Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση Patriot Fuel+ 9000mah

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδή είμαι άσχετος με αυτά μπορείτε να μου προτείνετε κατι ποιοτικό σε ποιο χάμηλη τιμή; Δεν με ενδιαφέρει να έχει τέτοια χωρητικότητα αρκεί να μου φορτίζει το κινητό μια φορά μόνο..Ρωτάω γιατι φοβάμαι μην πάρω καμια βλακεία και μου χαλάσει το κινητό για αυτο θέλω κατι αξιόπιστο..(nexus 5)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα αυτος ειναι ο λογος που εχω ενα φθηνοκινητο εδω και 3 χρονια. Καλα τα σμαρτφονς αλλα η αυτονομια τους ειναι για τον ........ σε τετοιο σημειο που ο μονος χωρος που μπορεις να φχαριστηθεις ειναι διπλα απο την πριζα.

Μην ακουσω εμενα κραταει 1 μερα και δυο, γιατι τα εχω δουλεψει, αν σερφαρεις συχνα και παιξεις και κανα παιχνιδακι τη ρουφηξε.

Προτιμησα και εσκασα 500 για ενα tablet 8" ipad mini 4g που εχει και γαμω τις αυτονομιες και πιανουν τοπο και τα γιγα που πληρωνω. Χωραει στο τσαντακι που εχω και τελος, δεν μου κανει αισθηση πλεον για κινητο.

• Like 1

Το άσχημο με τις μπαταρίες φορτιστές από ελάχιστα γνωστές μάρκες είναι πως δηλώνουν ότι θέλουν για την χωρητικότητα τους. 

Υποθέτω πως γι'αυτό φορτιστές όπως π.χ. Duracell, Energizer είναι πολύ ακριβότεροι με μικρότερη χωρητικότητα. 

ο πιο απλος τροπος να μετρησετε την ωφελιμη χωρητικοτητα ειναι ποσες φορες φορτιζει το κινητο σας. Σε κινητο 1500mah που φορτιζεται 2 φορες απο power bank τοτε η ωφελιμη χωρητικοτητα ειναι 3000mah.

Γενικα οι απωλειες σε ολα τα power banks ειναι καπου στο 15-25%  , παρομοια αποτελεσματα εδωσε και ο αρθρογραφος.

Αν εχετε μπαταρια 2000mah ενα power bank των 10.000 mah θα σας δωσει περιπου 4 φορτισεις (4*2000mah=8000mah αφου 10000mah*20%=2000mah απωλειες)

Εντάξει ωραία συσκευή αλλά υπάρχουν φτηνότερες συσκευές και άλλες στα ίδια χρήματα με υπερδιπλάσια χωρητικότητα. Το συγκεκριμένο έπρεπε να κινείται ~30ε για να αρχίζει να είναι δελεαστικό. Προσωπικά έχω τσιμπίσει ένα μικρό powerbank των 1.8ah με μόνο 5ε από το ebay που έχει και ενσωματωμένο φακό. :)

Επειδή ολα αυτά τα power banks χρησιμοποιούν μπαταρίες λιθίου 18650 (όπως και οι μπαταρίες των laptop), παίζει σημαντικό ρόλο η ποιότητα -και η μάρκα- των μπαταριών που περιέχονται. Στις συσκευές αυτές πολλοί αναφέρουν 9ah και δίνουν max 6,5ah γιατί οι noname μπαταρίες την ακούνε, άλλοι πάλι έχουν συσκευές με καλές μπαταρίες χωρίς φρου-φρού και lcd οθόνες αλλά τσιμπάνε στην τιμή.

Αν κάποιος θέλει να ψαχτεί, καλύτερα να παρει power bank kit, δηλαδή άδειο κουτί και να προσθέσει μπαταρίες καλής ποιότητας που θα αγοράσει ξεχωριστά. πχ. το συγκεκριμένο το είχα βρει σκέτο χωρίς μπαταρίες στο ebay:

http://www.aliexpress.com/item/New-Dual-USB-5V-1A-2A-Mobile-Power-Bank-Four-18650-Battery-Charger-Box-For-Phone/1614844737.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...