Legolas Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδια θέλω αν φτιαξω ενα προγραμματακι απλο το οποιο ν δέχεται τιμες Α,Β,Γ και αν μπουν στη σειρα ΑΑΑ να εμφανιζει ενα μηνυμα, αν μπει ΑΒΓ να εμφανιζει ενα αλλο μηνυμα. επειδη το προγραμματακι θα εχει αρκετες τιμες περιπου 6 εχετε κατι ευκολο να μου προτεινεται που να γινεται με εντολες ΙF?
Legolas Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 δεν κολαω καπου. ενα προγραμμα θελω να γραψω το κωδικα
Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Και ποιο είναι το πρόβλημα;
Legolas Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 παρακαλω οποιος δεν εχει απαντηση σοβαρη να μην απανταει. Αν εχεις καποιο προγραμμα πες το αλλιως μην απαντας καθολου
defacer Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Είσαι σίγουρος πως θέλεις το προγραμματάκι να το φτιάξεις και όχι να σου το φτιάξουν; Δεν έχεις αναφέρει καν γλώσσα προγραμματισμού. Τι να υποθέσουμε; Ότι δεν έχεις προτίμηση επειδή έτσι κι αλλιώς δε θα το κάνεις εσύ; 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Είσαι σοβαρός; Στο αρχικό σου post λες ότι θες να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που να εκτυπώνει μηνύματα αναλόγως του input του, σε ρωτάμε τι πρόβλημα έχεις στο να το φτιάξεις και απαντάς έτσι; Μάλλον δε γνωρίζεις τι πάει να πει μη σοβαρή απάντηση.
Legolas Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 επιμενετε στις κοτσανες οποτε θα ζητησω αλλου βοηθεια. Ευχαριστω
gon1332 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 επιμενετε στις κοτσανες οποτε θα ζητησω αλλου βοηθεια. Ευχαριστω Δε βρίσκω λόγο να μιλάς έτσι. Κανένας δε σου επιτέθηκε.
bazinga13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Το θρασος μερικων ανθρωπων πραγματικα ειναι εξοργιστικο,σε βγαζει εξω απ τα ρουχα σου,ποσταρει ενα προβλημα χωρις να δειξει καν οτι εχει προσπαθησει να το παλεψει με την απαιτηση να του το λυσουν οι αλλοι και οταν βλεπει οτι κανενας δεν τον βοηθαει γινεται αναγωγος και προσβλητικος,προσωπικα φιλε μου αν θελεις να ξερεις κανω κι εγω τα πρωτα μου βηματα στον προγραμματισμο και εχω ποσταρει εδω μεσα παρα πολλες φορες αλλα οχι με την νοοτροπια "λυστε μου την ασκηση" και δοξα τον θεο ποτε δεν μ αφησαν ετσι,παντα μ εχουν βοηθησει τα παιδια και τους ευχαριστω γι αυτο αλλα θα σε συμβουλευα πριν μαθεις προγραμματισμο να μαθεις πρωτα τροπους,ειναι πολυ πιο σημαντικο 4
bazinga13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 δεν καταλαβα καλα τον υπαινιγμο,μηπως μπορεις να γινεις πιο σαφης?
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 xaxaxaxa.PNG Εμένα 109 εμφανίσεις μου λέει. wtf
Προτεινόμενες αναρτήσεις