Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμη η δοκιμαστική έκδοση των Windows Phone 8.1 για developers και όχι μόνο

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα άριστα απ'το μεσημέρι...
Και παρατήρησα μία τεράστια βελτίωση στην μπαταρία, που δεν μπορώ να βρω που οφείλεται!
Μέχρι τώρα, όλα άριστα!
Nokia Lumia 920

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Α, και εδώ λέμε για 8.1; :P

Εγώ έκανα το update σε Lumia 520. Στην αρχή όλα οκ, αλλά μετά παίξανε ψιλοφρίκες. Τα γράφω και εδώ.

Πέραν του store που είναι down για πολλούς (αν όχι όλους), τα push notifications έχουν πάει περίπατο. Καταναλώνει αρκετά πιο γρήγορα μπαταρία χωρίς να το χρησιμοποιώ, και μου έχει βγάλει ένα καραγαμάτο bug στο πληκτρολόγιο. Μόλις πατάω space, όλο το keyboard νεκρώνει. Οπότε δεν μπορώ να γράψω τίποτα πουθενά.

Λογικά όλα θα διορθωθούν, απλά ελπίζω να γίνει αρκετά σύντομα. Πάντως στο 520, στη homescreen χρησιμοποιώντας τα περισσότερα tiles παίζει λίγο lag εδώ κ εκεί. Αν και υποψιάζομαι πως αυτό είναι καθαρά θέμα μνήμης και όχι bug.

παιδια εκανα την αναβαθμιση...ολα καλα ολα χρυσα αλλα με την cortana εχω θεμα...συγκεκριμενα μου εμφανιζει το ακολουθο μηνυμα οταν την ανοιγω..''I'm sorry, you 'll need to be a bit older before i can help you''....τι στο καλο γινεται και πως το φτιαχνω??? nokia lumia 520 εχω

Με την μπαταρια θα εχουμε θεμα ολοι απο'τι νομιζω,προβληματα επισης παλι θα εχουμε οι περισοτεροι....

Το λεει ειναι BETA...Καλο ειναι στο Forum που εχουμε αναπτυξη για Windows Phone 8.1 να γραφεται τη προβλημα εχει ο καθενας για να ξερουμε γενικα..!!

Εγω εκανα το update σε lumia 920 ευτυχως μεχρι στιγμης το μονο προβλημα ειναι η μπαταρια την οποια την αδιαζει μεσα σε κατι λεπτα..!!

Τωρα λογικα στην συνεχεια η microsoft δεν θα τα αφηνει ετσι οποτε καλο ειναι να περιμενουμε και να χαρουμαι αυτο που εχουμε ας μας σπαει και τα νευρα..:P

Ερώτηση...θα χάσουμε τα δεδομενα με το update;

Sent from my GT-I8750

οχι δεν χανεις τιποτα, απλα κερδιζεις ενα "Νεο" κινητο....

Προσπάθησα να αναβαθμιστώ σε 8.1 και τώρα όταν μπαίνω στο store μου βγάζει πρόβλημα 805a01f7 και δεν κατεβάζει καμία εφαρμογή, ξέρει κανείς πως διορθώνεται;

Nokia Lumia 925 και... Αρχισαν τα οργανα...  

Το κυριοτερο θεμα για εμενα ειναι οτι πλεον στα μηνυματα δεν βγαζει επιλογη να ενσωματωσω το FB. Πριν κατι σου εστελναν στο τσατ, και ΑΜΕΣΑ βαραγε ειδοποιηση στα μηνυματα. Πλεον βασιζεσαι στην εφαρμογη του φβ, και (ισως) και στο messenger, αλλα λογω του οτι το μαρκετ ειναι down δεν μπορω να το τεσταρω. 

Notification center... mixed feelings. οκ. πλεον εμφανιζει ποσοστο μπαταριας, ημερομηνια, και εχει android style buttons για ΚΑΠΟΙΕΣ λειτουργιες. Βασικη ελλειψη η επιλογη για cellular data. Για φβ ουτε λογος... 

Lags εχει, πχ πατας να το κλειδωσεις και ο ηχος ακουγεται 2 δευτερολεπτα μετα.. 

Επισης η πανω μπαρα που εμφανιζει σημα wifi ωρα κλπ, πλεον ειναι μονιμα ενεργοποιημενη.. Για θεμα με την μπαταρια, θα σας πω το πρωι !

Γενικα ΔΕΝ ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. Cortana κλπ μπουρδες ειναι και θα ειναι για αγγλοφωνους για πολυ καιρο. Χαθηκε το intergration (που λενε και οι ξενοι) , η αρχικη οθονη εχασε καποια pixel δεξια και αριστερα σαν borders,  και μαλλον αυτα ΔΕΝ προκειται να διορθωθουν στην τελικη εκδοση. 

εγω παλι στο 520 δεν εχω δει καποιο προβλημα.Τα πολλα tiles δεν βολευουν στη μικρη οθονη αλλα το κινητο δεν laggarei καθολου. Η μπαρα με το wifi, την ωρα κτλ μ αρεσε που ειναι ενεργοποιημενη συνεχεια(δεν θα βολευε ετσι κι αλλιως με το action center) και στη μπαταρια δεν εχω δει καμια διαφορα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...