Siempre Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπερα σας.Ειμαι κι εγω στον ενδυασμο ποιο απ τα δυο να διαλεξω! Διαβασα εδω μεσα και αλλα θεματα με την ιδια απορια και κατεληξα στο g2(δεν εχω απαιτησεις για μεγαλη μνημη) Ομως μιλησα με εναν φιλο που ασχολειται με αυτα και μου ειπε να μεινω μακρυα απο lg και οτι το σερβις τους ειναι ακριβο και κακο και οτι οταν τελειωσει η εγγυηση,αν παθει το κινητο κατι θα ειναι για πεταμα.Ποια η γνωμη σας επι του θεματος? Επισης ηθελα να πω οτι θα αγορασω πρωτη φορα κινητο απο το σκρουτζ.Υπαρχει καποιος κινδυνος ή κατι που πρεπει να προσεξω???
kataramenos32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Για το σκρουτζ δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/.Οσον αφορα το G2 παρτο και μη φοβασαι τιποτα.Πολυ καλη συσκευη καλυτερη του S4 σιγουρα.Ολα τα σερβις στην Ελλαδα λιγο πολυ γτπ ειναι οποτε μην σκας ιδιαιτερως
Siempre Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ευχαριστω φιλε μου.Κατι αλλο,ειδα οτι εχουν διαφορα στον επεξεργαστη μεταξυ τους.Μπορεις να μου εξηγησεις τι σημαινει να εχει ενα κινητο μεγαλυτερο επεξεργαστη απο ενα αλλο? Με απλες λεξεις δηλαδη θελω να μου το εξηγησεις αν μπορεις!
kataramenos32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Στο pc τι διαφορα εχει ενας με 2.5ghz απο εναν με 3.5ghz?Στο αυτοκινητο τι διαφορα εχουν τα 100 αλογα με τα 200?Το ενα ειναι πιο δυνατο απο το αλλο,ειναι απλη λογικη δεν μπορω να καταλαβω γιατι ρωτας
Siempre Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ναι ρωταω γιατι κι εγω ετσι το ειχα στο μυαλο μου και σημερα λεω σε αυτον τον γνωστο μου ''το g4 εχει πιο γρηγορο επεξεργαστη'' και μου λεει δεν εχει πιο γρηγορο,μεγαλυτερο εχει.Γι αυτο και μπερδευτηκα
kataramenos32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ναι ρωταω γιατι κι εγω ετσι το ειχα στο μυαλο μου και σημερα λεω σε αυτον τον γνωστο μου ''το g4 εχει πιο γρηγορο επεξεργαστη'' και μου λεει δεν εχει πιο γρηγορο,μεγαλυτερο εχει.Γι αυτο και μπερδευτηκα Βασικα χωρις παρεξηγηση πες στο γνωστο σου οτι δεν εχει ιδεα και να σταματησει να μιλαει εφοσον δεν το κατεχει το αντικειμενο.Οπως ενας I3 πχ ειναι ποιο αργος απο εναν Ι5 ετσι και ο Snap 800 ειναι καλυτερος απο τον 600
Siempre Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Οχι τι παρεξηγηση χαχαχ Εγινε σ ευχαριστω.Τοσο καιρο ηθελα το s4 αλλα σημερα νομιζω αλλαξα γνωμη και θα παρω το g2 3
panos_90 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Το g2 αξίζει κυρίως για την μπαταρία του με την οποία θα σαι ξέγνοιαστος για μια μέρα με σκληρή χρήση.Επίσης είναι ένα κινητό που δεν κολλάει εύκολα και είναι ταχύτατο.Αν το s4 ήταν φθηνότερο κατά 70€+ θα σου έλεγα να το κοιτάξεις αλλά ο μόνος λόγος για να το πάρεις είναι αν θες οπωσδήποτε επεκτάσιμη μνήμη.
vrwmiaris Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 υπαρχει και το meenova αλλα και πολυ φτηνοτερες λυσεις στο ebay,μην σκας
ntTriantafillos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Παιδιά ερώτηση, Το s4 8core (gt-i9500 νομίζω) στα 250Ε το θεωρείται καλή ευκαιρία? Έχει διαφορές με το gt-i9005 (πέρα από cpu-μπαταρία)
Federacion Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Που το βρήκες μόνο τόσο; Στείλε link. Ναι είναι σούπερ τιμή. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Razor_7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 στείλε και σε μένα λίνκ αν μιλάμε για καινούργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα