Marchas Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους , η φάση έχει ως εξής . Έχω 85 ευρώ πιστωτικό απο public απο επιστροφή προϊόντος . Έχω την επιλογή να κρατήσω το πιστωτικό και να προσθέσω 15 το πολύ 20 ευρώ ( = 105 -110 σύνολο) και να αγοράσω ακουστικά απο εκέι ή να πουλήσω το πιστωτικό στα 70 και να προσθέσω το ίδιο ποσό ( = 85 -90 σύνολο ) και να πάρω ακουστικά απο κάπου αλλού . Αρχικά να πω πως είχα πάρει τα kraken pro τα ( https://www.skroutz.gr/s/2586007/Razer-Kraken-Pro.html?keyphrase=kraken+pro) οποία δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα καθώς με έσφιγκαν αρκετά . Δεν ξέρω αν αυτό αλλάξει με τον καιρό καθώς δεν τα φόρεσα πολύ . Απο public προς το παρόν έχω δει τα kraken 7.1 ( https://www.skroutz.gr/s/3804325/Razer-Kraken-7-1-USB.html?keyphrase=kraken+7.1) τα οποία διάβασα κάπου ότι είναι κάπως πιο χαλαρά απο τα pro και με πιο καθαρό ήχο . Από public επίσης είδα και τα MAD CATZ FREQ 3 ( https://www.skroutz.gr/s/4397073/Mad-Catz-F-R-E-Q-3.html). Αλλά δεν βρίσκω πουθενά review .Υπάρχουν μόνο για τα μεγαλύτερα μοντέλα της σειράς . Τέλος είδα τα sennheiser pc 330 ( https://www.skroutz.gr/s/439181/Sennheiser-PC-330-G4ME.html?keyphrase=pc+330) , τα οποία έιναι λίγο περίεργα σε εμφάνιση + ότι το μικρόφωνο είναι ολόκληρο αγγούρι , αλλά πρέπει να είναι τα ποιοτικότερα ανάμεσα σε όσα εχω αναφέρει εως τώρα . Τέλος σκέφτομαι να πουλήσω το πιστωτικό όπως είπαμε και να πάρω τα sennheiser 439 ( https://www.skroutz.gr/s/423177/Sennheiser-HD-439.html?keyphrase=hd+439) . Δεν καίγομαι να έχουν μικρόφωνο αλλά αν έχουν θα προτιμούσα να είναι διακρητικό όπως των kraken , αν και απο όσα βλέπω στην ίδια τιμή παίρνεις αρκετά ποιοτητκότερα Headphones απο ότι Headsets . Οπότε συνοψίζοντας : προτάσεις απο public έως 110 ευρώ και απο άλλο κατάστημα έως 90 Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!
Rib21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Άμα θες από τα public πάρε τα kraken 7.1 ή σε άλλο μαγαζί τα charcharias 2 ή και τα kraken είναι 20 ευρώ φθηνότερα!!!άμα δεν εχεις ανάγκη από μικρόφωνο πάρε τα Electra η τα kraken e-panda τα οποία είναι πραγματικα τα πιο τέλεια ακουστικά ever τουλάχιστον για εμένα
kataramenos32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Kraken,charcharias,electra και αλλες υπερεκτιμημενες βλακειες της razer.Προσωπικα θα πηγαινα κατι σε Audio Technica η Sennheiser 2
gianakakis Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δεν μας είπες όμως τι τα θες.. Δηλαδή αν θέλεις ακουστικά για μουσική (πχ. audio technica ) έχει τεράστια διαφορά από οποιαδήποτε (razer , steelseries ) σε ποιότητα λέω πάντα. Τώρα αν τα θες για gaming απλά πάρε κάποια που να σου αρέσουν και να έχεις διαβάσει ότι είναι βολικά. Για steelseries τα syberia v2 τα έχω δοκιμάσει σε φίλο και είναι πολύ βολικά με καλό μικρόφωνο. Η έκδοση usb κάνει και virtual 7.1 . Άμα τα θες μόνο για gaming μην δώσεις παραπάνω λεφτά από το πιστωτικό σου, γιατί με 100 ευρώ περίπου παίρνεις τέλεια non gaming ακουστικά..
InfernoN Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Σαν gaming χρήστης των razer, τα razer τα καταλαβαίνεις ότι είναι gaming μόνο στα ποντίκια και στα πληκτρολόγια αν με ένα απλό ποντίκι κάνω ένα click με το razer κάνω 5. Για ακουστικά δεν έχει σημασία αν είναι gaming ή όχι δεν είδα κάποια διαφορά, μιας και είχα τα kraken pro αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι σφιχτά. Δεν χρειάζεσαι gaming headset, δεν ξέρω γιατί ονομάζεται καν gaming ένα headset ποντίκι/keyboard καταλαβαίνω αλλά headset, πολύ απλά μπορείς να πάρεις ένα ποιοτικό headset όπως είπαν τα παιδιά από πάνω κάνα sennheiser βολικά και με καλό ήχο. Ο τίτλος gaming στα ακουστικά δεν πάει, δώσανε αυτό το τίτλο ίσως για την τιμή όχι ότι έχει διαφορά στο gaming.
Marchas Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Κλινω προς τα sennheiser hd 439 . Τα δοκιμασα κιολας και μου φανηκαν καλα και βολικα . Να τα παρω απο E-SHOP η να προτιμησω καποιο αλλο μαγαζι? Εχω διαβασει κατα καιρους αρκετες κακες εμπειριες εδω μεσα οσον αφορα επιστροφες ελαττωματικων προϊόντων στο παραπανω καταστημα . Επεξ/σία 22 Απριλίου 2014 από Marchas
kataramenos32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Αυτο ειναι καθαρα δικη σου επιλογη.Προσωπικα δεν ειχα θεματα με eshop αλλα εχω ακουσει αρκετα παραπονα η αληθεια ειναι
gianakakis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Από την στιγμή που έχει DOA 7 ημερών δεν νομίζω να έχεις θέμα. Επίσης άμα πάθουν κάτι μην μπλέξεις με το eshop ,κατευθείαν sennheiser.. ΥΓ: Άμα τα προτιμήσεις τελικά γράψε εντυπώσεις. Το σκέφτομαι και εγώ να τα πάρω ή κάποια αντίστοιχα. Με ενδιαφέρουν κυρίως για μουσική και ταινίες και να είναι άνετα για πολύωρη χρήση.
Marchas Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Έχει γίνει η παραγγελία απο eshop οπότε μέχρι τέλος εβδομάδας θέλω να πιστεύω πως θα τα έχω . Επίσης άμα θες να τα δοκιμάσεις , τα MediaMarkt έχουν αρκετά μοντέλα live ( Της Πυλαίας - Θεσσαλονίκη τουλάχιστον , που δοκίμασα και τα συγκεκριμένα ) Αλλά λογικά το ίδιο θα ισχύει και στα υπόλοιπα καταστήματα τους . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα