Προς το περιεχόμενο

[accessory]Roccat Apuri- Mouse Accessory 11€ public [ΤΕΛΟΣ/ 32€ τωρα]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πίσω στα 31,99 και "Διαθέσιμο από 30/04/14"

Μπηκε το ΤΕΛΟΣ στον τιτλο μαζι με τη νεα τιμη.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο εξάρτημα μου φαίνεται ελαφρώς καγκουριά, και θα προτιμούσα ένα πιο διακριτικό USB Hub, αλλά γούστα είναι αυτά.

Καλορίζικο σε όποιον το αγόρασε, αφού και η τιμή του είναι λογική.

Σορυ αλλά περα απο gamers, που οκ καταλαβαινω το να εχουν ενσυρματο ποντικι, οι υπολοιποι γιατι εξακολουθουν να εχουν; :huh:

Κοντα 10ετια τωρα με ασυρματο ποντικι ειμαι και εχω καταβολευτει. Ειχα παρει αργοτερα και το πληκτρολογιο τοτε με τη προσφορα στα 5 ευρω και μιλαμε δε ξαναγυριζω ποτέ ξανα σε πληκτρολογιο/ποντικι με καλωδιο.

Γούστα είναι αυτά. Δεν παίζω ποτέ παιχνίδια, αλλά τις περισσότερες φορές θέλω να νιώθω την αντίσταση του καλωδίου όταν χρησιμοποιώ το ποντίκι. Τα ασύρματα ποντίκια μερικές φορές μου φαίνονται ψεύτικα στη χρήση.

Είναι κάτι σαν να λέει κανείς ότι τώρα που υπάρχουν αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, δεν μπορεί να καταλάβει ποιος θέλει να έχει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Όπως απεχθάνομαι τα αυτόματα (και σειριακά) κιβώτια ταχυτήτων γιατί η χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων μου δίνει μια ευχαρίστηση και μου φαίνεται ότι μου δίνει και καλύτερο έλεγχο, ακόμα και αν αυτό μπορεί να είναι ψευδαίσθηση, έτσι θέλω ποντίκι και πληκτρολόγιο με καλώδια, και πληρώνω παραπάνω για να πάρω πιο στιβαρά ενσύρματα μοντέλα.

Επίσης, ιδίως για χρήση υπολογιστή σε τραπεζικές συναλλαγές και γενικότερα σε secure connections, έχω την παράνοια ότι ιδίως το ασύρματο πληκτρολόγιο μπορεί να παρακολουθηθεί. Για τον ίδιο λόγο, έχω πάντα κλειστό και το WiFi και χρησιμοποιώ καλώδια Ethernet.

Τέλος, μου έχει τύχει όταν έχει χρειαστεί να βάλω δύο υπολογιστές αρκετά κοντά μεταξύ τους, τα ασύρματα ποντίκια να κάνουν παρεμβολές μεταξύ τους όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα που με κάλυψε απόλυτα, έχοντας να προσθέσω άλλον ένα παράγοντα: Μπαταρίες.

Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεσαι το ασύρματο και έχει ξεμείνει από μπααταρίες και δε βρίσκεις άμεσα (ή φορτισμένες) τριγύρω να κουμπώσεις να συνεχίσεις τη δουλειά σου.

Χώρια του ότι όταν αρχίζουν και ψοφάνε οι μπαταρίες, χάνουν και σε ακρίβεια/εμβέλεια τα ασύρματα.

Δημοσ.

Τα ασυρματα ειναι αρκετα πιο βαρια

Αυτό δεν είναι απόλυτο! Σε σχέση με τα απλά ενσύρματα ναι αλλά σε σχέση με ένα καλό gaming ποντίκι με ρυθμιζόμενο βάρος δεν ισχύει κάτι τέτοιο..

Δημοσ.

Ένα άλλο βασικό θετικό για μένα, είναι πως δεν χρειάζεται κάθε φορά να κάνω τον ακροβάτη για να βάλω ένα usb stick για παράδειγμα (μιλάω για επιτραπέζιο PC, κάτω από γραφείο!) , μιας και το μαραφέτι σου δίνει άμεσα προσβάσιμες θύρες μπροστά σου!! Πιστεύω και τα λεντάκια θα είναι όμορφη καφρίλα :P με σβηστά τα φώτα! Περισσότερες εντυπώσεις όταν παραλάβουμε!! :-)

Δημοσ.

Ψάχνω ένα φθηνό hub με USB 3.0. Για βοηθήστε.

φθηνο στην ελλαδα δεν θα βρεις κατω απο 20€ , γι'αυτο ψαξε μονο εξωτερικο!

Δημοσ.

Πιστεύω πως είναι σκέτη καγκουριά, και δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό, αφού τα απλά hub με ρεύμα είναι αρκετά πιο οικονομικά, και με μια απλή πατέντα όπως του φίλου FLOOFLIS ξεχνάς και το καλώδιο.

(εγώ το δικό μου το έχω περάσει ανάποδα από από το πίσω μέρος της οθόνης που είχε θέση για cable-management)

ΥΓ: Παρόλα αυτά, έκανα και εγώ μια παραγγελία!!

• Like 1
Δημοσ.

Το έχει εξαντλημένο από χθες! Προβλέπω να μην το πάρουν οι περισσότεροι, αλλά αν γίνει έτσι συνήθως δίνει το Public έκπτωση σε επόμενη αγορά (μέσα σε ένα μήνα), οπότε δεν πειράζει!!! :P

Δημοσ.

Είχε και AC adapter;! Τότε το ήθελα! Να πάρει δεν πρόλαβα... Αν είναι κανένας που άλλαξε γνώμη ας μου το πει να παω να παραλάβω :-)

Δημοσ.

Είχε και AC adapter;! Τότε το ήθελα! Να πάρει δεν πρόλαβα... Αν είναι κανένας που άλλαξε γνώμη ας μου το πει να παω να παραλάβω :-)

Αμα εισαι απο θεσσαλονικη παρε το δικο μου αμα μας τα δωσουν

Δημοσ.

θα τα δωσουν....τουλαχιστον 1 στον καθενα οπως και σε αλλες περιπτωσεις του συγκεκριμενου μαγαζιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...