mao Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 s3 απο καταστημα skroytz!καλησπερα δεν εχω 3g σημα -εχω παει δικτυα κινητησ τηλεφωνιας -δεδομενα κ συσκ (τσεκ) περιαγωγη (τσεκ) εχω κανει.... ΑPN- cosmote wireless internt ( τσεκ) τωρα αν θελει καμια ρυθμισει μεσα σε αυτο καμια βοηθεια ? ευχαριστω !
panaggiotis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Σου εχουν στειλει τις ρυθμισεις για το ιντερνετ απο τον παροχο σου?
mao Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ειναι οκ τωρα!!! TI να αφησω καλυτερα? gsm i wsdma-gsm?
panaggiotis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 το 2ο, βρισκει και επιλεγει αυτοματα το δυκτιο!
mao Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 το 2ο, βρισκει και επιλεγει αυτοματα το δυκτιο! το κακο ειναι οτι δεν εχει καλο σημα 2 μπαρες κ χανεται πολλεσ φορεσ
Danbo Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 το κακο ειναι οτι δεν εχει καλο σημα 2 μπαρες κ χανεται πολλεσ φορεσ Δεν μπορεις να κανεις κατι σε αυτο εσυ σαν επιλογη μεσα απο το κινητο φιλε μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα