marios elsa Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 καλησπερα εχω το εξης προβλημα με το pc exei Motherboard Name Asus P5SD2-X πανω του προσπαθω να βρω drivers για να εγκαταστησω την geforce 7100 gs για windows 8.1 αλλα δεν υπαρχουν πουθενα. το pc ειναι του ξαδερφου μου και δεν ξερω αν λειτουργούσε και σε αλλα windows..μηπως η Motherboard εχει απο μονη της καρτα γραφικων και αυτην την βγαζει σαν δευτερη? ι φταιει κατι αλλο.. σορρυ απλα δεν ξερω και πολλα απο pc
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αυτά είναι τα driver σου. http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-307.74-whql-driver.html64bit http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/56377/en-us32 bit Αν δεν βρίσκει την κάρτα σου πρέπει να μπεις στο bios και να το ρυθμίσει να βλέπει την εξωτερική vga και όχι την ενσωματωμένη.
marios elsa Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 κανω εγκατασταση και μετα μου λεει ....αυτο το προγραμμα οδηγησης γραφικων NVIDIA δεν ειναι συμβατο με την εκδοση τον windows.. αυτο το προγραμμα οδηγησης γραφικων δεν ειναι δυνατο να βρει συμβατο υλισμικο γραφικων..
Ailuros Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 κανω εγκατασταση και μετα μου λεει ....αυτο το προγραμμα οδηγησης γραφικων NVIDIA δεν ειναι συμβατο με την εκδοση τον windows.. αυτο το προγραμμα οδηγησης γραφικων δεν ειναι δυνατο να βρει συμβατο υλισμικο γραφικων.. 64-μπιτα ή 32-μπιτα windows έχει;
TheELF Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Αν δεν βρίσκει την κάρτα τότε ή δεν την σύνδεσες σωστά ή δεν δουλεύει (σωστά) ή μέσα στο Bios είναι ενεργοποιημένει μόνο η onboard Ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το Bios να δούμε τι παίζει.
marios elsa Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 εχω τα windows 8.1 32 bit περασμενα αλλα τελικα ηταν απενεργοποιμενη στα bios.. ολλα οκ τωρα σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα