Προς το περιεχόμενο

plasma και gaming;;

redarmada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια λοιπον αυτο το διαστημα ψαχνω για αγορα τηλεορασης αλλα επειδη απο led lcd δεν εχω μεινει και ιδιαιτερα ευχαρηστημενος σκεφτομουν μηπως θα ηταν καλα να αγοραζα καποια plasma το μεγαλο ομως θεμα ειναι οτι ασχολουμε αρκετα με gaming και απο οσο γνωριζω plasma και gaming δεν κανουν χωριο. :P  (λογο burn in κτλπ).

Αλλα διαβασα πως οι τελευταιες plasma δηλαδη οι νεοτερες που εχουν κυκοφορισει δεν εχουν προβλημα με αυτο ομως δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.

Με λιγα λογια κοιταζα για την 55st60 της panasonic.( αν την βρω φυσικα πουθενα )

τελος ειχα παρατηρησει σε κατι plasma που ειχα δει σε καταστημα flickering ( αργος ρυθμος ανανεωσης;; )
μπορεις να αλλαξεις μεσα απο την τηλεοραση τον ρυθμο ανανεωσης(hz) της εικονας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα  φιλε Κωστα καλη η προταση σου γνωριζω πως εχουν πολυ χαμηλο input lag αλλα εχω διαβασει πως υστερουν αρκετα σε μαυρο και αντιθεση πραγμα που δεν μου αρεσει βεβαια δεν εχω δει καποια sony απο κοντα για να εχω και εικονα.

σκεφτομουν και για lg και συγκεκριμενα για 55LB730V (ενα νεο μοντελο) αλλα αυτο το ips πανελ δεεν..
αν δεν κανω λαθος και η sony ips της lg πρεπει να φοραει.

θα κανω μια βολτα στα καταστηματα μετα το πασχα για να δω και απο κοντα και οποια με "ενθουσιασει" κιγο περισσοτερο θα την αγορασω.

υγ: Η αποσταση θεασης μου ειναι γυρω στα 2 με 2.30 μετρα.

υγ2: ακυρο για πλασμα :P

Ναι, η Sony ips φοράει πάνελ LG.

Καλά θα κάνεις να πας πρώτα να δεις κάποια μοντέλα απο κοντά, πριν προβείς στην αγορά.

Για το gaming πάντως, καλύτερα να' χει χαμηλό lag, παρά καλύτερη αντίθεση (λέμε τώρα) και να λαγκάρει τρελά.

Για την απόσταση, σε καλύπτει και μια 46αρα.

Αν μπορείς μεγαλύτερη βέβαια, ακόμα καλύτερα. ;)

• Like 1

Το lag στο gaming σαφως και παιζει πολυ μεγαλο ρολο κυριως στα fps παιχνιδια (οπου δεν ειμαι φανατικος του συγκεκριμενου ειδους) 
σε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια δεν νομιζω να υπαρχει καποιο ιδιαιτερο θεμα.
Προσωπικα ποτε δεν ειχα θεμα με το lag των τηλεορασεων/οθονων που ειχα.
σε game mode μια χαρα ειναι τα επιπεδα για μενα.

Γι αυτο τον λογο με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο η αντιθεση και το μαυρο γιατι εχω ενα 27αρι μονιτορ με ips πανελ οπου το μαυρο γενικα ειναι λιγο για κλαμματα,οπως επισης και τα χρωμματα δεν ειναι τοσο πλουσια και "εντονα".

τελος δεν θα ειναι η χρηση της αποκλειστηκα για gaming μεσα στο προγραμμα ειναι και ταινιες!

Οσο για 46 ιντσες μου φαινοντε πολυ μικρες γι αυτο κοιταω απο 50 μεχρι 55.
ειμαι της αποψης (οπως ειπες και εσυ) καλυτερα μεγαλητερη οθονη παρα να μετανιωνω αργοτερα!! :)

Δες Sony σειρά 6 για vfm ή σειρά 9 αν σε παίρνει οικονομικά. VA panel φοράνε

πολυ καλη και η προταση σου αδερφε,ευχαριστω! θα κοιταξω για την w905 ακριβη μεν αλλα πιστευω πως ειναι πολυ καλη τηλεοραση με βαση αυτα που διαβασα.θα παω να την δω και απο κοντα και ισως καταληξω σε αυτη!

Καλημερα παιδια σημερα οπως εψαχνα για reviews και γνωμες κατοχων της w905 τυχαια διαβασα πως εχει ενα θεμα με με vertical pillars στις 2 ακρες της οθονης δεξια και αριστερα που φαινεται ειδικα σε λευκο και σε φωτεινα χρωματα.με ξενερωσε η αληθεια ειναι
και το σκεφτομαι γιατι ειναι και πολλα τα λεφτα. τεσπα τελεια τηλεοραση δεν υπαρχει οποτε....βλεπουμε

ευχαριστω για τις απαντησεις και τον χρονο σας παιδια!

τελεια τηλεοραση δεν υπαρχει

Μεγάλη αλήθεια αυτό.

Δυστυχώς, ακόμα και στο ακριβότερο μοντέλο, μπορεί να σου τύχει μια ατυχία ή αστοχία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...