Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλλιθεάραααα!!!

Με μεγαλη διαφορα το καλύτερο προαστιο, εχεις οτι θελεις συγκοινωνίες, θάλασσα, πάρκα, μπαράκια, σουβλατζίδικα, ταβέρνες, μαγαζιά, μόνιμη λαικη αγορά, τι αλλο να πω τα πάντα, και το κυριότερο, την καλύτερη ρυμοτομία απο καθε αλλο προάστιο της αττικής.

...και αν βρει σπιτι προς παραλία μερια εισαι άρχοντας

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έπρεπε να τσεκάρω χάρτη για να πειστώ ότι δεν τρόλλαρε ο αποπάνω με το "θάλασσα".

Τελικά έχει δίκιο, έχουν 600 μέτρα παραλία στο δήμο.

Και πλάκα-πλάκα το Φάληρο είναι δίπλα για συγκοινωνία.

• Like 1
Δημοσ.

Παλαιό Φάληρο δεν ξέρω καν πώς μπήκε στη συζήτηση, άλλη κατάσταση τελείως. Βίλες και φράγκα αντίστοιχα της Κηφισιάς και του Ψυχικού.

Αν έχεις εύρος επιλογών χρηματικά, τσέκαρε και βορειότερα, Χαλάνδρι, Μαρούσι κτλ αρκεί να 'σαι κοντά σε σταθμό μετρό/ΗΣΑΠ.

Σώπα ρε συ ; Όταν είχα περάσει μου φάνηκε μια από τα ίδια , πολυκατοικίες,κίνηση και πάει λέγοντας.

Γενικά απο όπου πέρασα στην Αθήνα τα ίδια μου φάνηκαν ! Παντού μπετόν και καυσαέριο απλά μάλλον οι Αθηναίοι βλέπουν/ετε κάποιες διαφορές γιατί ίσως δεν έχουν ζήσει επαρχία δίπλα στη θάλασσα έστω και σε διαμέρισμα  :-D

^ χαχαχ δεν έχεις αποφασίσει ούτε εσύ ο ίδιος, καλή φάση  B)

Σίγουρα θα πάω για δουλειά αλλά αν κάτσει και κανένα μετα/κο δεν θα πω όχι  B)

Καλλιθεάραααα!!!

Με μεγαλη διαφορα το καλύτερο προαστιο, εχεις οτι θελεις συγκοινωνίες, θάλασσα, πάρκα, μπαράκια, σουβλατζίδικα, ταβέρνες, μαγαζιά, μόνιμη λαικη αγορά, τι αλλο να πω τα πάντα, και το κυριότερο, την καλύτερη ρυμοτομία απο καθε αλλο προάστιο της αττικής.

...και αν βρει σπιτι προς παραλία μερια εισαι άρχοντας

Ναι όντως καλή ρθμοτομία, Είναι όλοι μονόδρομοι και γενικά δεν χάνεσαι :)

Θες να μας πείς κάποια βασικά μέρη ;

πχ θάλασσα που μπορείς να κάνεις μπάνιο εκεί κοντά ;

πάρκα ; Εννοείς τις πλατείες της καλλιθέας ;

Δημοσ.

Σώπα ρε συ ; Όταν είχα περάσει μου φάνηκε μια από τα ίδια , πολυκατοικίες,κίνηση και πάει λέγοντας.

Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για Παλαιό Φάληρο και όχι σκέτο Φάληρο;

Δημοσ.

Γενικά για Καλλιθέα δεν μου έχει δημιουργηθεί η καλύτερη εντύπωση αν και δεν κυκλοφορώ εκεί (οπότε πιθανόν να λέω παπαριές). Απλά όποιον ξέρω που έχει μείνει εκεί τον έχουν κλέψει 1-2 φορές σίγουρα. Anecdotal evidence από 4-5 άτομα. Τώρα ποια είναι η αλήθεια θα το μάθεις μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για Παλαιό Φάληρο και όχι σκέτο Φάληρο;

ναι Παλαιό Φάληρο. Γενικά έχω ακουστά ότι είναι καλή περιοχή αλλα εκεί απο την πλατεία που πέρασα (νομιζω είναι η κεντρική πλατεία) δνε είδα κάτι το ιδιαίτερο, πολυκατοικίες ως συνήθως . Λίγο περισσότερο πράσινο ενδεχομένως να είχε αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Βέβαια δεν το γύρισα όλο, απλά περαστικός ήμουν και έριξα μια ματιά..!

Δημοσ.

4 χρόνια που σπουδάζω στο Χαροκόπειο αν και δεν μένω εκεί, η Καλλιθέα μου έχει αφήσει μέτριες έως κακές εντυπώσεις... Μακράν από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές με το 90% των κτισμάτων να είναιπανάρχαιες πολυκατοικίες κολλητα η μία με την άλλη, δεν υπάρχουν ελεύθεροι χώροι, το μοναδικό "πράσινο" σημείο της πόλης είναι ο χώρος του Πανεπιστημίου!

Από άποψη αγοράς, απλά συνοικιακά μαγαζιά έχω δει μόνο τίποτα το σπουδαίο, και όσον αφορά την διασκέδαση μόνο στη Πλατεία Κύπρου ότι έχει από όσο γνωρίζω..

Όσον αφορά την εγκληματικότητα, πρώτα απόλα η ίδια η δομή της πόλης με τις κακοσχεδιασμένες και κακκοβαμμένες πολυκατοικίες σου δίνει μια αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε τριτοκοσμική πόλη (εντάξει όχι και σε τόσο βαθμό)

Συγκοινωνιακά είναι σχετικά καλά αν βρίσκεσαι πλησίον του ηλεκτρικού αλλιώς θα ταλαιπωριέσαι με τα τρόλλευ που παιρνάνε όποτε τους κατέβει αλλά την σώζει το ότι είναι κοντά στο κέντρο.

Συνοψίζοντας, εγω προσωπικά δεν θα μπορούσα να μείνω στην Καλλιθέα, πολύ ηχορύπανση, ασφυκτικά κτισμένη και άλλα πράγματα που με απωθούν από αυτη τη περιοχή... βέβαια ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του

Δημοσ.

Έπρεπε να τσεκάρω χάρτη για να πειστώ ότι δεν τρόλλαρε ο αποπάνω με το "θάλασσα".

Τελικά έχει δίκιο, έχουν 600 μέτρα παραλία στο δήμο.

Και πλάκα-πλάκα το Φάληρο είναι δίπλα για συγκοινωνία.

Δηλαδή δεν ήξερες οτι η καλλιθεα εχει θάλασσα, α και ξέχασα, τις πισίνες δεν ειπα και τα ιδρύματα, βεβαια το ευγενιδειο με το πλανητάριο ειναι στην νεα Σμύρνη αλλα το θεωρούμε γειτονιά μας, σε λιγο ομως θα εχουμε ενα απο τα καλύτερα ιδρύματα της ελλαδας στον δημο μας

http://www.iefimerida.gr/news/60262/%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BA-%E2%80%93-%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CE%B4%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%80%CF%80%CF%8C%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF

idryma-niarxos-ippodromos-660.png

εδιτ

και το σουξέ της χρονιάς και αυτο στην καλλιθεα Πάολα - Παντελίδης

http://www.pamebouzoukia.gr/teatro-music-hall

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά εκεί στην Καλλιθέα , κοντά στην περιοχή που σας έδειξα ( κοντά στο ποτάμι στην παναγή τσαλδάρη προς τον ηλεκτρικό στα σύνορα καλλιθέας μοσχάτου) υπάρχει καποιο πάρκο για γυμναστική ;

Δηλαδή κάποιο πάρκο που να έχει κάποιο γήπεδο , κανέναν μονόζυγο κλπ ;

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.ερχομαι για πρωτη φορα στην Αθηνα και σκεφτομαι να μεινω στο Μοσχατο που ειναι κοντα στη θαλασσα. Ετσι δε θα μου λειπει κ η Θεσσαλονίκη. Μου. Θα εργαζομαι στη κιφισια. Ειναι ακριβα τα ενοικια στο Μοσχατο;  Είμαι αθλούμενη. Υπάρχει μέρος για ποδήλατα, γυμναστική κτλ, καθαρός αέρας!

Επεξ/σία από Rosana
Δημοσ.

Για αρχή κοίταξες στο ιντερνετ να δεις πού κυμαίνονται τα ενοίκια στις αγγελίες και τους χάρτες της περιοχής? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rosana είπε

Καλησπερα.ερχομαι για πρωτη φορα στην Αθηνα και σκεφτομαι να μεινω στο Μοσχατο που ειναι κοντα στη θαλασσα. Ετσι δε θα μου λειπει κ η Θεσσαλονίκη. Μου. Θα εργαζομαι στη κιφισια. Ειναι ακριβα τα ενοικια στο Μοσχατο;  Είμαι αθλούμενη. Υπάρχει μέρος για ποδήλατα, γυμναστική κτλ, καθαρός αέρας!

Έχεις υπόψη ότι κάθε μέρα θα θέλεις 2-3 ώρες για μετακίνηση;;

Δημοσ.

Αληθεια? Γιατι η καλλιθεα που θα δουλευω δεν ειναι κοντα?

Εγω ειδα το χαρτη και το Μοσχ ειναι κοντα στη καλλιθεα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...