Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Και δεν θα ειχαμε το δικαιωμα να την κατεβασουμε, πρεπει να καταλαβετε οτι η ονομασια ειναι απλα ο "δρομος" για να μπορουμε οσοι θελουμε πιο γρηγορα

http://venturebeat.com/2014/04/14/microsoft-opens-up-windows-phone-8-1-developer-preview-to-all/

It’s not yet the final version of Windows Phone 8.1, which was first detailed at Microsoft’s Build conference a few weeks ago. The developer preview will void your warranty, but upgrading early could be worth it if you’re itching to try out Microsoft’s new Cortana virtual assistant.

http://techcrunch.com/2014/04/14/windows-phone-8-1-developer-preview-now-available-for-all/?ncid=rss

The release is a developer preview, not the final build, but it’s also not restricted to developers; Microsoft makes it easy for anyone to install the update to Windows Phone 8, simply by signing up for a free Microsoft developer account and starting a project.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι, ηταν θεμα της MS αυτα τα 2, δεν μιλαμε για ξεχωριστη youtube εφαρμογη, αλλα για αδυναμια της MS να φτιαξει τον internet explorer τοσο καιρο ωστε να παιζει ανετα ολα τα video youtube ή να βαλει στο calendar επιλογη για εισαγωγη απο google calendar.

Ακομα παντως και με τις αναβαθμισεις του ie11, το browsing σε windows phone ειναι υποδεεστερο απο οτι σε ios/android.

Τι μιλαμε για ευχρηστια, τι μιλαμε για συμβατοτητα.

Οτι οι χρηστες των windows phone εχουν χαμηλα στανταρντ και δεν θεωρουν σοβαρη ελλειψη οτι σε ενα εργαλειο δουλειας οπως το smartphone, δεν μπορουν ευκολα να εχουν ιδια bookmarks και password ή open tabs με το υπολογιστη της δουλειας/σπιτιου ή το tablet, δεν σημαινει οτι δεν ειναι σοβαρη ελλειψη.

καλα με εχεις τρελανει, ειδικα τα bold... ελεος ρε φιλε....στο φιναλε δεν σου κανει? εισαι πιο high χρηστης? πανε απο Ios μερια και μην μας λες οτι θελεις.

Δημοσ.

συνεχίζοντας δεν μου αρέσει καθόλου όπως λειτουργεί με τις καρτέλες ο internet explorer.η χρήση που του έκανα ας πούμε ήταν η εξής.έμπαινα insomnia για παραγειγμα άνοιγα σε νέα καρτέλα αυτό που ήθελα και αμέσως πατούσα back για να επιστρέψω εκεί που ήμουν.συνέχιζα άνοιγα ότι άλλο ήθελα και μετά διάβαζα τις καρτέλες με την ησυχία μου.πλέον η microsoft έχει άλλη γνώμη για αυτόν τον τρόπο λειτουργίας και κατεργησε το back button.αν το πατήσεις απλά διαγραφει την καρτέλα που βρίσκεσαι.τώρα πλέον πρέπει να ανοίξεις την καρτέλα και αφού σε βάλει αυτόματα στην καρτέλα που άνοιξες, να πατήσεις το εικονίδιο με τις καρτέλες και να διαλέξεις την προηγουμενη που ήσουν.επίσης πρέπει να το 'μελετήσεις' και λιγάκι γιατί οι καρτέλες δεν είναι στατικές και αλλάζουν θέση ανάλογα με το ποια βλέπεις!τουλάχιστον ας έβαζε να άνοιγες την καρτέλα στο backround όπως ο uc browser η να λειτουργούσε με το back button όπως ήταν!

πείραξαν ακόμα και τον τρόπο που απαντάς στις κλήσεις!ω ναι.....πλέον δεν χρειάζεται να κανεις swipe up και να απαντήσεις.τώρα με την νέα αυτή επαναστατική μέθοδο το τηλέφωνο ξεκλειδώνει αυτόματα και πατάς αμέσως να απαντήσεις.περιττό να αναφέρω ότι στο μέλλον θα απαντάω η θα κλείνω κάποιες κλήσεις χωρίς να το θέλω.θα πρέπει να σκέφτομαι πως να πιάνω το κινητό στην τσέπη μου!

Για το θεμα που λες με τις καρτελες δουλευουν κανονικα και με το back button και γενικα με το θεμα του internet δεν εκανε και μεγαλες αλλαγες!

Και για το swipe up που εκανες για να απαντησεις παλι το βγαζει!

Εκανες reset στο τηλεφωνο; Ισως γενικα χρειαζετε ενα reset για να δουλεψει πιο στρωτα το τηλεφωνο!

• Like 1
Δημοσ.

καλα με εχεις τρελανει, ειδικα τα bold... ελεος ρε φιλε....στο φιναλε δεν σου κανει? εισαι πιο high χρηστης? πανε απο Ios μερια και μην μας λες οτι θελεις.

Φιλε, εσυ λες οτι θελεις, που προσπαθεις να πεισεις οτι η developer preview ειναι η final για τους καταναλωτες.

Δημοσ.

Izzy Stradlin μετά από soft reset είδα ότι μια εμφανίζεται το slide up στις κλήσεις και μια όχι.οποτε του έρθει.στον ie όταν ανοίγω καινούργια καρτέλα και με βάζει σε αυτή τότε πατάω το πίσω κουμπί και επιστρέφω εκεί που ήμουν. ομως μετά στις καρτέλες δεν υπάρχει αυτή που άνοιξα.την διαγράφει.ετσι δουλεύει κανονικά?hard reset να κάνω αυτές τις μέρες δεν έχω καθόλου χρόνο.

Sent from my RM-821_eu_croatia_511

Δημοσ.

Φιλε, εσυ λες οτι θελεις, που προσπαθεις να πεισεις οτι η developer preview ειναι η final για τους καταναλωτες.

Εγώ και όσοι γνωρίζουν... δλδ εσύ λες ότι έδωσε άλλη έκδοση σε μας χθες και άλλη στην ΝΟΚΙΑ για το 630 και στους άλλους κατασκευαστές στις 10 απριλιου.? μάλλον κάπου μπερδεύεσαι... δεν πειράζει όμως ... είπαμε, εμείς δεν έχουμε απαιτήσεις.

Δημοσ.

Δοκιμάστε μερικά gimmick:

"Beam me up scotty"

"Do you like Siri?"

κτλ.

Θα πάθετε ζημιά, ειδικά για το Siri απαντά με "πολύ καλά λογάκια", χαχαχαχ.

Έχει να πέσει καζούρα, παρακαλώ πολύ μη ξεκινήσουμε flaming!

Δημοσ.

Δεν σας πιστεύω ρε παιδιά... δλδ πόσο μυαλό χρειάζεται για καταλάβουν κάποιοι οτι ΔΕΝ μπορεί η Μ$ φόρα παρτίδα να βγει και να πει πάρτε την τελική έκδοση εσείς τώρα και αφήστε τις εταιρείες να την δώσουν όποτε αυτές θέλουν?

την δίνει με πλάγιο τρόπο και έχει και την δικαιολογία οτι στο κάτω κάτω οι εταιρείες θα βάλουν και άλλα πραγματάκια όταν την δώσουν.....τόσο δύσκολο είναι?

Δημοσ.

Βρήκα ποιο είναι το πρόβλημα με το store. Υστερα από αρκετα resets κατέληξα ότι το πρόβλημα για την σύνδεση στο store προκαλείται μόλις εγκαθιστώ το Ελληνικό keyboard. Το update για additional language support έρχεται μετά την εγκατάσταση των 8.1 και αν το αρνηθείτε θα συνδέεστε κανονικότατα στο store.

Προφανώς, πρόβλημα έχουν μόνο όσοι χρειάζονται Extra keyboards

Δημοσ.

Εγώ εξ αρχής με 2 keyboards και δεν χρειάστηκε αλλαγή για το store. Έστρωσε μόνο του.

Προσωπικά έχω ακόμα πρόβλημα με τα notifications του Whatsapp και βλέπω πως τρώει μικροφρίκες και με τα custom ringtones. Μερικές φορές σταματούν πιο νωρίς κλπ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αξίζει να κάνει κανείς την αναβάθμιση ή έχει πολλά bugs? Έχω ένα νοκια λουμια 1020 και είναιτο κινητό που χρησιμοποιώ καθημερινά. Θα ταλαιπωρηθώ μέχρι το επίσημο update? Μπαταρία- σήμα κινητού και όλα αυτά λειτουργούν κανονικά;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μπορείτε να με βοηθήσετε λιγο; Εκανα λογαριαμσό στο windows phone app studio ξεκινησα δοκιμαστικα ενα project και μετα κατεβασα την εφαρμογη previe for developers στο lumia 520 που εχω. εβαλα enable preview for developers αλλά πως κατεβαζω την ενημερωση; Δεν την βλεπω πουθενα ρε παιδες. Μια βοήθεια;

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το store παρουσιάζεται μόνο αν βάλεις region USA ώστε να ενεργοποιηθεί η cortana. Εχω 3 τηλεφωνα Windows Phone και δεν αντιμετώπισα κανενα πρόβλημα σύνδεσης όταν δεν άλλαξα τα  settings (και τα άφησα Ελλάδα). Στο ένα τηλέφωνο που δοκίμασα να βάλω USA δεινοπάθησα μέχρι να συνδεθώ στο store (το οποίο ΕΠΑΙΖΕ κανονονικότα στα υπόλοιπα τηλέφωνα). Είναι σίγουρα bug της MS

Δημοσ.

Έχω από χθες 8.1 σε Ativ S. Κανένα πρόβλημα. Όλες οι εφαρμογές τρέχουν καλά, το store δουλεύει, μπαταρία ΟΚ κλπ. Κάποιες εφαρμογές είναι αργές αλλά πάντα ήταν πχ viber. Αυτό είναι θέμα εφαρμογής. Πολύ καλό το more tiles, φυσικά το action center. Για cortana δεν με απασχολεί όπως δεν με απασχόλησε και το siri.

Για τα περισσότερα που παραπονιούνται άλλοι είναι θέμα επιλογής τι μου αρέσει και τι όχι. π.χ. εμένα μου αρέσει που δείχνει πάντα το network και ώρα στην πάνω μπάρα. Έτσι κι αλλιώς δεν το εκμεταλευόταν αυτό το χώρο πριν.

H αλλαγή στην απάντηση κλίσης μου φάνηκε περίεργη αλλά να δω πως θα βγει με τη χρήση. Και το slide up υπάρχει... Άλλη version έχουν κάποιοι??

Όλα τα άλλα είναι μια χαρά.

Έχοντας iphone 4S πριν, όσοι λένε ότι η MS απλά δίνει τα προφανή σε αυτό το update έχουν δίκιο, αλλά εγώ γουστάρω περισσότερο και την εμφάνιση και τον τροπο που λειτουργούν και την ταχύτητα στα WP.

Ξέχασα... Μεγάλη παράληψη και απορία γιατί λείπει το data on/off από το action center...

Δημοσ.

Εγώ και όσοι γνωρίζουν... δλδ εσύ λες ότι έδωσε άλλη έκδοση σε μας χθες και άλλη στην ΝΟΚΙΑ για το 630 και στους άλλους κατασκευαστές στις 10 απριλιου.? μάλλον κάπου μπερδεύεσαι... δεν πειράζει όμως ... είπαμε, εμείς δεν έχουμε απαιτήσεις.

Δεν εχεις καταλαβει οτι η εκδοση ειναι developer preview και οτι δεν περιλαμβανει ουτε καν optimized drivers, οπως θα περιλαμβανει η τελικη εκδοση που θα δωσουν αργοτερα οι κατασκευαστες.

Δεν ειναι τυχαια και οτι πολλοι χρηστες βλεπουν μειωμενη διαρκεια μπαταριας κλπ, ακριβως γιατι δεν ειναι τελικη και optimized εκδοση για το καθε τηλεφωνο.

http://www.pcworld.com/article/2142567/microsoft-windows-phone-8-1-review-major-upgrade-closes-the-gap-with-ios-and-android.html

You can sign up forWindows Phone Preview for Developers—yes, you, a mere consumer—and receive the same bits as the carriers receive, as well as any updates. (Note, however, that you may void your warranty, and you may not receive device-specific drivers right away.)

http://www.engadget.com/2014/04/14/windows-phone-8-1-download/

There's a few other things you must know before you start clicking buttons. Most importantly, performing the early upgrade will likely void your warranty in the process, so keep that in mind; additionally, these builds only consist of the Microsoft-sanctioned part of the update -- in other words, any manufacturer or carrier customizations (and drivers) will only be available when that phone's official release comes out. 

http://www.ubergizmo.com/2014/04/windows-phone-8-1-preview-version-revealed/

Do bear in mind that a preview update will only include the Microsoft portion of the update, whereby mobile operator and OEM driver updates will be released when the official update for your smartphone is available.

Έχω από χθες 8.1 σε Ativ S. Κανένα πρόβλημα. Όλες οι εφαρμογές τρέχουν καλά, το store δουλεύει, μπαταρία ΟΚ κλπ. Κάποιες εφαρμογές είναι αργές αλλά πάντα ήταν πχ viber. Αυτό είναι θέμα εφαρμογής. 

Μιας και ανεφερες το viber:

Το χρονιο προβλημα των windows phone με τις καθυστερημενες ειδοποιησεις/notifications(που πχ μπορει καποιος να σε καλουσε στο viber και σε εσενα να μην φαινοταν αν δεν ησουν μεσα στην εφαρμογη), λυθηκε;

Εγώ εξ αρχής με 2 keyboards και δεν χρειάστηκε αλλαγή για το store. Έστρωσε μόνο του.

Προσωπικά έχω ακόμα πρόβλημα με τα notifications του Whatsapp και βλέπω πως τρώει μικροφρίκες και με τα custom ringtones. Μερικές φορές σταματούν πιο νωρίς κλπ.

Τι προβλημα εχεις, που καθυστερουν να ερθουν;

Δηλαδη σου στελνει καποιος μηνυμα whatsapp και δεν σου ερχεται ειδοποιηση, παρα μονο οταν μπεις μεσα στην εφαρμογη whatsapp?

Δηλαδη το κλασσικο προβλημα των windows phone με τις αργοπορημενες ειδοποιησεις/notifications?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...