Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καληπσερα

βασικα δεν ξερω αν τον εχω ανοιξει στην σωστη ενοτητα

εχω μια ip camera και θελω να την συνδεσω για να την βλεπω οταν μπαινω απο αλλο δικτυο

εχω προσπαθησει πολυ αλλα δεν τα εχω καταφερει

το μονο που εχω μπορεσει ειναι να ητν βλεπω οταν ειμαι στο δικτυο του σπιτιου

μπορειτε να με βοηθησεται εχω φρικαρει....

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Static ip στην κάμερα

port forward της πύλης της κάμερας από το router στην static της κάμερας

Επισης πες μας την πύλη της κάμερας και αν εχεις Internet από ΟΤΕ

Δημοσ.

Άρα δεν τίθεται θέμα firewall της otenet, οπότε με static στην κάμερα και port forward θα μπορείς να κάνεις αυτό που θες. 

Δημοσ.

Κατέβασε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ το fιrewall του router και δοκίμασε και αλλη πύλη με πολύ χαμηλότερο νούμερο (π.χ. 8989)

Δημοσ.

To static ip δεν αφορά την καμερα αλλα την live ip, αν λοιπόν εχει dynamic ip (που τέτοια εχεις) τοτε πως θα δεις την κάμερα απο το ιντερνετ?

Αυτο που θελεις ειναι ενα dydns που δυστυχώς πλεον ειναι σχεδον ολοι με πληρωμή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς υπηρεσία ddns του στυλ dydns, no-ip,... δεν υπάρχει περίπτωση να δεις την κάμερα από το ιντερνετ, εκτός αν η κάμερα σου παρέχει τέτοια υπηρεσία δωρεάν, όπως κάνουν πχ οι Foscam, και αρκετές άλλες...

Τέλος η μοναδική λύση είναι αν γνωρίζεις την ip που έχεις κάθε φορά (μερικές κάμερες έχουν την δυνατότητα να στέλνουν με e-mail την ip κάθε φορά που αλλάζει), να γράφεις: πχ http://195.12.12.13:25565

Επεξ/σία από harris78
Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω κάτι παιδιά από το οικείο δίκτυο που έχω στο σπίτι βλέπω κανονικά όταν μπαίνω από άλλο δίκτυο δεν μπαίνει

Μου γράφει κάτω από την κάμερα

ad8910.iview.hk ddns

Δημοσ.

Τότε με αυτή την διεύθυνση αν την ενεργοποιήσεις από την κάμερά σου και αν έχεις κάνει σωστά port forward θα βλέπεις την κάμερά σου από οποιοδήποτε υπολογιστή ή κινητό μέσω ιντερνετ...

Σημείωση: Είναι αυτονόητο ότι την κάμερα την βλέπεις από το δίκτυό σου. Όλοι σου απαντάμε πως να την βλέπεις και εκτός δικτύου δηλαδή μέσω ιντερνετ. Πρέπει μέσω των υπηρεσιών που σου αναφέρουμε ή αυτή της κάμεράς σου ΑΝ λειτουργεί, η ip σου κάθε φορά να αντιστοιχίζεται σε ένα url στην συγκεκριμένη περίπτωση http://ad8910.iview.hk

Αν δεν τα καταφέρνεις με το port forward ενεργοποίησε στην κάμερα και στο ρούτερ σου το unpn.

Αν η κάμερα είναι της προκοπής θα ανοίξει με αυτό το τρόπο αυτόματα την πόρτα στο ρούτερ.

Δημοσ.

To static ip δεν αφορά την καμερα αλλα την live ip, αν λοιπόν εχει dynamic ip (που τέτοια εχεις) τοτε πως θα δεις την κάμερα απο το ιντερνετ?

Αυτο που θελεις ειναι ενα dydns που δυστυχώς πλεον ειναι σχεδον ολοι με πληρωμή

Νικο μιλώ για static ip εντός του δικτύου. Π.χ. κάμερα να είναι μονιμα στο 192.168.1.66 ώστε το port portward της πύλης πχ 3456 να κοιτά μονο την κάμερα και οχι κάποια συσκευή που εχει πάρει την χ.χ.1.66. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...