SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Βάζεις το δισκάκι των windows κανεις format και συνεχίζεις με την εγκατάσταση , οταν τελιώσεις βάζεις τα βασικά προγράματα που δουλεύεις κανονικα στον ssd και τα παιχνίδια στον αλλο δίσκο
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Βάζεις το δισκάκι των windows κανεις format και συνεχίζεις με την εγκατάσταση , οταν τελιώσεις βάζεις τα βασικά προγράματα που δουλεύεις κανονικα στον ssd και τα παιχνίδια στον αλλο δίσκο Καλησπέρα. Αυτά που έχω τώρα 7αρια 64-bit τα έβαλα με το φλασάκι(αφού πρώτα το έκανα format με το windows usb dvd tool),δε νομίζω να υπάρχει διαφορά αν τα βάζω από δισκάκι η flash; Υ.Γ. Καλή Ανάσταση να έχεις
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Αυτά που έχω τώρα 7αρια 64-bit τα έβαλα με το φλασάκι(αφού πρώτα το έκανα format με το windows usb dvd tool),δε νομίζω να υπάρχει διαφορά αν τα βάζω από δισκάκι η flash; Υ.Γ. Καλή Ανάσταση να έχεις Όχι δεν εχει εισαι κομπλέ Υ.Γ . Επίσης καλη ανάσταση
Euclides Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση. Κατ' αρχήν συμφωνώ με την θέση του SPANK ότι σε καινούριο δίσκο, αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο σημαντικό λόγο, καλό θα ήταν να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση. Η παρατήρησή μου τώρα, αφορά τα προγράμματα backup, restore και cloning που προτείνονται, και μια εμμονή που έχω παρατηρήσει για το Acronis. Τι παραπάνω κάνει το Acronis που κοστίζει 50€, από δωρεάν προγράμματα όπως το AOMEI Backupper Standard, ή το EaseUS Todo Backup Free ? Και δεν αναφέρομαι για επαγγελματική χρήση (αν και εκεί δεν υστερούν), αλλά για απλή οικιακή χρήση.
ParhsG Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Γνωμη μου ειναι πως αφου πλεον παιρνεις καλο δισκο με ~140 ευρω στα 250gb ενω παλαια διναμε 250ρια για 120gb νομιζω πως αξιζει ο 250gb να εχεις μια ανεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα