vandel Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπέρα Μετά την αναβάθμιση που έκανα, έχω συνεχώς διακοπές στις usb θυρες. Σε όλες τι θύρες είτε usb2 είτε 3 της μητρικής και του κουτιού κάθε λίγο χάνεται η σύνδεση με το πληκτρολόγιο, το στικάκι του ίντερνετ και τον εξωτερικό σκληρό. Μόνο το ποντίκι για κάποιο λόγο δεν έχει πρόβλημα. Drivers είναι περασμένοι όλοι εκτός από τα τελευταία bios που μου πετάει ένα "Can't load drivers" και δε με αφήνει να τα βάλω. Το επόμενο βήμα είναι να το πάω πλαίσιο από όπου πήρα την μητρική να το δούνε ελπίζοντας στο να βρουν τι έχει κ να μη δώσω τσάμπα το 20άρικο. Βέβαια θα ήθελα να το γλυτώσω οπότε εάν έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ή κάποια λύση, ευπρόσδεκτη. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα από ότι έχω googlαρει κ το σενάριο που με φοβίζει είναι να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και να μη δίνει σταθερή τάση, κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Το σύστημα μου είναι: i5 4670 MSI Z87-G45 Gaming 8gb gskill 1600mhz ssd sandisk 64gb + hdd wd 500gb corsair cx750m msi gtx760 Και τα περιφερειακά με το πρόβλημα: Εξωτερικός σκληρός verbatim 1,5gb usb2 Keyboard: Natec Genesis RX66 και ένα στικάκι για wifi το logitech M510 mouse δουλεύει μια χαρά όπως και το ενσύρματο χειρηστήριο xbox360.
spyros1981 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εφοσον στο κανει οτι συσκευη και να βαλεις και σε οποια θυρα και να δοκιμασεις συνδεση προφανως κατι παιζει με τις θυρες usb της μητρικης . αν εισαι εντος εγγυησης την πας πισω και ζητας αντικατασταση.
sifalio Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μπορεί να κάνει κάποιο πρόβλημα το τροφοδοτικό και να μην τροφοδοτεί σωστά την μητρική.... Δοκιμασε αν μπορεις ενα αλλο τροφοδοτικο.
nikolas_kriti Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Τι windows εχεις?Εγω ειμαι τα 8 (απο θείο) και έχω το ίδιο πρόβλημα ΜΟΝΟ με το πληκτρολόγιο!! Αλλαξα 3 πληκτρολόγια και έχω το ίδιο πρόβλημα!!Αλλάζω θυρες ποντικί με πληκτρολόγιο το ίδιο!! Τροφοδοτικό λέτε? Καλησπέρα Μετά την αναβάθμιση που έκανα, έχω συνεχώς διακοπές στις usb θυρες. Σε όλες τι θύρες είτε usb2 είτε 3 της μητρικής και του κουτιού κάθε λίγο χάνεται η σύνδεση με το πληκτρολόγιο, το στικάκι του ίντερνετ και τον εξωτερικό σκληρό. Μόνο το ποντίκι για κάποιο λόγο δεν έχει πρόβλημα. Drivers είναι περασμένοι όλοι εκτός από τα τελευταία bios που μου πετάει ένα "Can't load drivers" και δε με αφήνει να τα βάλω. Το επόμενο βήμα είναι να το πάω πλαίσιο από όπου πήρα την μητρική να το δούνε ελπίζοντας στο να βρουν τι έχει κ να μη δώσω τσάμπα το 20άρικο. Βέβαια θα ήθελα να το γλυτώσω οπότε εάν έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ή κάποια λύση, ευπρόσδεκτη. Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα από ότι έχω googlαρει κ το σενάριο που με φοβίζει είναι να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και να μη δίνει σταθερή τάση, κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Το σύστημα μου είναι: i5 4670 MSI Z87-G45 Gaming 8gb gskill 1600mhz ssd sandisk 64gb + hdd wd 500gb corsair cx750m msi gtx760 Και τα περιφερειακά με το πρόβλημα: Εξωτερικός σκληρός verbatim 1,5gb usb2 Keyboard: Natec Genesis RX66 και ένα στικάκι για wifi το logitech M510 mouse δουλεύει μια χαρά όπως και το ενσύρματο χειρηστήριο xbox360.
nikolas_kriti Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Είχα windows 8 (απο θειο) εβαλα τα 7αρια και προς το παρον δεν εχω κανενα προβλημα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα