Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια

θέλω αν φτιαξω ενα προγραμματακι απλο το οποιο ν δέχεται τιμες Α,Β,Γ και αν μπουν στη σειρα ΑΑΑ να εμφανιζει ενα μηνυμα, αν μπει ΑΒΓ να εμφανιζει ενα αλλο μηνυμα. επειδη το προγραμματακι θα εχει αρκετες τιμες περιπου 6 εχετε κατι ευκολο να μου προτεινεται που να γινεται με εντολες ΙF?

Δημοσ.

παρακαλω οποιος δεν εχει απαντηση σοβαρη να μην απανταει. Αν εχεις καποιο προγραμμα πες το αλλιως μην απαντας καθολου

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως θέλεις το προγραμματάκι να το φτιάξεις και όχι να σου το φτιάξουν;

Δεν έχεις αναφέρει καν γλώσσα προγραμματισμού. Τι να υποθέσουμε; Ότι δεν έχεις προτίμηση επειδή έτσι κι αλλιώς δε θα το κάνεις εσύ;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Είσαι σοβαρός; Στο αρχικό σου post λες ότι θες να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που να εκτυπώνει μηνύματα αναλόγως του input του, σε ρωτάμε τι πρόβλημα έχεις στο να το φτιάξεις και απαντάς έτσι; Μάλλον δε γνωρίζεις τι πάει να πει μη σοβαρή απάντηση.

Δημοσ.

επιμενετε στις κοτσανες οποτε θα ζητησω αλλου βοηθεια. Ευχαριστω 

Δε βρίσκω λόγο να μιλάς έτσι. Κανένας δε σου επιτέθηκε.

Δημοσ.

Το θρασος μερικων ανθρωπων πραγματικα ειναι εξοργιστικο,σε βγαζει εξω απ τα ρουχα σου,ποσταρει ενα προβλημα χωρις να δειξει καν οτι εχει προσπαθησει να το παλεψει με την απαιτηση να του το λυσουν οι αλλοι και οταν βλεπει οτι κανενας δεν τον βοηθαει γινεται αναγωγος και προσβλητικος,προσωπικα φιλε μου αν θελεις να ξερεις κανω κι εγω τα πρωτα μου βηματα στον προγραμματισμο και εχω ποσταρει εδω μεσα παρα πολλες φορες αλλα οχι με την νοοτροπια "λυστε μου την ασκηση" και δοξα τον θεο ποτε δεν μ αφησαν ετσι,παντα μ εχουν βοηθησει τα παιδια και τους ευχαριστω γι αυτο αλλα θα σε συμβουλευα πριν μαθεις προγραμματισμο να μαθεις πρωτα τροπους,ειναι πολυ πιο σημαντικο

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...