antoniss69 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 πεδια καλησπερα εχω τον παραπανω εκτυπωτη και μετα απο αντικατασταση μελανιων (αυθεντικα) δεν μου λειτουργει μονο το μαυρο.ξερει καπιος τι πρεπει να κανω?
antoniss69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 πεδια καλησπερα εχω τον παραπανω εκτυπωτη και μετα απο αντικατασταση μελανιων (αυθεντικα) δεν μου λειτουργει μονο το μαυρο.ξερει καπιος τι πρεπει να κανω? καπιος?
FasTaker Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 οταν εννοεις δεν λειτουργει σου λειε οτι το μαυρο ειναι αδειο ή οτι απλα δεν εκτυπωνει το μαυρο?
antoniss69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 οταν εννοεις δεν λειτουργει σου λειε οτι το μαυρο ειναι αδειο ή οτι απλα δεν εκτυπωνει το μαυρο? δεν εκτυπωνει ενω το δειχνει γεματο το μελανι
FasTaker Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 τοτε εχει βουλωσει το μπεκ που βγαζει μαυρο. Δοκιμασε να κανεις καθαρισμο κεφαλης.
antoniss69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 τοτε εχει βουλωσει το μπεκ που βγαζει μαυρο. Δοκιμασε να κανεις καθαρισμο κεφαλης. εκανα τα παντα μεσα απο τον πινακα του εκτυπωτη αλλα τιποτα..και κεφαλης και ακροφυσιων,
FasTaker Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 αμα ειχες καιρο να το δουλεψεις τοτε δεν γινεται αυτο πρεπει να το πας στην octabit που εχει το service της epson. Γενικοτερα η epson εχει θεμα με βουλωμενες κεφαλες λογω της τεχνολογιας που χρησιμοποιει.
antoniss69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 αμα ειχες καιρο να το δουλεψεις τοτε δεν γινεται αυτο πρεπει να το πας στην octabit που εχει το service της epson. Γενικοτερα η epson εχει θεμα με βουλωμενες κεφαλες λογω της τεχνολογιας που χρησιμοποιει. ποσο θα στοιχισει??αμα ειναι να παω να παρω καινουργιο πολυμηχανημα
FasTaker Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 συνηθως το καλυπτει η εγγυηση. Αν δεν εισαι μεσα στην εγγυηση θα παει γυρω στα 40-50Ε. Αν παντως δεν εκτυπωνεις σε καθημερινη βαση πηγαινε καλυτερα σε HP. Oταν αλλαζεις μελανια στην hp ειναι πακετο καινουργια μπεκ.
antoniss69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 συνηθως το καλυπτει η εγγυηση. Αν δεν εισαι μεσα στην εγγυηση θα παει γυρω στα 40-50Ε. Αν παντως δεν εκτυπωνεις σε καθημερινη βαση πηγαινε καλυτερα σε HP. Oταν αλλαζεις μελανια στην hp ειναι πακετο καινουργια μπεκ. κατι τετιο με βλεπω να κανω γιατι γεμιζουν κιολας της hp απο τι εχω ακουσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα