Meraklis56 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Να σημειωθεί πως ενδεχομένως, αρκετοί απο αυτούς, κάπου τώρα, τους δίνεται η δυνατότητα της νέας συσκευής μιας και κλείνουν 2 χρόνια με το S3.
Takken Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Σε εμφάνιση και εμένα όντως δεν μου πολυαρέσει.... ειδικά στο ανοιχτό μπεζ η πίσω σαγρέ όψη του μοιάζει με χατζαπλάστ! Τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά και θεωρώ ότι σε σχέση με το αντίστοιχο iphone αξίζει η αγορά του.. Και πάλι όμως υπάρχουν αντιστοίχων χαρακτηριστικών κινητά από λιγότερο γνωστούς κατασκευαστές σε χαμηλότερη τιμή και ναι, πιστεύω πως όλοι πρέπει να τους δώσουμε μια ευκαιρία και να μην επαναπαυόμαστε με ότι μας προσφέρουν οι γνωστές μεγάλο-εταιρίες.. Anyway το μέλλον θα δείξει για την ποιότητα και την λειτουργικότητα του s5!
Windows8 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Είναι τρομερό το πόσο κακόγουστος είναι ο κόσμος τελικά και τι πλύση εγκεφάλου δέχονται τα fashion victims καθημερινά για να αγοράσουν αυτο το κινητό. Και Sammy fanboy να ήμουν θα αγόραζα το s4 η θα περίμενα για μια πιο όμορφη εκδοχή του s5.
airfast81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 με επτακοσια και κατι ευρω μπορεις να σιτισεις μια οικογενεια τετραμελεις για 2 μηνες. 5
arxangelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 πηγα στα public και το ειδα η τιμη του ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ στα 750 ευρο και για αυτα που προσφερει οταν μπορεις με αυτη την τιμη να παρεις 2 κορυφαιες κινεζικες συσκευες δεν ξερω ποιοι ανωμαλοι πανε και τα αγοραζουνε σε τετοια υπερεκτιμημενη τιμη 4
Skylined Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Το δώσανε σε περισσότερες χώρες και μας λένε ότι πούλησε περισσότερο από το S4 την 1η ημέρα!!! ...Υπομονή, 2-3 μήνες ακόμα μέχρι να διαβάσουμε για τις κάτω από τις προσδοκίες πωλήσεις. Το ίδιο έκανε και η Apple 1
alexpsilos06 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 2 πράγματα με νευριάζουν (λογικά όχι μόνο εμένα) γενικότερα στην αγορά των κινητών...Το οτι βγαίνουν τα καινούρια μοντέλα (ανεξαρτήτως εταιρίας) τόσο συχνά και το οτι οι διαφορές μεταξύ τους είναι απειρο ελάχιστες και τις κάνουν να φαίνονται τεράστιες με το marketing. Δηλαδή εγώ και ο κάθε εγώ σκάει ένα κάρο χρήματα για μια τόπ συσκευή και μετά απο λίγο καιρό η κάθε εταιρία στην βγάζει παλιά και φυσικά η αξία της πέφτει στο 1/3 μην πώ 1/4. Δυστυχώς αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ όσο γίνεται αυτός ο χαμός στις πωλήσεις. Για μένα η καλύτερη στιγμή να πάρει κανείς καινούριο κινητό είναι 7-8 μήνες μετά το release και όχι να πληρώσει την τετραπλάσια τιμή για να το έχει πρώτος... 3
Skylined Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Για μένα η καλύτερη στιγμή να πάρει κανείς καινούριο κινητό είναι 7-8 μήνες μετά το release και όχι να πληρώσει την τετραπλάσια τιμή για να το έχει πρώτος... Σωστό και αυτό. Επίσης η καλύτερη στιγμή να πάρεις κάτι είναι όταν το χρειάζεσαι. Οι διαφημιστές έχουν αναγάγει σε επιστήμη τη δημιουργία επιθυμιών εκεί που δεν υπήρχαν πριν, ακόμα και όσοι "αγανακτούν" με τις ουρές δύσκολα να έχουν ξεφύγει από την επιρροή τους. 5
alexpsilos06 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Σωστό και αυτό. Επίσης η καλύτερη στιγμή να πάρεις κάτι είναι όταν το χρειάζεσαι. Οι διαφημιστές έχουν αναγάγει σε επιστήμη τη δημιουργία επιθυμιών εκεί που δεν υπήρχαν πριν, ακόμα και όσοι "αγανακτούν" με τις ουρές δύσκολα να έχουν ξεφύγει από την επιρροή τους. Συμφωνώ απόλυτα. Ειλικρινά δεν λέω "εγώ είμαι φοβερός, τους έχω ξεφύγει και σκέφτομαι σωστά και έξυπνα". Την έχω "πατήσει" και εγώ από όλο αυτό που που λές. Είναι να είναι και κάποιος λίγο γκατζετάκιας,να θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο,να έχει βαρεθεί την συσκευή του κτλ κτλ. Εκεί είναι που την "πατάς" και φυσικά εκεί στοχεύουν και αυτοί. Απλά μετά από κάποιο καιρό το ξανασκέφτεσαι και λες αρκετά... 1
kissMA Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Παρά τη γκρίνια στα διάφορα τεχνολογικά site το S5 είναι ενα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο. Έχει και καλό όνομα (και αυτό και η samsung). Οπότε λογικό είναι να πουλάει πολύ καλά. Προσωπικά δεν δίνω τέτοια λεφτά με τίποτα. Αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται. Σε 2 χρόνια θα έχει το 1/3 της τιμής του και με δεδομένο το πόσο γρήγορο είναι θα είναι μια χαρά για οποιαδήποτε χρήση.
Eru Iluvatar Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Τι πα*%$3$46ες είναι μερικοί, μα τι ... ! Λες και θα τελειώσει ο χρόνος κάνουν. Αλλά βέβαια, καπιταλίσμός και κενωνία της αφθονίας.
lawlezz Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 να σας πω και εγω κατι....οι μισθοι δεν ειναι σαν της ελλαδας...στα @@ τους τα 700 τα 800 ευρω μην το βλεπετε ετσι γιαυτο οτι βγει τρεχουν σαν τους τρελους δεν ξερουν που να τα ξοδεψουν 1
giteart Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Καθε χρονο οι ιδιες ειδησεις για την επιτυχια της Samsung. Σπαει ρεκορ πωλήσεων στο ενα μοντελο μετα το άλλο. Νταξει χαλαρωσε σαμυ. Το θυμαμαι να γινεται αυτο απο το S2 ακομα. Το οποιο υποψιν αυτο εχω και δε μου λειπει κατι απο χαρακτηριστικα. 1
gdriver Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 σας τα έλεγα στο άλλο νήμα. ακριβώς 1 εβδομάδα άντε το πολύ κανένα μήνα μέχρι να βγουν τα τρωκτικοάρθρα για ρεκόρ πωλήσεων και άλλα τέτοια γραφικά που αναπαράγουν κάθε τόσο μέσα του εξωτερικού. μετά από 3 μήνες περιμένουμε άρθρα του τύπου 45.000.000 πωλήσεις για το s5 μόλις 3 μήνες από την κυκλοφορία του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα