Προς το περιεχόμενο

Windows phone 8.1

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από jim_p,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβα εχεις μπλεξει περιμενε στην συνεχεια μηπως δεις καμια καλυτερη διαφορα αλλιως καντο παλι στα ελληνικα οπως ηταν δηλαδη..!!

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το store ειναι κομπλε τωρα.τα update πανε αβερτα και τα windows 8.1 ειναι αψογα εστω στο δικο μου (ativ s) πολυ γρηγορα χωρις κανενα προβλημα και με φοβερες λειτουργιες. η cortana εχει τον χαβαλε της αλλα προτιμω να εχω το κινητο μου στα ελληνικα και ας μην την εχω.κατα τα αλλα ολα μια χαρα και εγινε και πιο γρηγορο το κινητο και εχει επιτελους την επιλογη να θυματε κωδικους.(ειχα βαρεθει σε καθε site να γραφω τον κωδικο μου) ουτε bug ουτε lag ουτε τρελη καταναλωση μπαταριας οπως ειχε ενα παλικαρι με τo nokia 520. το κινητο.μεχρι στιγμης ολα οκ!!

Δημοσ.

αφου εβαλα την 8.1 χαθηκαν οι ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο(samsung ativ s) και οταν στειλω το μυνημα στην κοσμοτε για να μου αποσταλουν οι ρυθμισεις μου ερχεται μηνυμα οτι δν ειναι δυνατη η αποστολη ρυθμισεων..μπορει καποιος να με βοηθησει..?ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω και εγω το Nokia lumia 520 οπου προσπαθησα να το κανω αναβαθμιση με τον παραπανω τροπο στα w.p.8.1 ομως μου κολλησε εκει που κανει επαννεκινηση και δεν εμπαιναν πανω. Μετα το εκανα επαναφορα ρυθμησεων ομως δεν εγιναν. Στο τελος η μονη μου λυση ηταν να κατεβασω το nokia recovery και να κατεβασω απο εκει το λειτουργικο συστημα και να το ξανα περασω μεσω του usb του κινητου μου που ηταν συνδεδεμενο με τον υπολογιστη. Ευτυχως πετυχε.

Μπορειτε να το βρειτε εδω το προγραμμα με τις οδηγιες: http://www.nokia.com/us-en/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987

Δημοσ.

το έφτιαξα , σας βγάζει και εσας πρόβλημα το εικονίδιο της μπαταρίας ? το εικονίδιο δείχνει κάπου στην μέση ενώ είναι 95 % το κινητό. επίσης το φόρτισα χτες το απόγευμα και τώρα το πρωί είναι 94%

Δημοσ.

λοιπόν σε Ativ S μετά από μια εβδομάδα και!! κανένα απολύτως πρόβλημα πουθενά 

Λειτουργούν τα πάντα και η μπαταρία κανονικά σε χρήση 

region US

language English US

Keyboard English Greek

location service on

store location off και λειτουργεί κανονικά 

Γενικά η συσκευή έγινε σαν να έχω αγοράσει καινούργια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...