gusteg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 skeftome na paro to nokia 9210.exo entiposiasti apo tis dinatotites pou exo divasei sto site tis.to exei kaneis doulepsi?axizei ta lefta tou? 700 euro den einai polla?
corinthian Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Φανταστικό κινητό που πολλούς τους αποτρεψε απο την ελλειψη ελληνικών. Με το κατάλληλο προγραμμα όμως κανένα πρόβλημα. Με την κατάλληλη έρευνα θα βρείς και τα ανάλογα προγράμματα ( και τα cracks τους) στο διαδίκτυο. Το έχω 7 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος πάντως.
gusteg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 profanos omos na pao na doso 700 euro einai trelo.prepei na kano sindesi.... xerei kanais pos tha ftasei se mia " logiki " timi? afou den yparxei me ellinika mporo na to paragillo apo to exoteriko gia ftinotera?
telikiasmenos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Ψάξε να το βρείς μεταχειρισμένο. Η τιμή του είναι πολύ χαμηλή γιατί δεν πουλιέται εύκολα. Εγώ το δικό μου το έδωσα 350€ (18 μηνών σε αρκετά καλή κατάσταση). Υ.Σ.:Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά απεριόριστες, αλλά να ξέρεις ό,τι θα δυσκολευτείς με το μέγεθός του! Αν μπορείς ψάξε για το 9210i καλύτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.