Hal9000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Με στόχο τον περιορισμό των παραεισαγωγών εκτός Ευρώπης, η Samsung συνεχίζει την πολιτική που εγκαινίασε πέρσι με το Galaxy Note III, ενσωματώνοντας και στο Galaxy S5 κλείδωμα ανά περιοχή αν και με μια μικρή διαφορά.Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές αλλά και με ότι αναφέρει η Κορεατική εταιρεία πάνω στη συσκευασία, η συσκευή μπορεί να ενεργοποιηθεί με μια οποιαδήποτε SIM κάρτα παρόχου φτάνει αυτός να προέρχεται από χώρα που ανήκει στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στις χώρες αυτές περιλαμβάνονται εκτός από την Ελλάδα και η Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβατία και Κροατία. Στις υποστηριζόμενες χώρες περιλαμβάνονται ακόμα η Αλβανία, Ανδόρα, Λευκορωσία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σκόπια, Μολδαβία, Μονακό, Μαυροβούνιο, 'Άγιος Μαρίνος, Σερβία και Βατικανό. Αν το Galaxy S5 δεν είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο και προέρχεται από διαφορετική χώρα, τότε ο κάτοχος της για να την ξεκλειδώσει θα πρέπει να προχωρήσει σε 5λεπτη τηλεφωνική κλήση είτε εισερχόμενη είτε εξερχόμενη έχοντας όμως εγκατεστημένη στη συσκευή μια SIM κάρτα από Ευρωπαϊκό πάροχο. Site: AndroidCentral
euxoulhs Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εγω που θα το φερω απο φουτζειρα και μεσα γραφει ''american sim only'' τι κανω; Αν το Galaxy S5 δεν είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο και προέρχεται από διαφορετική χώρα, τότε ο κάτοχος της για να την ξεκλειδώσει θα πρέπει να προχωρήσει σε 5λεπτη τηλεφωνική κλήση είτε εισερχόμενη είτε εξερχόμενη έχοντας όμως εγκατεστημένη στη συσκευή μια SIM κάρτα από Ευρωπαϊκό πάροχο. δηλαδη εγω που θα το φερω απο φουτζειρα θα βαλω την ελλινικη sim (cosmote) μιας και ειναι ευρωπαικος παροχος και θα ξεκλειδωθει;
pappous12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εγω που θα το φερω απο φουτζειρα και μεσα γραφει ''american sim only'' τι κανω; δηλαδη εγω που θα το φερω απο φουτζειρα θα βαλω την ελλινικη sim (cosmote) μιας και ειναι ευρωπαικος παροχος και θα ξεκλειδωθει; Υπάρχει λάθος στη μετάφραση. Το άρθρο στο σύνδεσμο, όπως και η ετικέτα, δεν λένε αυτο. Μιλάει για το ευρωπαϊκό μοντέλο και το άμα θέλεις να το χρησιμοποιήσεις εκτός Ευρώπης. Δλδ (για το ευρωπαϊκό μοντέλο): "¨Για να χρησιμοποιήσετε κάρτες SIM από άλλες περιοχές (εκτός Ευρώπης δλδ), πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί ένα σύνολο κλήσεων πάνω από πέντε λεπτά με κάρτα SIM ευρωπαϊκού παρόχου". Άρα, δεν είναι ξεκλείδωμα που αφορά τα εισαγώμενα στην Ευρώπη μοντέλα. 1
latou Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 euxoulhs μην ειναι CDMA εκδοση μονο... Αν κι αφου λεει american SIM, , θα σε καλυπτει το 5λεπτο με την cosmote... ΑΡΚΕΙ Η 5ΛΕΠΤΗ ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ PREMIUM NUMBER (9011....) και τα 5 λεπτα συνεπαγονται κανα 15αρι εουρα στο λογαριασμο! Δεν το διευκρινιζουν αυτο, αν ειναι 5 λεπτα κληση ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αριθμο, ή σε συγκεκριμενο αριθμο... 1
euxoulhs Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 euxoulhs μην ειναι CDMA εκδοση μονο... Αν κι αφου λεει american SIM, , θα σε καλυπτει το 5λεπτο με την cosmote... ΑΡΚΕΙ Η 5ΛΕΠΤΗ ΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ PREMIUM NUMBER (9011....) και τα 5 λεπτα συνεπαγονται κανα 15αρι εουρα στο λογαριασμο! Δεν το διευκρινιζουν αυτο, αν ειναι 5 λεπτα κληση ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αριθμο, ή σε συγκεκριμενο αριθμο... δηλδη;δεν κανω 5λεπτη κληση ας πουμε σε αλλον αριθμο whatsup? σε τι αριθμο πρεπει να κανω 5λεπτη κληση; και για ποια χωρα;
gpapaiosif Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Παιδες νομιζω οτι το'χω.. Κλειδωμα ευρωπαικο για παραδειγμα= οτι πρεπει να εχει χρησιμοποιηθει εστω και για 5 λεπτα ευρωπη! με το που το χρησιμοποιησω δλδ εγω εδω στο ελαδισταν, θα ξεκληδωθει και θα μπορω αν θελω να το πουλησω στο αμερικα! αλλα δε θα μπορω να το πουλησω ως καινουριο, διοτι θα εχει χρησιμοποιηθει και ετσι χτυπα το παραεμποριο... thats all folks... 4
euxoulhs Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Παιδες νομιζω οτι το'χω.. Κλειδωμα ευρωπαικο για παραδειγμα= οτι πρεπει να εχει χρησιμοποιηθει εστω και για 5 λεπτα ευρωπη! με το που το χρησιμοποιησω δλδ εγω εδω στο ελαδισταν, θα ξεκληδωθει και θα μπορω αν θελω να το πουλησω στο αμερικα! αλλα δε θα μπορω να το πουλησω ως καινουριο, διοτι θα εχει χρησιμοποιηθει και ετσι χτυπα το παραεμποριο... thats all folks... μιλησα με samsung ελλαδας...τους ρωτησα η απαντηση ηταν αυτη -Η συσκευή είναι κλειδωμένη και είναι κλείδωμα δικτύου που την καθιστά σε θέση να λειτουργεί μόνο για τη συγκεκριμένη χώρα. -και δεν μπορω να κανω κατι για αυτο;δηλαδη ειναι αχρηστη εδω στην ελλαδα; -Μάλιστα, δε θα λειτουργήσει στην Ελλάδα. οποτε παιρνουμε μπαλες μονο αν βγαλουν τπτ στο xda forum και μπορεσουμε να το ξεκλειδωσουμε..-.- 1
gpapaiosif Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 μιλησα με samsung ελλαδας...τους ρωτησα η απαντηση ηταν αυτη -Η συσκευή είναι κλειδωμένη και είναι κλείδωμα δικτύου που την καθιστά σε θέση να λειτουργεί μόνο για τη συγκεκριμένη χώρα. -και δεν μπορω να κανω κατι για αυτο;δηλαδη ειναι αχρηστη εδω στην ελλαδα; -Μάλιστα, δε θα λειτουργήσει στην Ελλάδα. οποτε παιρνουμε μπαλες μονο αν βγαλουν τπτ στο xda forum και μπορεσουμε να το ξεκλειδωσουμε..-.- μη το δενεις και κομπο... ειναι λιγο πηθικοι... αναφερω προβλημα ηχου στην τηλεοραση, εκανε διακοπες.. παιρνω στη samsung και μου λενε κανε δυναμικο reset και ξαναπαρε μας σε δυο μερες.. λεω κ εγω τι ειναι αυτο ρε παιδια? και μου λενε βγαλτα ολα απο την πριζα και βαλε την τηλεοραση απευθειας στην πριζα, χωρις πολυπριζο, μονη της... οκ λεω και εγω ο μπαγλαμας και το κανω... μετα απο δυο μερες και αφου πηρα τα πολυτιμα του καραμπελα τους ξαναπαιρνω! μου λενε πρεπει να την φερεις εδω. παιρνω τηλ τον μπαμπη(τεχνικος στο χωριο) και μου λεει συνδεσε τη ιντερνετ, αναβαθμιση λογισμικου και εισαι οκ... Ε μαντεψτε.. αυτο ηταν... Η samsung δεν ηξερε και ο μπαμπης γαμ@#$... Ηθικο διδαγμα... μη δινετε πολυ βαση στα ''επισημα'' στοματα των εταιρειων.. 2
JohnHellas Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 μη το δενεις και κομπο... ειναι λιγο πηθικοι... αναφερω προβλημα ηχου στην τηλεοραση, εκανε διακοπες.. παιρνω στη samsung και μου λενε κανε δυναμικο reset και ξαναπαρε μας σε δυο μερες.. λεω κ εγω τι ειναι αυτο ρε παιδια? και μου λενε βγαλτα ολα απο την πριζα και βαλε την τηλεοραση απευθειας στην πριζα, χωρις πολυπριζο, μονη της... οκ λεω και εγω ο μπαγλαμας και το κανω... μετα απο δυο μερες και αφου πηρα τα πολυτιμα του καραμπελα τους ξαναπαιρνω! μου λενε πρεπει να την φερεις εδω. παιρνω τηλ τον μπαμπη(τεχνικος στο χωριο) και μου λεει συνδεσε τη ιντερνετ, αναβαθμιση λογισμικου και εισαι οκ... Ε μαντεψτε.. αυτο ηταν... Η samsung δεν ηξερε και ο μπαμπης γαμ@#$... Ηθικο διδαγμα... μη δινετε πολυ βαση στα ''επισημα'' στοματα των εταιρειων.. Στειλε μου μια το τηλεφωνο του Μπαμπη σε pm. 20
euxoulhs Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ναι μονο που στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για κωδικοποιησεις παροχου σηματος κτλπ και οχι για ενα reset η καποιο update..
Rib21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μωρέ στο θέμα με την τηλεόραση θα σου είπανε ψέματα για να πας να τα σκάσεις!!!αντίθετα ο μπαμπης κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει εταιρία οπότε δεν είναι φραγκοφονιας και σε βοήθησε!!!
GrandGamer Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι άμα flasharεις το αμερικάνικο S5 και του περάσεις την ελληνική έκδοση android (του ελληνικού S5 δηλαδή) θα παίξει κανονικά. Τώρα βέβαια μπορεί να λέω και παπάντζες αφού δεν ασχολούμαι πολύ με κινητά αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
thephotoshoped Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι άμα flasharεις το αμερικάνικο S5 και του περάσεις την ελληνική έκδοση android (του ελληνικού S5 δηλαδή) θα παίξει κανονικά. Τώρα βέβαια μπορεί να λέω και παπάντζες αφού δεν ασχολούμαι πολύ με κινητά αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εδω ερχεται να σε περιορισει το count που θα γραψει στην αλλαγη λογισμικου.
euxoulhs Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εδω ερχεται να σε περιορισει το count που θα γραψει στην αλλαγη λογισμικου. προσωπικα δεν με ενδιαφερει το count.. το θεμα ειναι αν τοy περασεις ελληνικο fw, θα ξεκλειδωσει η συσκευη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα