veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλημέρα. Πριν απο 1-2 μήνες είχα κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για να βάλω Internet στο εξοχικό. Εγ ήθελα να βάλω 4mbps ( που είναι και το λιγότερο που δίνει), πηγαίνει η μάνα μου να υπογράψει τα χαρτιά και είμαστε μια χαρά. Έρχομαι το Σάββατο, συνδέω το modem και βλέπω ότι κλειδώνει στα 2. Παίρνω τον ΟΤΕ και μου λένε ότι για κάποιο λόγο (ούτε αυτοί ήξεραν) μου βάλανε πακέτο 2mbps. Τέλος πάντων τους είπα να μου το ανεβάσουν στα 4. Ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμο περίπου? Τα χαρακτριστικά της γραμμής πως σας φαίνονται? Ευχαριστώ.
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ναι, και μου ειπαν δεν ξέρουν Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
GiannisWalker Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 1 κουμπί δουλειά είναι απο τα κεντρικά αλλά στην ελλάδα βρισκόμαστε. Μπορεί να το δεις και σε 10 μέρες πχ
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Τα στατιστικά πως σας φαίνονται Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
NikosKallithea Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ανέβασε ολα τα στατιστικά οπως το Attenuation δεν το βλεπω
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ανέβασε ολα τα στατιστικά οπως το Attenuation δεν το βλεπω
NikosKallithea Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εισαι πολυ μακριά απο το α/κ και τα στατιστικά σου ειναι λιγο χαλια, παρ' ολα αυτα θα επρεπε να εχεις την διπλάσια ταχύτητα απο αυτην που εχεις τωρα, ομως σε τέτοιες αποστάσεις τα πραγματα ειναι δύσκολα.
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εισαι πολυ μακριά απο το α/κ και τα στατιστικά σου ειναι λιγο χαλια, παρ' ολα αυτα θα επρεπε να εχεις την διπλάσια ταχύτητα απο αυτην που εχεις τωρα, ομως σε τέτοιες αποστάσεις τα πραγματα ειναι δύσκολα. ναι το ξέρω ότι είμαι μακριά. Τελικά μου έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο των 2 αντί για 4
aggelosvn Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Θεωρητικά τα 4mbps μπορείς να τα πιάσεις. Πάντως όπως είπε και ο GiannisWalker το να σε βάλουν σε 4άρι ένα κουμπί υπόθεση είναι.
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω το πακέτο κατ εξοχήν και από ότ είδα στο site ο οτε βάζει 2 και 24 mbps Εκπτωτικό Πρόγραμμα OTE ADSL Τιμή/ΜήναΟΤΕ ADSL για το Εξοχικό 2 Mbps 8,53€ΟΤΕ ADSL για το Εξοχικό & τα Σαββατοκύριακα 2 Mbps 10,92€ΟΤΕ ADSL για το Εξοχικό 24 Mbps 11,63€ΟΤΕ ADSL για το Εξοχικό & τα Σαββατοκύριακα 24 Mbps 14,89€ Σήμερα που ξαναπείρα τηλέφωνο μου είπαν πως την Τετάρτη θα με καλέσουν για να δούμε τα πακέτα internet που μπορώ να βάλω.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ναι το ξέρω ότι είμαι μακριά. Τελικά μου έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο των 2 αντί για 4 ...και ηθελα να στο πω, γιατι είδα ταχύτητα 2048 που σημαίνει μαξ, και εμφανίζεται οταν σε πιανει ο περιορισμός απο οριο, αλλα λεω για να παραπονείται δεν ειναι αυτο
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ναι το ξέρω ότι είμαι μακριά. Τελικά μου έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο των 2 αντί για 4 ...και ηθελα να στο πω, γιατι είδα ταχύτητα 2048 που σημαίνει μαξ, και εμφανίζεται οταν σε πιανει ο περιορισμός απο οριο, αλλα λεω για να παραπονείται δεν ειναι αυτο Άντε να δούμε από Τετάρτη που θα με πάρουν τηλέφωνο για να δω τι θα μου πουνΑποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Έχω νέα. Με πήραν πριν λίγο από τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι στο κατ εξοχήν δίνουν 2mbps και έως 24 mbps και η διάφορα με ΦΠΑ ήταν 3 €. Όταν τους είπα να μου βάλουν την 24αρα μου είπαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ports, τι σημαίνει αυτό? Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα