Elodie Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 εκανα ενα ποστ λεγοντασ πιο ιταλικο τραγοθδι πσαχνο αλλα δεν χερο εξαφανιστικε...τεσπα πσαχνο ενα ιταλικο τραγουδι που το τραγουδαι ενασ με μακρια μαλια και το βιδεο ψλιπ τοθ νε καποσ ετσι ινε αυτος σε ενα αμαχι και βλεπι γιρο τοθ να σιμβενουν διαφορα πραγματα... και περιπου στι μεσι του τραγουδιου,ολα ολα γιριζουν πισο πανε δλδ σε αναποδο ριπλει. τα λογια πανε καποσ ετσι θι κουεν τα τιρε φαρε οοοοοο πλζ οπιοσ καταλαβε ας μ πι ευχαριστο
flo1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 οποιος καταλαβει και τι εχεις γραψει θα σου πει.... δεν ειναι και ευκολο!!!!
Elodie Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 βασικα τα γραφο ακαταλαβιστικα γιατι σινι8ισα να γραφο με αγλικα γραματα γιαυτο sorry για τα ακαταλαβιστικα αλλα οκ μποριτε να βγαλετε ακρι
disqualified Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 lol...καλυτερα να γραφεις greeklish αν ειναι να γραφεις ετσι δεν εχει κανενα νοημα
Cristina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 εκανα ενα ποστ λεγοντασ πιο ιταλικο τραγοθδι πσαχνο αλλα δεν χερο εξαφανιστικε...τεσπαπσαχνο ενα ιταλικο τραγουδι που το τραγουδαι ενασ με μακρια μαλια και το βιδεο ψλιπ τοθ νε καποσ ετσι ινε αυτος σε ενα αμαχι και βλεπι γιρο τοθ να σιμβενουν διαφορα πραγματα... και περιπου στι μεσι του τραγουδιου,ολα ολα γιριζουν πισο πανε δλδ σε αναποδο ριπλει. τα λογια πανε καποσ ετσι θι κουεν τα τιρε φαρε οοοοοο πλζ οπιοσ καταλαβε ας μ πι ευχαριστο Το post σου μεταφέρθηκε στο σωστό topic. Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με έναν πιο ευανάγνωστο τρόπο.
Galis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 δοκιμασε Nek-Instabile και Tiziano Ferro-Sere nere.Δεν καταλαβαινω τι λες ετσι που τα λες αλλα αυτα τα δυο ειναι τραγουδαρες ετσι και αλλιως
andreapaog328 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 κανένας απο τους δύο όμως δεν έχει μακριά μαλλιά.
Don mitsos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 πολυ ωραια τα περισσοτερα που ακουσα να ρωτησω και κατι αλλο αν ξερετε.ξερει κανεις κανενα τραγουδι που να εχει σχεση με την μαφια ή την ιστορια της και τετοια ή για περιοχες της ιταλιας και τετοια α ενα που μου αρεσει εμενα πολυ που ειχα ακουσει στο godfather(μαλλον μεχρι τωρα και απ το ονομα φαινεται το κολλημα μου) tarantella-napoletana
SweeT_DreamS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=vElMjhMB_Sc[/ame]
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Το αγαπημένο μου κομμάτι στην καλύτερη του για μένα εκτέλεση [ame]http://www.youtube.com/watch?v=06b93jZ9Mxs[/ame] Είναι μεν του Ramazzotti αλλά το κάνει ολότελα δικά της...... Θα την δω σε λίγες μέρες live στο Bergamo Ελπίζω να είναι και η Roberta Grana <3 μαζί της όπως και στο video clip
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 να ρωτησω και κατι αλλο αν ξερετε.ξερει κανεις κανενα τραγουδι που να εχει σχεση με την μαφια ή την ιστορια της και τετοια ή για περιοχες της ιταλιας και τετοια Με μαφια ξερω αυτο. :p:p:p
lusiana Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 εγω θα ηθελα αν μπόρει καποιος να μου πει ενα τραγουδι που ακουσα στο ραδιοφωνο και το ακουω συνεχεια......ιταλικα δεν ξερω αλλα μπορω να το περιγραψω ειναι αρκετα χαρουμενο και το τραγουδαει γυναικα νομιζω λεει a vora che va....δεν ειναι σωστη η ορθγραφια του τραγουδιου ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ
dancing_bean Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μου φτιαχνει τη διαθεση Per quello che non ho-as meninas Λατρευω τη Μινα... (parole-parole E se domani ) ... και τον Fabio Concato (Domenica Bestiale-ti ricordo ancora) Επισης αγαπω τρελα το πρωτο τραγουδακι που εμαθα και τωρα το μαθαινω και στα κοριτσακια μου. sassolino nella scarpa 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα