tazio Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μετά το τελείωμα των XP έβαλα ubuntu και σε αυτά θα μείνω γειά σου MS (απλός χρήστης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Υπάρχουν και τα Win7 να τελειώνετε... Τα 8-8.1 κλπ ειναι ένα ακόμα αποτυχημένο os, απλα αγνοήστε το, όπως κανα-τε/με με τα WinME... Για τεκμηριωσε σε παρακαλω ,αυτο που λες . Εχοντας τα 7 και μετα τα 8 (ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΝΤΑ) , με το ιδιο συστημα , η διαφορα υπερ των 8 ειναι μεγαλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μετά το τελείωμα των XP έβαλα ubuntu και σε αυτά θα μείνω γειά σου MS (απλός χρήστης) Άμα δεν σε ενδιαφέρει το gaming καλά έκανες, αλλιώς δεν είναι λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Νομιζω οτι η ειδηση πρεπει να μεταφερθει στα νεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλα σε όλα τα windows μερικά updates δεν εμφανίζονται αν δεν βάλεις κάποια προηγούμενα, έτσι δεν ειναι; Τι διαφορά εχει απο το να εχεις τα απλά 8.1 και να μην σου εμφανίζονται νεα updates μέχρι να βαλεις το 8.1 update 1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι καποιος με win7 περασε στα 8-8.1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurama Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 εγώ που δεν μπορώ να κάνω update από windows 8 pro σε 8,1 τι να πώ;... (αν καποίος γνωρίζει κάποια πιθανή αιτία θα του ήμουν ευγνώμων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix Pixel Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Το ίδιο χάλι στα 8.1. Κάνεις ένα restart, και σου χάνεται το δίκτυο. Βάζεις τον κωδικό σωστά και ΔΕΝ συνδέεται. Και πρέπει να κάνεις disable και enable την κάρτα δικτύου για να συνδεθεί. Και ξέρω ότι δεν είναι μόνο το δικό μου pc που το κάνει. Και σε φίλους μου και σε τοπική εταιρία στην περιοχή μου το κάνει. Και όχι, το format δεν το διορθώνει. Δεν κοιτάνε να φτιάξουνε τέτοιες πατάτες, τα τελεσίδικα τους μάραναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 εγω σε 5 pc το περασα και στο tablet μου δεν ειχα κανενα προβλημα :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pluss Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 johnnyman, on 16 Apr 2014 - 6:10 PM, said:εγω σε 5 pc το περασα και στο tablet μου δεν ειχα κανενα προβλημα :/ Το ίδιο κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλα σε όλα τα windows μερικά updates δεν εμφανίζονται αν δεν βάλεις κάποια προηγούμενα, έτσι δεν ειναι; Τι διαφορά εχει απο το να εχεις τα απλά 8.1 και να μην σου εμφανίζονται νεα updates μέχρι να βαλεις το 8.1 update 1; Δικιο εχεις, απλα τωρα δημιουργηθηκε θεμα επειδη το update 1 σε αρκετους χρηστες δεν καθεται σωστα, οποτε ουσιαστικα αναγκαζονται να μεινουν χωρις updates μεχρι να διορθωθει. Κανονικα και το 8 -> 8.1 υποχρεωτικο θα μπορουσαν να το κανουν αφου ειναι δωρεαν. Αν βεβαια δεν σε αναγκαζαν να κατεβασεις ουσιαστικα ολο το image των 3+ gb μεσα απο το windows update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiderman2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δεν υπάρχει πιο μπ****δέλο εταιρεία απο την Microsoft.Ο κόσμος μας θα ήταν πολυ καλύτερος χωρίς αυτήν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ρε παιδια εχω windows 8 pro και δεν μπορω καλα καλα να κανω 8.1 θα κανω κ update 1;;; χαχαχα.τραγικοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι καποιος με win7 περασε στα 8-8.1. Γιατι ειναι καλυτερα με περισσοτερες επιλογες απο τα 7! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xefteris Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μια χαρα πανε εκει στη MS τα windows τα διέλυσαν το xbox το εκαναν media center αντε και σε ανώτερα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα