stathisfl Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 μπορει καποιοσ να μου προτεινει μια καλη 3dtv 46 και πανω μεχρι 750 ευρο?και να πεζει κανονικα υποτιτλουσ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 η καλυτερη στην κατηγορια της http://www.skroutz.gr/s/3006224/Samsung-UE46F6500.html , την εχω και εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisfl Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ειναι καλη?τα παιζει ολα?το 3d καλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 οτι δοκιμασα μεχρι στιγμης το παιζει, το 3d πολυ καλο, αν προβληματιζεσαι περιμενε και αλλες προτασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisfl Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 τα γυαλια με μπαταρια ειναι?κουραζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ναι εχουν μπαταρια , ειναι λιγο πιο κουραστικα σε σχεση με αυτα που δεν εχουν μπαταρια, αλλα εχουν καλυτερη αποδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisfl Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εχει γυαλια μεσα η οχι?και αν θελω να παρω και αλλα ξερεισ ποσο κανουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εχει γυαλια μεσα η οχι?και αν θελω να παρω και αλλα ξερεισ ποσο κανουν? Εδώ λέει οτι περιέχει 2 μέσα http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=9901. Ξεχωριστά το κάθε ένα είδα οτι πάνε γύρω στα 17 ευρώ. Σε σχέση με παλιότερης γενιάς active 3D γυαλιά είναι πιο ελαφριά, πιο ξεκούραστα και στερούν λιγότερη φωτεινότητα απο την εικόνα. Είναι πολύ καλή tv συνολικά και μην κοιτάς τόσο το κριτήριο του 3D στην αγορά που θα κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εχει γυαλια μεσα η οχι?και αν θελω να παρω και αλλα ξερεισ ποσο κανουν? ισχυει σε οτι ειπε ο φιλος πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karembe78 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ φίλε μου πήρα την 46 f7000 αν κ πιο ακριβη για οτι ζητας κ σου λέω ότι απλά ήταν φοβερη (την άλλαξα κ πήγα στην 55 8000)...το 3d να ξέρεις είναι από τα καλύτερα που έχω παρακολουθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisfl Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 απ οτι βλεπω πρεπει να ειναι πολυ καλη.μπορειτε να μου πειτε που βρισκω εχτρα γυαλια?μπορω να παρω και καλυτερα γυαλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 απ οτι βλεπω πρεπει να ειναι πολυ καλη.μπορειτε να μου πειτε που βρισκω εχτρα γυαλια?μπορω να παρω και καλυτερα γυαλια? Μπες στο θείο Σκρούτζ για έρευνα αγοράς. www.skroutz.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 η καλυτερη στην κατηγορια της http://www.skroutz.gr/s/3006224/Samsung-UE46F6500.html , την εχω και εγω Εξαιρετική πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisfl Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 σασ ευχαριστω πολυ.μαλλον αυτη θα παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα