Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα insomniacs,

Αντιμετωπιζω την εξης κατασταση:

• Αγοραζω με εναν γνωστο 2 τηλεορασεις samsung 46f6400 απο e-shop
  • Παραλαμβανω παρασκευη βραδυ και η μια απο της δυο βγαζει προβλημα shutdown-restart κατα την διαρκεια της χρησης και κατα την διαρκεια του factory reset και firmware update , τελικα περασα το λογισμικο μεσω usb απο την samsung και δεν ειχε καμια βελτιωση.
  • Δευτερα πρωι την πακεταρω και την παραδιδω σε υποκαταστημα e-shop 
  • Τεταρτη με περνουν τηλεφωνο απο το τεχνικο τμημα και με ενημερωνουν οτι δεν εχουν βρει κανενα προβλημα με την τηλεοραση (ασχετοι ή αδιαφοροι στην καλυτερη των περιπτωσεων)!! 
  • Συμφωνουμε να την στειλουν σε αντιπροσοπεια SAMSUNG για διαγνωση με την προυποθεση εφοσον η αντιπροσοπεια διαγνωσει τεχνικο προβλημα να κινηθει η διαδικασια αντικαταστασης η πιστωσης (doa)

2η εβδομαδα χωρις τηλεροαση

Μετα απο δικια μου πρωτοβουλια αποκταω τα στοιχεια επικοινωνιας της αντιπροσοπειας samsung . Η δικαιολογια του e-shop για την χρονικη καθυστερηση ειναι οτι η τηλεοραση ειναι μια χαρα και την κρατανε (στην αντιπροσοπεια) σε περιπτωση που εμφανησει προβλημα. 

Περνω τηλέφωνο την αντιπροσωπια και με ενημερωνουν οτι με την τηλεοραση ολα ειναι καλα και εχουν παραγγείλει νεα motherboard για να αντικαταστησουν με την παλια . Εχοντας παθει σοκ... τους λεω το e-shop το ξερετε? "ναι ειναι συνεργατης μας" την περιπτωση doa? "ναι¨" αυτο που ισχυριζοντε αυτοι ειναι οτι το e-shop την εχει στειλει για ΕΠΙΣΚΕΥΗ και οχι για ΔΙΑΓΝΩΣΗ (doa).

Άρνηση προϊσταμένου να συνομιλήσει μαζί μου

• Περνω τηλεφωνο e-shop (στις πωλησεις μιας και με αυτους συννενουμαι ολο αυτον τον καιρο) και τους λεω οτι η κατασταση ειναι απαραδεκτη και οτι με κοροιδευουν τοσο καιρο και ζηταω να μιλησω με τον υπευθυνο οπου με κρατανε σε αναμονη για κανενα 8λεπτο και μου λει οτι ο υπευθυνος δεν ειναι ενημερωμενος για την κατασταση και οτι θα με παρει αυριο το service να με ενημερωση για την κατασταση (Διοτι και καλα το service ηταν εκτος ωραριου σημερα) Επιμενω να μιλησω με τον υπευθυνο και ο υπαλληλος να λεει οτι δεν μπορει να συνδεσει και το οτι θα επικοινωνησει μαζι μου αυριο. Οπου ουσιαστικα ο υπευθυνος να ειναι εκει και να δινει απλα εντολες στον υπαλληλο αρνιωντας να συνομιλησει μαζι μου. Επεμενα να επικοινωνησουν με την αντιπρωσοπια ΣΗΜΕΡΑ διοτι με κοροιδευουν και με ταλαιπωρουν και αυτοι να αρνιουντε με την δικαιολογια του ωραριου λειτουργειας του τμηματος service

Αποτελεσμα:

• Εχω πληρωσει για μια τηλεοραση την οποια 2 εβδομαδες τωρα να μην εχω
  • Το e-shop με απο 2 εβδομαδες κοροιδιας εχει την προθεση να μου επιστρεψει την ιδια τηλεοραση επισκευασμενη οπου θα ισχυριζοταν τα αρχικα περι φυσιολογικης λειτουργειας της τηλεορασης.

Νοιωθω οτι δεν παιρνουν την κατασταση στα σοβαρα. Πως πιστευετε οτι πρεπει να αντιμετωπισω την κατασταση?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καταγγελια στην γενικη γραμματεια καταναλωτη.

Ευχαριστω για την απαντηση. Τι αποτελεσμα πιστευεις οτι θα εχει μια τετοια κίνηση?

Δημοσ.

1ον, Ζήτα από έναν mod να μεταφέρει το θέμα σου σε κάποια πιο σχετική ενότητα όπως τηλεοράσεις ή και hardware (λόγω καταστήματος)

2ον, Το γνωστό eshop κάνει τα γνωστά του κόλπα. Από το τηλέφωνο θαρρώ πως δεν θα πετύχεις πολλά, να πας από κοντά. Του πούστη, δεν μπορεί να κρυφτούν όλοι..

3ον, Ότι σου είπε και ο gtr. Με την καταγγελία αυτό που θα πετύχεις, ενδεχομένως με κάποια καθυστέρηση θα είναι να πάρεις καινούρια τηλεόραση και όχι επισκευασμένη.

Δημοσ.

1ον, Ζήτα από έναν mod να μεταφέρει το θέμα σου σε κάποια πιο σχετική ενότητα όπως τηλεοράσεις ή και hardware (λόγω καταστήματος)

2ον, Το γνωστό eshop κάνει τα γνωστά του κόλπα. Από το τηλέφωνο θαρρώ πως δεν θα πετύχεις πολλά, να πας από κοντά. Του πούστη, δεν μπορεί να κρυφτούν όλοι..

3ον, Ότι σου είπε και ο gtr. Με την καταγγελία αυτό που θα πετύχεις, ενδεχομένως με κάποια καθυστέρηση θα είναι να πάρεις καινούρια τηλεόραση και όχι επισκευασμένη.

Ευχαριστω για την απαντηση, εχω ηδη ενημερωση mod . Δυστυχως αν παω σε υποκαταστημα θα γινει το σκηνικο του "σπασμενου τηλεφωνου" και τα κεντρικα ειναι αρκετα μακρια. Θα απευθυνθω στην γραματεια καταναλωτη για περισσοτερες πληροφοριες.

Δημοσ.

Το DOA ισχύει εφόσον υπάρχει απόθεμα για να σου το αντικαταστήσουν..

Σχεδόν κανείς δε στοκάρει τίποτα πλέον, μεταξύ αυτών και το eshop το οποίο είναι και μεταξύ ζωής και θανάτου.

Μάλλον, κάποιος έχει κάνει βλακεία από το eshop, γιατί δηλώνουν την ημερομηνία αγοράς (και αν δικαιούται DOA) στον αντιπρόσωπο, όταν τα στέλνουν για έλεγχο. Μην περιμένεις και πολλά όμως από το προσωπικό τους, είναι στα όρια τους κι αυτοί..

Θα πρέπει να απαιτήσεις να έρθει άλλη και να την παραλάβεις σφραγισμένη , αλλιώς ζήτα refund και πάρτην από αλλού.

Η καταγγελία είναι για να σφίγγουν τα γάλατα.

Αν είναι σε προσφορά και δε θες να τη χάσεις, τσαμπουκαλέψου, αλλά θα χάσεις χρόνο έτσι. Και ξέρω ότι η κ@υλα όταν παίρνεις κάτι καινούργιο είναι μεγάλη, όπως και το σπάσιμο όταν έχει πρόβλημα!!!!!

Τι να κάνεις ; Σε καταλαβαίνω.
Δυστυχώς δεν υπάρχει στις κλασσικές εγγυήσεις όριο για το πόσες μέρες θα κάνει κάποιος να την ελέγξει ή πότε θα σου την αντικαταστήσουν.

Υπάρχουν ξεχωριστά συμβόλαια για τέτοιες υπηρεσίες τα οποία ανεβάζουν το κόστος..

Πουστιά θα μου πεις. Συμφωνώ.

Τι να την κάνω την εγγύηση αν δεν περιλαμβάνει το χρόνο επισκευής ή αντικατάστασης. Μούφα είναι..

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα τηλεφωνο απο τον υπευθυνο που μου ειχαν υποσχεθει δεν πηρα, ομως τους τηλεφωνισα εγω και παλι ο προισταμενος δεν εβγαινε στο τηλεφωνο οποτε εγινε η κλασικη (καθημερινη) ενημερωση απο εμενα στον υπαλληλο για την κατασταση με τα γνωστα συμπερασματα...

Βεβαια επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια της samsung, οι οποιοι μετα απο δικια μου παρατηρηση (λογω ημερομηνιας αγορας) κινηθηκαν για αντικατασταση και ακυρωσαν την επισκευη, βεβαια μου ειπαν οτι το ολο επιχειρημα ειναι δικια τους πρωτοβουλια διοτι δεν μπορουν να επικοινωνησουν με το e-shop. 

Συμπερασμα:

• Αν θα παρω τηλεοραση? Το μονο εμποδιο ειναι η ανικανοτητα του e-shop, η αντιπροσωπια εχει κανει ολες τις απαραιτητες κινησεις.
  • Σε θεματα doa και εγγυησεων κατευθειαν στον κατασκευαστη!
  • Το τεχνικο τμημα του e-shop ειναι για τα γελια (συμφωνα με αυτους η τηλεοραση ειναι ακομα λειτουργικη για ... κορνιζα)
  • Ανευθυνοι το λιγοτερο στον τομεα πελατειακης υποστήριξης

Υ.Γ. φημες λενε οτι ακομα αγνοειται ο προισταμενος.

Δημοσ.

Περαστικά φίλος, ευτυχώς ξηγήθηκε η Samsung. Αν και είναι και αυτό που θα πώ δεν είναι απόλυτα σωστό, γενικά προτιμώ τέτοιες αγορές απο καταστήματα μεγάλα, με στοκ και "βιτρίνα". Ανάλογο θέμα μου έτυχε πρόσφατα με χτυπημένη 55UE6500 στο κουτί της. Αποτέλεσμα επειδή το κατάστημα δεν είχε στοκ και θα αργούσε να ξαναφέρει, την αντικατέστησε άμεσα με λίγο καλύτερο μοντέλο χωρίς να ζητήσει διαφορά τιμής. Όσον αφορά το e-shop.. απο το κακό στο χειρότερο..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Mια απο τα ιδια και εγω......

Ειναι ξεκαθαρο οτι αυτη ειναι η πολιτικη τους

Μου φερνουν στο σπιτι Σαββατο τηλεοραση στο κουτι της. Την βγαζω και εχει τρυπα στο πανελ !!!!!

Ειμαι πανω απο 10 χρονια σταθερος πελατης, δεν ειχα ακουσει τιποτα κακο, οποτε ειμαι σιγουρος

οτι δεν θα παιξουν το ονομα τους για μι tv

Κι ομως,

Τηλεφωνω Δευτερα, τους την παω Τριτη, μου λενε οτι θα εχω νεα απο τα κεντρικα (service) την Πεμπτη

Τους τηλεφωνω Πεμπτη, Παρασκευη, Δευτερα, Τριτη, Τεταρτη

απαντηση:... εχουμε αφησει μηνυμα στον υπευθυνο, θα σας παρει εντος της ημερας...

Με τα πολλα, την Πεμπτη ξαναπαιρνω και κανω συγκεκριμενη ερωτηση

πειτε μου τι βλεπετε στην καρτελα μου

απαντηση: εκτος εγγυησης, χτυπημα απο δικη σας υπαιτιοτητα

Τρελαινομαι !!!!!!!!!!

Ζηταω να μιλησω με καποιον απο τη διοικηση, και μου λενε οτι δεν τους το επιτρεπουν

Ξαναμανατρελαινομαι!!!!  και τρεχω κατευθειαν στο Μενιδι

Μετα απο πολλες κουβεντες με τα παιδια στις πωλησεις, ο υπευθ service δεχεται να με δει

Με συνοδεια με πηγαινουν στην καρδια του silicon-valey (για την ακριβεια σε ενα χωλ 2Χ2)

Ο υπευθυνος μου λεει οτι το κουτι δεν φαινεται εξωτερικα να εχει καποιο χτυπημα !!!!!!!!!

και ειναι περιπτωση εκτος εγγυησης βαση manual της samsung

Και παλι δεν μου επιτρεπουν να μιλησω με καποιον απο τη διοικηση

Νοιωθω αηδιασμενος και επι της ουσιας αγρια βιασμενος

Φευγω, και τηλεφωνω στη samsung

απαντηση α: το e-shop δε μας εχει στειλει tv με το συγκεκριμενο serial

απαντηση β: αν μας την ειχατε φερει εντος 2 εβδομαδων θα σας την αλλαζαμε

ανταπαντηση δικη μου: ξερετε, αυριο κλεινω 2 εβδ απο αγορα, θα σας τη φερω

απαντηση γ: ξερετε δεν εννοουσα 2 εβδομαδες, αλλα 3-4 ημερες

Συμπερασμα:

1 - παντα ανοιγετε τη συσκευασια μπροστα τους

2 - μακρια απο e-shop και ειδικα απο προσφορες του, ανυπαρκτο aftersales και service

3 - τα βρειτε δεν τα βρειτε μαζι τους, καντε τους καταγγελιες

4- και κυριως καντε τους βουκινο

ps: thetruth και flooflis

στειλτε μου αν ειχατε αισιο τελος ....

Δημοσ.

απαντηση β: αν μας την ειχατε φερει εντος 2 εβδομαδων θα σας την αλλαζαμε

ανταπαντηση δικη μου: ξερετε, αυριο κλεινω 2 εβδ απο αγορα, θα σας τη φερω

απαντηση γ: ξερετε δεν εννοουσα 2 εβδομαδες, αλλα 3-4 ημερες

Αχαχαααα...

Υποθέτω εσύ δεν το βρήκες τόσο αστείο, αλλά προσωπικά έλιωσα στο γέλ(ο)ιο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...