gamanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλημέρα. Σιγά σιγά, θα χρειαστεί να αντικαταστήσω το smart με κάποιο μικρομεσαίο, λόγω διεύρυνσης της οικογένειας. Απαραιτήτως αυτόματο, προσανατολίζομαι σε αυτοκίνητο χωρίς τέλη κυκλοφορίας. Ντίζελ ή βενζίνη αδιάφορο, τα χιλιόμετρα ανά έτος πάντως δεν είναι πολλά. Χρήση κυρίως εντός πόλης , με τα τρία τέσσερα ταξιδάκια του το χρόνο. Το αμάξι θα το οδηγούμε και οι δύο (εγώ κι η γυναίκα μου) , δεν είμαστε γκαζιάρηδες, όπερ σημαίνει ότι οι επιδόσεις έρχονται πολύ πίσω από πρακτικότητα και κατανάλωση. Επίσης το budget είναι υπό εξέταση, σίγουρα θέλω να μείνω χαμηλά, εκεί στα 15 17 χιλιάρικα υπάρχει το yaris το υβριδικό που μάλλον θέτω σαν ανώτατο όριο . Όποιος θέλει , ας ρίξει προτάσεις να εξετάσω. Επίσης αν αξίζει κάποιο μεταχειρισμένο σχετικά πρόσφατο, καλοδεχούμενο, καθώς έχω και κάποιες άκρες από Γερμανία. Ευχαριστώ όσους ασχοληθούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Τι γνώμη έχεις για το νεο Polo 1,2 TDI; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δεν έχω γνώμες. Είχα Polo του 96 και είμαι "απροϋπόθετος" σε μάρκες/μοντέλα. . Αυτό που θέλω είναι γνώμες, εμπειρίες, συμβουλές και vfm προτάσεις στην συνολική εμπειρία- κόστος χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ψάχνεις για σουπερμίνι (Β-segment: fiesta, yaris, clio....) κι όχι για μικρομεσαίο (C-segment: astra, megane, civic...). Αυτόματο, χωρίς τέλη κυκλοφορίας, με χώρους και πρακτικότητα λίγο δύσκολο.Με χαμηλά τέλη και πρακτικότητα μπορείς να δεις ενδεικτικά τα Honda Jazz hybrid, Nissan Note 1,5 dci.Σε βενζίνη βρίσκεις skoda fabia/rapid/rapid spaceback, seat ibiza,vw polo στα 1,2-1,4 tsi με dsg. Αν ανέβεις λίγο υπάρχει και το Citroen C4 1.6 diesel που είναι μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερο από τα προηγούμενα και έχει CO2<100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καταρχάς ευχαριστώ Ψάχνεις για σουπερμίνι (Β-segment: ....) κι όχι για μικρομεσαίο (C-segment: astra, megane, civic...). Ναι, προς αυτήν την κατηγορία κλίνω και μάλιστα και τα τρία fiesta, yaris, clio που αναφέρεις είναι στις επιλογές μου. Τα άλλα που προτείνεις είναι λιγότερο παιχνιδιάρικα και τα έχω λίγο πιο κάτω στο μυαλό μου, δεν τα έχω πολυψάξει. Θα το κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 To fiesta είναι top επιλογή για πιο σπορ οδήγηση, αλλά έρχεται μόνο με μηχανικό κιβώτιο.To renault βγαίνει με το edc ως GT και σε diesel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Να πας στη Honda να δεις και το Honda Jazz CVT (comfort, elegance). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 +1 και απο μενα για το jazz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Και το νεο C3 diesel μου κάνει καλή περίπτωση αλλα ψιλοεπιμένω στο VW για μικρο diesel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
41ex Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 honda jazz και από μένα, πολύ πρακτικό σε χωρους και αρκετά οικονομικό σε βενζίνη και μπαίνει και σε πράσινο δακτύλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Θα το δω το jazz, όπως και το c3. Παυλίδη, το polo γιατί νομίζω πώς δεν βγαίνει αυτόματο αυτό που προτείνεις; Από αντιπροσώπους- έμπορους υπάρχει κάποιος/κάποια μάρκα που καλό θα ήταν να αποφύγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εχεις δίκιο, το μπέρδεψα με την βενζίνη. εδω οι εκδόσεις http://www.gocar.gr/cars/VOLKSWAGEN/POLO_5d/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SR20DET Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 δες και το suzuki swift. ειναι πολυ ομορφο αμαξακι και έχει κινητήρες πετρελαίου, βενζίνης και έκδοση με αυτόματο σε τιμές κάτω των 16k που θες. απ'όσο μου έχουν πει έχει και αρκέτα αξεσουάρ στη βασική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλημέρα. Σιγά σιγά, θα χρειαστεί να αντικαταστήσω το smart με κάποιο μικρομεσαίο, λόγω διεύρυνσης της οικογένειας. Απαραιτήτως αυτόματο, προσανατολίζομαι σε αυτοκίνητο χωρίς τέλη κυκλοφορίας. Ντίζελ ή βενζίνη αδιάφορο, τα χιλιόμετρα ανά έτος πάντως δεν είναι πολλά. Χρήση κυρίως εντός πόλης , με τα τρία τέσσερα ταξιδάκια του το χρόνο. Το αμάξι θα το οδηγούμε και οι δύο (εγώ κι η γυναίκα μου) , δεν είμαστε γκαζιάρηδες, όπερ σημαίνει ότι οι επιδόσεις έρχονται πολύ πίσω από πρακτικότητα και κατανάλωση. Επίσης το budget είναι υπό εξέταση, σίγουρα θέλω να μείνω χαμηλά, εκεί στα 15 17 χιλιάρικα υπάρχει το yaris το υβριδικό που μάλλον θέτω σαν ανώτατο όριο . Όποιος θέλει , ας ρίξει προτάσεις να εξετάσω. Επίσης αν αξίζει κάποιο μεταχειρισμένο σχετικά πρόσφατο, καλοδεχούμενο, καθώς έχω και κάποιες άκρες από Γερμανία. Ευχαριστώ όσους ασχοληθούνε. Για το αν θα πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας ή όχι άστο τελευταίο . Σίγουρα να δείς κάποιο με φθηνά τέλη . Ο τρόπος υπολογισμών των τελών μπορεί να αλλάξει ανα πάσα στιγμή. Απο αυτόματα σασμάν άσε ως τελευταία επιλογή τα dsg (απο άποψη αξιοπιστίας το λέω) Μιλάς για οικογένεια αλλα κοιτάς πολυ μικρά αμάξια με μικρό έως μηδαμινό για οικογένεια αποθηκευτικό χώρο .... Θα το δω το jazz, όπως και το c3. Παυλίδη, το polo γιατί νομίζω πώς δεν βγαίνει αυτόματο αυτό που προτείνεις; Από αντιπροσώπους- έμπορους υπάρχει κάποιος/κάποια μάρκα που καλό θα ήταν να αποφύγω; Απέφυγε γενικά τα γαλλικά άν έχεις σκοπό να κρατήσεις το αμάξι απο 5ετία και πάνω. Ειδάλλως μια χαρα είναι τα γαλλικά Κοίτα κόστος ανταλακτικών συντήρησης και εγγύηση . Εγώ θα συμπλήρωνα να πας να δεις το i30 1.4 diesel πετρέλαιο που έχει 98 ευρώ τέλη κυκλοφορίας και είναι μια χαρά αμάξι για οικογένεια απο άποψη χώρων αξιόπιστο 5ετής εγγύηση που καλύπτει τα πάντα και έξτρα παροχές μέσα στην εγγύηση όπως 5 χρόνια οδική βοήθεια (βλάβη ή ζημιά ) Πλούσιο εξοπλισμό και άξιο αντίπαλο του Golf απο άποψη στησίματος, ποιότητας κύλισης, ηχομόνωσης εξοπλισμού. Παίρνει αυτόματο κιβώτιο απλά δεν ξέρω σε ποια εξοπλιστική έκδοση. Πάρ το ένα test drive ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ε ναι. Όπως όλοι ξέρουν τα γαλλικά μετά τα 5 χρόνια διαλυονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα