Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειναι το ιδιο κολπο που ειχε και το note 3..? Δλδ το παιρνεις απο ευρωπη το ενεργοποιεις εντος ευρωπης και δουλευει παντου κανονικα. Το παιρνεις απο Αμερικη το ενεργοποιεις Αμερικη και παλι δουλευει παντου. Η αλλιως (πχ) το παιρνεις απο Κινα το ενεργοποιεις Ευρωπη και καθεσαι και το κοιτας  κλειδωμενο. Οποτε το ξαναστελνεις κινα στο ενεργοποιουν με κινεζικη σιμ το ξαναστελνουν και δουλευει παντου. Στη samsung εννοειται οτι δεν εχουν ιδεα, δεν τα ρωταμε αυτα.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Brat. Δύσκολο να είναι κλειδωμένο το Τηλ και να δουλεύει ΜΟΝΟ για μια συγκεκριμένη χώρα . Δεν νομίζω να συμφέρει την εταιρεία κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ειναι το ιδιο κολπο που ειχε και το note 3..? Δλδ το παιρνεις απο ευρωπη το ενεργοποιεις εντος ευρωπης και δουλευει παντου κανονικα. Το παιρνεις απο Αμερικη το ενεργοποιεις Αμερικη και παλι δουλευει παντου. Η αλλιως (πχ) το παιρνεις απο Κινα το ενεργοποιεις Ευρωπη και καθεσαι και το κοιτας  κλειδωμενο. Οποτε το ξαναστελνεις κινα στο ενεργοποιουν με κινεζικη σιμ το ξαναστελνουν και δουλευει παντου. Στη samsung εννοειται οτι δεν εχουν ιδεα, δεν τα ρωταμε αυτα.

εγω αυτο ακριβως καταλαβα οτι ειναι..

με τη διαφορα οτι και στην ευρωπη ενεργοποιεις το κινεζικο, με κινεζικη σιμ ομως!!

αρα θα στο στελνουν απο κινα με μια σιμ και 20 ευρω μεσα δωρο να ενεργοποιειται ή ανοιγμενο εχοντας κανει την κληση..

Δημοσ.

Το άρθρο είναι ξεκάθαρο:

Συσκευή αγορασμένη από την ευρωπαϊκή ζώνη, κατά την πρώτη ενεργοποίηση θέλει SIM από ευρωπαϊκό πάροχο για να ξεκλειδώσει. Και για να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε άλλη ζώνη, πρέπει να γίνει και μια κλήση 5 λεπτών με τη SIM του ευρωπαϊκού παρόχου.

Το ίδιο ισχύει και για συσκευή που έρχεται στην ευρωπαϊκή ζώνη από άλλη ζώνη. Αν έρθει σφραγισμένη συσκευή από τις ΗΠΑ, δεν θα παίξει εδώ γιατί δεν θα έχει γίνει η ενεργοποίηση με SIM αμερικανικού παρόχου και 5λεπτη κλήση.

Το αν θα βγει ξεκλείδωμα κάποια στιγμή είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Πάντως, τα μαγαζιά του Skroutz δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα αφού σχεδόν όλα έχουν ευρωπαϊκές εισαγωγές.

Δημοσ.

Καλα...ολα θεμα προσφορας ζητησης ειναι...ζητημα χρονου να παψει ο κοσμος να τρωει κουτοχορτο, δε καταλαβαινουν πως ολα αυτα θα γυρισουν εναντιον τους...ορρο 7 και αφηστε το ς5 κλειδωμενο με κροκοδειλους γυρω φυρψ να το κρατησει η σαμσουνγκ....υπαρχουν τοσεσ εναλλακτικες πλεον που δεν αξιζει καν να ασχοληθεις

Δημοσ.

Καλα...ολα θεμα προσφορας ζητησης ειναι...ζητημα χρονου να παψει ο κοσμος να τρωει κουτοχορτο, δε καταλαβαινουν πως ολα αυτα θα γυρισουν εναντιον τους...ορρο 7 και αφηστε το ς5 κλειδωμενο με κροκοδειλους γυρω φυρψ να το κρατησει η σαμσουνγκ....υπαρχουν τοσεσ εναλλακτικες πλεον που δεν αξιζει καν να ασχοληθεις

Δημοσ.

Αποψη μου,οτι τα κλειδωματα αυτα ειναι υπερβολικα.
Με τους ρυθμους αυτους θα ξεπερασουν σε κλειδώματα ακόμα και την αππλε που οι ιδιοι  κατηγορουν.
Με μόνη διαφορά ότι τα κλειδώματα της αππλε ειναι για την μεγαλυτερη δυνατη μεγιστοποιηση της ασφαλειας του χρηστη,και οχι για τη μεγιστη δυνατη πωληση του στοκ σε ολες τις χώρες.
Οι παραεισαγωγές ήταν αναγκαιότητα ειδικά τώρα που τα προιοντα στην σαμσουνγκ ειναι υπερκοστολογημενα.Τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν άλλη τροπή και όπως καταλαβαίνετε οι Κορεάτες ξύπνησαν,και σκοπεύουν να εκμεταλλεύονται απο εδώ και στο εξής το καταναλωτικό τους κοινό.

Δημοσ.

Αποψη μου,οτι τα κλειδωματα αυτα ειναι υπερβολικα.

Με τους ρυθμους αυτους θα ξεπερασουν σε κλειδώματα ακόμα και την αππλε που οι ιδιοι  κατηγορουν.

Με μόνη διαφορά ότι τα κλειδώματα της αππλε ειναι για την μεγαλυτερη δυνατη μεγιστοποιηση της ασφαλειας του χρηστη,και οχι για τη μεγιστη δυνατη πωληση του στοκ σε ολες τις χώρες.

Οι παραεισαγωγές ήταν αναγκαιότητα ειδικά τώρα που τα προιοντα στην σαμσουνγκ ειναι υπερκοστολογημενα.Τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν άλλη τροπή και όπως καταλαβαίνετε οι Κορεάτες ξύπνησαν,και σκοπεύουν να εκμεταλλεύονται απο εδώ και στο εξής το καταναλωτικό τους κοινό.

το μαθημα απο το ξεμαθημα δυο γραμματα αποσταση ,απο την στιγμη που ο ανταγωνισμος παρεχει παρομοιες λυσεις σε ποιο ικανοποιητικο πακετο ειναι φυσικο οτι θα χασει εν καιρω απο τις πωλησεις ...

εγω απο το s3 και μετα δεν ξαναπηρα samsung

Δημοσ.

Απ' οτι ξερω αν η πρωτη sim που θα βαλεις ειναι ευρωπαικη οπως και το κινητο μετα μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε sim θελεις ακομα και ηπειρου που δεν ειναι το κινητο π.χ. αμερικης.

Δημοσ.

Γιατί μπερδεύεστε; Δεν έχει αλλάξει κάτι απο την προηγούμενη φορά. Το κινητό ενεργοποιείται πρώτα με sim απο την περιοχή απο την οποία προέρχεται και μετά λειτουργεί παντού με οποιαδήποτε sim.

Φυσικά η samsung Ελλάδας ή δεν το ξέρει ή το κρύβει για να αποφύγει τις παραεισαγωγές.

Όπως και να έχει (και παρόλο που το κλείδωμα αποφεύγεται εύκολα) είναι πολύ κακή πολιτική απο πλευράς samsung.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι σαφές το άρθρο. Αν θέλω να φέρω τηλέφωνο s5 καινούργιο απο Αμερική απλά δεν γίνεται να το δουλέψω Ελλάδα ακόμη και αν είναι ξεκλείδωτο...Γιατί πρέπει να δουλέψει έστω για 5 λεπτά με κάποιο Αμερικάνικο παροχό και μετά δουλεύει παντού. Τα μεταχειρισμένα δε θα έχουν πρόβλημα, το θέμα είναι μήπως το ''ξεκλείδωμα'' γίνεται και με roaming

Δημοσ.

Απαράδεκτες πρακτικές. Τα smartphones έχουν ήδη τεχνητά φουσκωμένη τιμή, τώρα θα έχουμε και τέτοια. Φερθείτε σαν υπεύθυνοι καταναλωτές και μαυρίστε τέτοιες διαθέσεις.

Δημοσ.

ενημερωνω οτι ο αδερφος μου,ειπε πως εβαλε καρτα σιμ απο iphone (ελληνικο παροχο) στο galaxy s5 που ειναι αμερικανικο 

και λειτουργει κανονικα..

για περισσοτερα θα γραψω αυριο που θα το χω στα χερια μου

εχω παντως την υποψια αυτο που ειπε καποιος απο δω μεσα,δηλαδη οτι πριν το πασαρουν ενεργοποιουν την συσκευη στην χωρα προελευσης και μετα το δινουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...