρού, 2 πανεπιστήμια (Χαροκόπου και Πάντειος) 

Αν δε σου αρέσει μην πας μόνο και μόνο λόγω δουλειάς, και αν τυχόν σε διώξουν μείνεις με την περιοχή στο χέρι, και μετρας τις μέρες μέχρι να ξεκουμπιστείς. 

ΥΓ. Για το Νιάρχο σκόπιμα δεν έκανα αναφορά. Απλά το σκουπίδι της περιοχής, αλλά δε θέλω να επεκταθώ επί του θέματος, είναι άλλο καπέλο. 

Δημοσ.

Μια ψυχη που παρουσιαζε τον Ταυρο σαν top of the top περιοχη ολης της Αττικης τι απεγινε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τζιτζιφιες με προτειναν η" καμινια...

Εγω θελω να αθλουμαι, να εει κολυμβητηριο, δρομους για ποδηλα

το, γυμναστηρια. Μου αρεσε στις τζιτζιφιες που εχει το αθλητικο Κέντρο. Κοντα.

Επεξ/σία από Rosana
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rosana είπε

Τζιτζιφιες με προτειναν η" καμινια...

Εγω θελω να αθλουμαι, να εει κολυμβητηριο, δρομους για ποδηλα

το, γυμναστηρια. Μου αρεσε στις τζιτζιφιες που εχει το αθλητικο Κέντρο. Κοντα.

πισινες υπάρχουν αρκετες. δεν ξερω ποσες δεχονται κοινο και ποσες οχι. γυμναστηρια ενα σωρο. δρόμους για ποδηλατα δεν εχουμε, με το ζορι εχουμε για αυτοκίνητα, με ενα τρακτερ ομως εισαι κομπλε, παει παντου. καθαρος αέρας δεν παιζει εκτος αν πας σε περιοχη με δεντρα και χαμηλη κίνηση οπως η Κηφισιά πχ. δεν ξερω που έμενες στην θεσσαλονίκη αλλα εδω παραλία δεν εχουμε. η αθηναική ριβιέρα ειναι ενα ανεκδοτο δύο λεξεων. μια παρατημένη και καταπατημένη σαχλαμάρα ειναι. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Μια ψυχη που παρουσιαζε τον Ταυρο σαν top of the top περιοχη ολης της Αττικης τι απεγινε;

Mετά και την αποψινή εμφάνιση αγνοείται ο γιος του Αεκτζή...

αλλά χωρίς πλάκα ο Ταύρος γ@μεί!:P

Δημοσ.

Γιατι δεν πας στην περιοχη Ζωγραφου ; Εχει την πανεπιστημιούπολη διπλα(για τρεξιμο ή βολτα), και εχει και κολυμβητήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...