makisperama Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 καληπσερα βασικα δεν ξερω αν τον εχω ανοιξει στην σωστη ενοτητα εχω μια ip camera και θελω να την συνδεσω για να την βλεπω οταν μπαινω απο αλλο δικτυο εχω προσπαθησει πολυ αλλα δεν τα εχω καταφερει το μονο που εχω μπορεσει ειναι να ητν βλεπω οταν ειμαι στο δικτυο του σπιτιου μπορειτε να με βοηθησεται εχω φρικαρει.... Ευχαριστω εκ των προτερων
arc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Static ip στην κάμερα port forward της πύλης της κάμερας από το router στην static της κάμερας Επισης πες μας την πύλη της κάμερας και αν εχεις Internet από ΟΤΕ
makisperama Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 εχω forthnet Technicolor TG582n ρουτερ την πυλη την εχω αλλαξη σε 25565
arc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Άρα δεν τίθεται θέμα firewall της otenet, οπότε με static στην κάμερα και port forward θα μπορείς να κάνεις αυτό που θες.
makisperama Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 το θεμα ειναι οτι τα εχω κανει και συνεχιζω να εχω προβλημα
arc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Κατέβασε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ το fιrewall του router και δοκίμασε και αλλη πύλη με πολύ χαμηλότερο νούμερο (π.χ. 8989)
NikosKallithea Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 To static ip δεν αφορά την καμερα αλλα την live ip, αν λοιπόν εχει dynamic ip (που τέτοια εχεις) τοτε πως θα δεις την κάμερα απο το ιντερνετ? Αυτο που θελεις ειναι ενα dydns που δυστυχώς πλεον ειναι σχεδον ολοι με πληρωμή
makisperama Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Το έκανα Και αυτό φίλε μου αλλά τίποτα Δεν υπάρχει κανένα free?? Άλλη λύση δεν υπάρχει ??
harris78 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Χωρίς υπηρεσία ddns του στυλ dydns, no-ip,... δεν υπάρχει περίπτωση να δεις την κάμερα από το ιντερνετ, εκτός αν η κάμερα σου παρέχει τέτοια υπηρεσία δωρεάν, όπως κάνουν πχ οι Foscam, και αρκετές άλλες... Τέλος η μοναδική λύση είναι αν γνωρίζεις την ip που έχεις κάθε φορά (μερικές κάμερες έχουν την δυνατότητα να στέλνουν με e-mail την ip κάθε φορά που αλλάζει), να γράφεις: πχ http://195.12.12.13:25565 Επεξ/σία 15 Απριλίου 2014 από harris78
makisperama Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Να ξεκαθαρίσω κάτι παιδιά από το οικείο δίκτυο που έχω στο σπίτι βλέπω κανονικά όταν μπαίνω από άλλο δίκτυο δεν μπαίνει Μου γράφει κάτω από την κάμερα ad8910.iview.hk ddns
harris78 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Τότε με αυτή την διεύθυνση αν την ενεργοποιήσεις από την κάμερά σου και αν έχεις κάνει σωστά port forward θα βλέπεις την κάμερά σου από οποιοδήποτε υπολογιστή ή κινητό μέσω ιντερνετ... Σημείωση: Είναι αυτονόητο ότι την κάμερα την βλέπεις από το δίκτυό σου. Όλοι σου απαντάμε πως να την βλέπεις και εκτός δικτύου δηλαδή μέσω ιντερνετ. Πρέπει μέσω των υπηρεσιών που σου αναφέρουμε ή αυτή της κάμεράς σου ΑΝ λειτουργεί, η ip σου κάθε φορά να αντιστοιχίζεται σε ένα url στην συγκεκριμένη περίπτωση http://ad8910.iview.hk Αν δεν τα καταφέρνεις με το port forward ενεργοποίησε στην κάμερα και στο ρούτερ σου το unpn. Αν η κάμερα είναι της προκοπής θα ανοίξει με αυτό το τρόπο αυτόματα την πόρτα στο ρούτερ.
makisperama Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δεν μπορώ να βγάλω άκρη πάω να ενεργοποίησω στην κάμερα το URL όπως και το upn και μου βγάζει fail δειτε
arc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 To static ip δεν αφορά την καμερα αλλα την live ip, αν λοιπόν εχει dynamic ip (που τέτοια εχεις) τοτε πως θα δεις την κάμερα απο το ιντερνετ? Αυτο που θελεις ειναι ενα dydns που δυστυχώς πλεον ειναι σχεδον ολοι με πληρωμή Νικο μιλώ για static ip εντός του δικτύου. Π.χ. κάμερα να είναι μονιμα στο 192.168.1.66 ώστε το port portward της πύλης πχ 3456 να κοιτά μονο την κάμερα και οχι κάποια συσκευή που εχει πάρει την χ.χ.1.66.
harris78 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Το unpn το έχεις ενεργοποιήσει και στο ρουτερ? Η κάμερα σου έχει το τελευταίο firmware?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα