mavroulis Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Εγώ θα συμπλήρωνα να πας να δεις το i30 1.4 diesel πετρέλαιο που έχει 98 ευρώ τέλη κυκλοφορίας και είναι μια χαρά αμάξι για οικογένεια απο άποψη χώρων αξιόπιστο 5ετής εγγύηση που καλύπτει τα πάντα και έξτρα παροχές μέσα στην εγγύηση όπως 5 χρόνια οδική βοήθεια (βλάβη ή ζημιά ) Πλούσιο εξοπλισμό και άξιο αντίπαλο του Golf απο άποψη στησίματος, ποιότητας κύλισης, ηχομόνωσης εξοπλισμού. Παίρνει αυτόματο κιβώτιο απλά δεν ξέρω σε ποια εξοπλιστική έκδοση. Πάρ το ένα test drive ! Καλό το i30, αλλά παίρνει αυτόματο μόνο στα 1.6. Στην Ελλάδα εισάγεται μόνο στα 1.4. Άντε και κάνεις ειδική παραγγελία και είσαι ο μοναδικός στην Ελλάδα που το έχει. Αν βγάλει κάνα πρόβλημα τι κάνεις;
rafail1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Από την στιγμή η χρήση που θα κανείς θα είναι εντος πολης ΜΗΝ πάρεις πετρέλαιο . Αφού μπορείς να δώσεις ικανοποιητικά χρήματα θα σου πρότεινα να πας καθαρά σε υβριδικό αυτοκίνητο , για το yaris έχω ακούσει πολύ καλά λογία αλλα δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλους χώρους για να πας ταξίδι όποτε εκεί θα έχεις πρόβλημα .
Dare-Devil Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλό το i30, αλλά παίρνει αυτόματο μόνο στα 1.6. Στην Ελλάδα εισάγεται μόνο στα 1.4. Άντε και κάνεις ειδική παραγγελία και είσαι ο μοναδικός στην Ελλάδα που το έχει. Αν βγάλει κάνα πρόβλημα τι κάνεις; Το 1.6 έρχεται Ελλλάδα. Υπάρχει και επίσημη τιμολόγηση του απλά είναι με παραγγελία. Πρόβλημα ανταλλακτικών δεν θα υπάρξει. Θα σε καλύπτει κανονικά η αντιπροσωπεία απο την στιγμή που το εισάγει έστω κατόπιν παραγγελίας. Επειδή και γω κοιτάζω για αμάξι στο έμμεσο μέλλον προσανατολίζομαι για i30 η Ceed και είμαι μεταξύ 1.6 diesel και 1.6 GDI θα το ψάξω λίγο το θεματάκι γιατί ο εισαγωγέας είναι τρελός. Φέρνει ένα πολύ καλό αξιόλογο ευρωπαικό αμάξι με απλούς κινητήρες που δεν τραβάνε μία και στην ευρώπη κυκλοφορεί με μια πλούσια γκάμα κινητήρων τελευταίας τεχνολογίας. Από την στιγμή η χρήση που θα κανείς θα είναι εντος πολης ΜΗΝ πάρεις πετρέλαιο . Αφού μπορείς να δώσεις ικανοποιητικά χρήματα θα σου πρότεινα να πας καθαρά σε υβριδικό αυτοκίνητο , για το yaris έχω ακούσει πολύ καλά λογία αλλα δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλους χώρους για να πας ταξίδι όποτε εκεί θα έχεις πρόβλημα . Εγώ θα έλεγα να αφήσει ήσυχα τα υβριδικά . Δεν συμφέρουν κατά γενικό κανόνα και αν θέλει να παρει υβριδικό να ψάξει πάρα πολύ την αντοχή τους στο χρόνο την διάρκεια λειτουργίας των συσσωρευτών το κόστος αλλαγής συσσωρευτών και πότε είναι καθώς και την αυτονομία του συστήματος σε βάθος χρήσης των συσσωρευτών. Για μένα τα υβριδικά είναι να τα χεις για 5 χρονάκια μετά πόδι ΚΑΙ ΑΝ κανεις αποσβεση των χρημάτων σου .
rafail1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Η toyota έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στην υβριδική τεχνολογία ,εχω δει αρκετα να φτάνουν πάνω απο 200.000 χιλιόμετρα χωρις προβλήματα .Η toyota δίνει 6 χρόνια ή 180,000 χλμ και καλύπτει τα πάντα σε οτι αναφορα το μηχανολογικό κομμάτι απο εκει και περα μπορεις να επεκτείνεις και αλλο την εγγυηση στα 12 χρόνια ανεξαρτήτων χιλιομέτρων . Εαν το αυτοκίνητο δεν ξεσκίζεται και κάνει την χρήση για την όποια κατασκευαστικέ δεν θα έχει πρόβλημα . Ένας πετρελαιοκινητήρας θα του βγάλει σίγουρα πολλά περισσότερα προβλήματα για αυτήν την χρήση που το θέλει
Dare-Devil Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Η toyota έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στην υβριδική τεχνολογία ,εχω δει αρκετα να φτάνουν πάνω απο 200.000 χιλιόμετρα χωρις προβλήματα .Η toyota δίνει 6 χρόνια ή 180,000 χλμ και καλύπτει τα πάντα σε οτι αναφορα το μηχανολογικό κομμάτι απο εκει και περα μπορεις να επεκτείνεις και αλλο την εγγυηση στα 12 χρόνια ανεξαρτήτων χιλιομέτρων . Εαν το αυτοκίνητο δεν ξεσκίζεται και κάνει την χρήση για την όποια κατασκευαστικέ δεν θα έχει πρόβλημα . Ένας πετρελαιοκινητήρας θα του βγάλει σίγουρα πολλά περισσότερα προβλήματα για αυτήν την χρήση που το θέλει Οι πετρελαιοκινητήρες μια χαρά αξιόπιστοι είναι με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής απο εναν βενζινοκινητήρα. Το πρόβλημα είναι μόνο τα καύσιμα. Να μην πέσεις σε νοθευμένο. Σίγουρα αν κάποιος έχει μεγάλη εμπειρία στην υβριδική τεχνολογία αυτή είναι η toyota . Οκ πάω πάσο για την αξιοπιστία και διάρκεια ζωής των συσσωρευτών το θέμα είναι αν θα κάνει απόσβεση . Μήπως συμφέρει περισσότερο πετρελαιοκινητήρας στην περίπτωση του . Αλλα και απ την αλλη να το δεις το yaris είναι μικρο για οικογένεια και σε αυτοκίνητα μικρά οικογενειακά π.χ i30 auris golf κτλ υβριδικο δεν νομίζω να βρει στο budget που διαθέτει.
rafail1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Από την στιγμή που μιλάμε καθαρά για αυτοκίνητο πολης το πετρέλαιο το ξεχνάς διότι δεν κάνει για αυτή την δουλεία εάν έλεγε θελω ένα αυτοκίνητο για 80% εκτός πολης και ενα 20% εντος τοτε πήγαινε κατευθείαν σε πετρέλαιο . Η λυση για μεσα στην πολη είναι υβριδικό ,αέριο, γκάζι , ηλεκτρικό η ένας μικρός κινητήρας βενζίνης. Για το θέμα χώρων όντως το yaris για ταξίδια όπως ειπα και παραπάνω δεν λεει εκτος εαν κουβαλάς λίγα πράγματα αλλα από την στιγμή που το αυτοκίνητο θα είναι καθαρά για εντος πολης πρέπει να κανει συμβιβασμούς
NickTG Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εγώ θα έλεγα να αφήσει ήσυχα τα υβριδικά . Δεν συμφέρουν κατά γενικό κανόνα και αν θέλει να παρει υβριδικό να ψάξει πάρα πολύ την αντοχή τους στο χρόνο την διάρκεια λειτουργίας των συσσωρευτών το κόστος αλλαγής συσσωρευτών και πότε είναι καθώς και την αυτονομία του συστήματος σε βάθος χρήσης των συσσωρευτών. Για μένα τα υβριδικά είναι να τα χεις για 5 χρονάκια μετά πόδι ΚΑΙ ΑΝ κανεις αποσβεση των χρημάτων σου . 5 χρόνια τα γαλλικά, 5 τα υβριδικά (τα οποία της Toyota έχουν μεγαλύτερη εγγύηση). Τίποτα να αντέχει πέρα από i30 υπάρχει?
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 5 χρόνια τα γαλλικά, 5 τα υβριδικά (τα οποία της Toyota έχουν μεγαλύτερη εγγύηση). Τίποτα να αντέχει πέρα από i30 υπάρχει? Το ceed ίσως
gamanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Λοιπόν , ευχαριστώ ξανά όσους ασχολούνται. Καταρχάς, κλίνω και εγώ από αυτά που έχω διαβάσει ότι δεν αξίζει το diesel για αυτά που το θέλω/θα χρησιμοποιώ, έναντι της βενζίνης. Από θέμα χρημάτων, είπα ότι το ανώτερο όριο είναι το yaris το υβριδικό, αν πρόκειται να αποσβέσει κάποια χρήματα, αλλιώς θα ήθελα να κινηθώ πιο κοντά στα 10 χιλιάρικα από ότι στα 15. Από θέμα χώρων, είμαστε ζευγάρι και έρχεται junior μέλος. Μέχρι τώρα, το smart μας έφτανε/ ικανοποιούσε, στα ταξίδια είμασταν ok και από χώρο και από ταχύτητα/ μετακίνηση και υπέρ-ευχαριστημένοι από κατανάλωση. Τώρα , αναγκαστικά, θα πρέπει να δούμε κάτι μεγαλύτερο, πεντάπορτο, που να παίρνει το καρότσι. Η εμπειρία σας λέει ότι θα πρέπει να αποφύγω τα supermini? Γιατί εγώ θέλω εκεί να κινηθώ.
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Όπως σου ξαναείπα ξεκινα απο κάτι μεγέθους Polo Και πάνω και έως Focus (αντιστοιχίες μεγεθών) Ιδανικά κυβικά για εμένα τα 1200 με Turbo για να σε βγάζει άνετα και στο ταξιδάκι. Και το Yaris το υβριδικο καλη περίπτωση μου φαίνεται τώρα που το λες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα