archimidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Προσωπική μου άποψη είναι αυτή, καθώς είχα στην κατοχή μου παλαιότερα την Χ100, την X-S1 (που έχει τον ίδιο σένσορα) και την Χ-Ε1. Ο σένσορας είναι πολύ καλός, αλλά σήμερα μπορείς με αυτά τα χρήματα να αγοράσεις κάτι πιο σύγχρονο. Το τί θα είναι αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. Ενδεικτικά μερικά παραδείγματα: - Η Nikon S1 που έπαιζε επί μέρες στα 169 Ευρώ στο media markt - Η samsung NX1000 από Ελλάδα στην ίδια τιμή - Η canon S110 η νχ 1000 παίζει στο πλαίσιο στα καταστήματα στα 220€ (στο σιτε την γράφει 240€), πήγα να την πάρωω αλλά η εξυπηρέτιση τους ήταν απαράδεκτη. Την βρήκα σε μικρό κατάστημα του κέντρου με παζάρι στα 230€ με δώρο μια SD class 10 8gb.
manic Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 η νχ 1000 παίζει στο πλαίσιο στα καταστήματα στα 220€ (στο σιτε την γράφει 240€), πήγα να την πάρωω αλλά η εξυπηρέτιση τους ήταν απαράδεκτη. Την βρήκα σε μικρό κατάστημα του κέντρου με παζάρι στα 230€ με δώρο μια SD class 10 8gb. σε ποιο πλαισιο?
sokos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μην συγκρίνετε ανόμοια πράματα. Καλή και χρύση η Fuji αλλά έχει σένσορα μια σταλία, πως να ανταγωνιστεί κάμερες με APC σενσορ! ---------------- Επεξ/σία 15 Απριλίου 2014 από matrixxx Οι αγγελιες ΜΟΝΟ στη σχετικη ενοτητα παρακαλω.
archimidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 σε ποιο πλαισιο? μάλλον σε όλα. Τουλάχιστον εγώ το έχω δει σε Καλλιθέας και Στουρνάρη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει την ίδια τιμή στο νετ. και επειδή μου τη σπάσαν στο πλαίσιο με την εξυπηρέτηση τους κάνε μια προσπάθεια και εδώ. Την πείρα στα 230€ με μια καρτούλα 8gb. Aς στηρίξουμε τα μικρά μαγαζιά!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα