Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη γράφεις greeklish,δεν επιτρέπονται.Κάρτα γραφικών ποιά έχεις;

Πες καλύτερα και τι χρήση κάνεις,τι λειτουργικό χρησιμοποιείς και πόσα χρήματα διαθέτεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βάλεις 2gb ram ακομα αν παίρνει και εναν δίσκο αν οχι ssd εναν μηχανικό , θα σου έλεγα να αλλάξεις και το τροφοδοτικό σου αλλα για αρχή ενας δίσκος και ram οπωσδήποτε.

Υ.Γ : Διόρθωσε τα greeklish σου

Δημοσ.

καρτα γραφικων δεν με ενδιαφερει.. εχω ηδη μια Ram του 1Gb αλλα δεν ξερω ποσο οφελιμο ειναι να παω στα τρια Giga σε dual channel ή να αγορασω μια αλλη των 2giga ?? με ποσα χρηματα μπορω να βρω μια μεταχειρισμενη δυαρα??

γιατι να αλλαξω τροφοδοτικο εφοσον δεν εχω απαιτησεις απο καρτα γραφικων?? για ssd προτεινετε μου κανενα φθηνο και καλο εστω και 30 Giga να βαλω το λειτουργικο (windows 7)

Δημοσ.

Πρώτον πες μια motherboard εχεις , αν δεν ξέρεις το μοντέλο κατέβασε το cpuz και ανέβασε φωτογραφίες απο τις καρτέλες mainboard , spd και memory να δουμε και τι ram εχεις τώρα.

Καλύτερα να πάρεις 2x2gb να πας στα 4 και να εκμεταλευτείς και το dual channel

Δημοσ.

msi p31 neo σηκωνει μεχρι τεσσερα giga και σας λεω εχω εγκατεστημενα 2 giga αλλα εχω ενα ακομη Τσιπακι του ενος giga αξιζει να το βαλω η να αγορασω αλλο των 2 giga

Δημοσ.

εχετε να μου προτεινετε κανενα μεταχειρισμενο εχω πολυ περιορισμενο budget και ssd Οχι τοσο ακριβο..τον evo εχω σκοπο να τον βαλω στο αλλο Pc που εχει fx6300 

Δημοσ.

Πρέπει να δεις τι ακριβώς ram εχεις τώρα (κατέβασε το cpuz και ανέβασε φωτογραφίες απο τις spd και memory) γιατι μπρορεί να βάλεις μια και να μην λειτουργεί με την υπάρχουσα να υπάρχει ασυμβατότητα , για μεταχειρισμένο δεν ξέρω καλύτερα να δεις στις αγγελίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...