JohnViper14 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εκανα αυτο που ειπες....περιοχη ηνωμενες πολιτειες και γλωσσα αγγλικα ηνωμενων πολιτειων αλλα τπτ τελικα μου εμφανισε την cortana αλλα λεει πως πρεπει ναμαι μεγαλυτςερος για να λειτουργησει...και ειμαι 19
johnieXoX Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εμένα στο 925 μου λειτούργησε κανονικά έχει τον χαβαλέ της, αλλά αφού δεν έχει ελληνικά ξαναγύρισα στις παλιές ρυθμίσεις
gotheron2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εγω εχω και ελληνικα και cortana στα αγγλικα δεν με χαλασε μπορω να πω...!!! μπορειται να προσθεσεται την αμερικη μαζι με τα ελληνικα αλλα να την ενεργοποιησεται μονο στης φωνιτηκες....!!
JohnViper14 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 με το θεμα μου τι γινεται ομως?? γιατι δν με αφηνει να ψαξω??
gotheron2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εμενα δεν μ την εχει την cortana ως εφαρμογη μου την ανοιγει μονο με το search το κουμπι..!!
JohnViper14 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 δεν νομιζω πως ειναι η cortana αυτη ειναι απλα η αναζητηση του bing gotheron μολις την ανοιξες σου εκανε τπτ ερωτησεις?
gotheron2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Οχι τιποτα καμια ερωτησει εμενα μου λειτουργει κανονικα η cortana αλλα τελικα πρεπει να ειναι μονο στα αγγλικα εγω θα το αφησω ετσι οπως ειναι οσο αντεξω...!!! Με το store θελω να δω τη εχει να γινει..!!
atropa Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Και εγώ δεν έχω πια πρόσβαση στο store.. Υποθέτω θα το σενιαρουν σύντομα γιατί έκανα factory reset μετά το update και τώρα έχω μισό τηλέφωνο!
theo58 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 http://www.wpcentral.com/service-alert-windows-phone-store-down Σε αρκετες χωρες ειναι ''πεσμενο'' το store λογω service. Δεν φταιει το update που δεν μπορειτε να μπειτε.
JohnViper14 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 εγω ακομα παλευω με την cortana....τι στο καλο γινεται και μου λέει πως πρεπει ναμαι μεγαλυτερος...!!??? εχω αλλαξει σε αγγλικα και τπτ!!!!!!!
gotheron2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 JohnViper14 Προσπαθησε να βαλεις αλλο email sto developer και γενικα σε ολη την συσκευη που να ειναι ψευτικο το email αυτο που να εχεις αλλη χρονολογια..!! αλλα αυτο ειναι τελειως κουλο που σου εχει σημβει..!!
JohnViper14 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 δεν γινεται...το μονο που με αφηνει ειναι να ξετικαρω το ''enable preview for developers''...και αν διαγραψω την εφαρμογη δεν θα μπορεσω να την κατεβασω μιας και το STORE ειναι............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα