paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Υπάρχουν και τα Win7 να τελειώνετε... Τα 8-8.1 κλπ ειναι ένα ακόμα αποτυχημένο os, απλα αγνοήστε το, όπως κανα-τε/με με τα WinME... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ναι στα 7 ολα ειναι ροδινα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ωχ ... ανοιξε ο ασκος του Αιολου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ωχ ... ανοιξε ο ασκος του Αιολου... Εσύ φταις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω πως καταφέρνετε και έχετε προβλήματα μερικοί και μετά από 15 format..Θέλει προσπάθεια.. Ξέρω γω, μάλλον είναι σούπερ δύσχρηστο. Τα έκανα όλα οκ, έκανε κ remove τα παλιά update, έκανε και restart, τα ίδια πάλι καμιά διαφορά. πφφφφ. το έχω ξαναπεί, βαριέμαι να κάνω το 7ο reinstall στα 8.1. στα 8άρια κανένα θέμα από την πρώτη μέρα, παρεπιπτόντως που τα τρέχω στο laptop της δουλειάς, autoupdate κομπλε όλα. Καθόλου δύσχρηστο δεν είναι, ίσα ίσα που τα κάνει όλα αυτόματα, εσύ απλά πατάς continue..Αυτό έκανα. Τέσπα το να το παίζεις έξυπνος είναι το μόνο εύκολο. Έχω μια σχετική εμπειρία Παρόλαυτα αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα 8.1 έχουν θέματα με μηχανήματα παλαιότερης λίγο γενιάς όπως το δικο μου.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia AppΝα συμπληρώσω ότι ευχαριστώ για τη βοήθεια! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 ωχ ... ανοιξε ο ασκος του Αιολου... οχι κανένας ασκός του αιόλου δεν ανοιξε... Προσωπική γνώμη, διαπίστωση ειναι και πιστεψε με εχω δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά από τα Win95 έως και τα 8.1-update και τα περισσότερα σε pre-release version. Τα 8.1 ειναι η απόλυτη αποτυχία της δεκαετίας (πακετάκι με τα Office 365)... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Υπάρχει το KUC utility του komm που το τρέχεις και σου βρίσκει ποια updates πρέπει να αφαιρεθούν, και ποια πρέπει να προστεθούν.Όσοι έχετε πρόβλημα με το Update 1, προτείνω να το δοκιμάσετε. http://windows-update-checker.com/download/KUC%20W8.1%20UpdateChecker-Beta-v.0.6.004.1022.zip αυτο λεει πως ειναι για Windows 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 αυτο λεει πως ειναι για Windows 7. Εχει και για 8άρια στο λινκ. Ίσως κάποιους να τους βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 αυτο λεει πως ειναι για Windows 7. 7/8/8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostandinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Καλησπερα , με ολα αυτα τα windows [8pre - 8 - 8.1 update 1 - ] επηδει εχω μπερδευτει , ποιο winver ειναι το κανονικο ? [απ'τα κανονικα,] που θα συνεχισουν να υποστηριζονται βεβαιως-βεβαιως , με την σωστη και οχι προβληματικη αναβαθμιση του 8.1 update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εφαγα φλασιά. Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε EN - US έκδοση και ποια να βάλει κάποιος που δεν θέλει την ελληνική ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 EN = UK(United Kingdom) US = USA Αν δεν κάνω λάθος.Όποια και να βάλεις το ίδιο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Διαβασα οτι το update το εχουν ενσωματωσει στα 8.1 που κατεβαζεις απο το store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Προσέξτε λίγο με τα links που δημοσιεύετε... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurama Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, έχω windows 8 pro 64x και προσπαθώ να εγκαταταστήσω 8,1. Ενώ όλα γίνονται σωστά λιγο πρίν εγκατασταθούν μου βγάζει σφάλμα 0xC1900101 - 0x40017. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα