Προς το περιεχόμενο

Windows phone 8.1

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από jim_p,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα αυτο που ειπες....περιοχη ηνωμενες πολιτειες και γλωσσα αγγλικα ηνωμενων πολιτειων αλλα τπτ

τελικα μου εμφανισε την cortana αλλα λεει πως πρεπει ναμαι μεγαλυτςερος για να λειτουργησει...και ειμαι 19

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμένα στο 925 μου λειτούργησε κανονικά

έχει τον χαβαλέ της, αλλά αφού δεν έχει ελληνικά ξαναγύρισα στις παλιές ρυθμίσεις

Δημοσ.

εγω εχω και ελληνικα και cortana στα αγγλικα δεν με χαλασε μπορω να πω...!!! μπορειται να προσθεσεται την αμερικη μαζι με τα ελληνικα αλλα να την ενεργοποιησεται μονο στης φωνιτηκες....!!

Δημοσ.

Οχι τιποτα καμια ερωτησει εμενα μου λειτουργει κανονικα η cortana αλλα τελικα πρεπει να ειναι μονο στα αγγλικα εγω θα το αφησω ετσι οπως ειναι οσο αντεξω...!!! Με το store θελω να δω τη εχει να γινει..!!

Δημοσ.

Και εγώ δεν έχω πια πρόσβαση στο store.. Υποθέτω θα το σενιαρουν σύντομα γιατί έκανα factory reset μετά το update και τώρα έχω μισό τηλέφωνο!

Δημοσ.

εγω ακομα παλευω με την cortana....τι στο καλο γινεται και μου λέει πως πρεπει ναμαι μεγαλυτερος...!!??? εχω αλλαξει σε αγγλικα και τπτ!!!!!!!

Δημοσ.

JohnViper14 Προσπαθησε να βαλεις αλλο email sto developer και γενικα σε ολη την συσκευη που να ειναι ψευτικο το email αυτο που να εχεις αλλη χρονολογια..!! αλλα αυτο ειναι τελειως κουλο που σου εχει σημβει..!!

Δημοσ.

δεν γινεται...το μονο που με αφηνει ειναι να ξετικαρω το ''enable preview for developers''...και αν διαγραψω την εφαρμογη δεν θα μπορεσω να την κατεβασω μιας και το STORE ειναι............

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...