Προς το περιεχόμενο

xfx 650w pro θορυβος ανεμιστηρα

EvilEyes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά και το δικό μου xfx 650 watt έχει το ίδιο θέμα με το θόρυβο που ακόμα και σε idle όταν ειναι το σύστημα κάνει πολύ θόρυβο (τον οκτώβριο θα κλείσει χρόνο - ως τώρα νόμιζα οτι θόρυβο έκαναν τα ανεμιστηρια του κουτιου αλλα ειναι το psu)

άνοιξα ticket στο site της xfx και περιμένω απάντηση, λέτε να μιλούσα καλύτερα με digital master ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θεμα εγγυηση και ελληνικες παραγκες-καταστηματα εχει παραγινει.

το ιδιο ισχυει και για το vision studio που προφανως δεν αγοραζει απο ελληνα εισαγωγεα αλλα και για πολλα αλλα παραγκομαγαζα που προτεινονται κατα καιρους στο σιτε με σκοπο ο καταναλωτης να μενει ξεκρεμαστος.

να ΄ναι καλα οι ανθρωποι, με ειχαν ταλαιπωρισει και μενα για κανα 2μηνο για μια αντικατασταση μητρικης.

ευτυχως βρεθηκε ενα κορόιδο απο εδω μεσα και του πουλησαν την καμενη μου και μενα μου ΄στειλαν καινουργια :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να αναφέρω για τη δική μου περίπτωση ότι η xfx απάντησε να μιλήσω με το κατάστημα που το αγόρασα  (Please contact your rseller to get replacement or apply RMA for you.We apologize for any inconvenience caused.Best regards Wade).

έχω τώρα το άγχος να δω αν θα το δεχτουν σαν ελλατωματικό ή αν άδικα μπήκα σε αυτή τη διαδικασία.

και το τελευταίο τους μήνυμα:

Dear sir

If you deal with us directly, you will need to send the psu to Netherlands and pay the shipping cost and return tax.

Also, it will take 1 or 2 months to send back because the replacement is provided in China.

That's why I suggest you to contact your seller first.

Best regards

Wade
Επεξ/σία από Silenzio
  • Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

απο 02/09/2014 το έχω στειλει στο digital-master ακομα δεν εχουν παει ελ.τα. να το παρουν, με κοροιδευουν οι κυριοι και λυπαμαι που ακουσα καποιος εδω που το προτειναν σαν αξιοπιστο μαγαζι, εγω δε θα ξανααγορασω τπτ απο αυτους, χιλιες φορες να ειχα δωσει 10 ευρω παραπανω να το ειχα παρει απο e-shop, και η πρωτη τους κουβεντα ηταν κυριε αν δειτε το site μας λεει πως δεν κανουμε καμμια αντικατασταση προιοντος μονο εξυπηρετουμε με rma στον κατασκευαστη, πραγματικα αθλιοι απο μενα, εχουμε 18/09 και δεν εχουν  παραλαβει ενω τα ελ.τα το εχουν εκει το πακετο !!

σε ευχαριστώ  για το ενδιαφέρον φιλε μου :)

p.s. μολις τωρα τους πηρα τηλέφωνο και λενε σημερα το παραλαβαμε και στειλαμε e-mail (ψεματα κανεναν μαιλ δεν εστειλαν)..άντε να δουμε σε κανα τριμηνο με βλεπω να ξεμπερδευω , τουλάχιστον να επιτευχθει η αντικατάσταση και να μην μπηκα αδικα σε αυτη τη διαδικασια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...