internetakis1994 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 τώρα που θα με το στείλουν δεν πληρώνω τίποτα? δικά τούς δεν είναι τα μεταφορικά όταν το στέλνουνε?
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αυτο δεν το ξέρω καλύτερα να πάρεις να ρωτήσεις αν και δεν νομίζω να πληρώσεις εσυ κατι
internetakis1994 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μπορεί με το bios update που κάνανε να έφτιαξε ώστε να μη κλείνει ? πάντως αυτή με είπανε τη πρώτη μέρα ότι κάνανε bios update και μετά τρέξανε τους driver για το δίκτυο και μετά κάτι δικά τους strestest κάπως έτσι και ότι αφήσανε το pc 19 μισή ώρες ανοιχτό ακριβώς και δεν έκλεισε
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μπορεί αυτο μπορει και οι drivers που έβαλαν δεν μπορεις να εισαι σίγουρος , καταρχάς παρτο να δεις οτι ειναι κομπλέ
internetakis1994 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Οκ και μετά άμα κλείνει με βλέπω να παίρνει μεγάλη τροπή το θέμα δεν θα το αφήσω έτσι δεν έχωσα 600 ευρώ τσάμπα για να κλείνει !
ColdFusion Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 τώρα που θα με το στείλουν δεν πληρώνω τίποτα? δικά τούς δεν είναι τα μεταφορικά όταν το στέλνουνε? Δεν πληρωνεις οχι !
internetakis1994 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 εμένα με στείλανε αυτο στο email φίλε ColdFusion Καλή σας ημέρα. Δεν υπήρξε κάποια κίνηση που να αφορά εγγύηση προϊόντος ώστε να χρεωθούμε εμείς την μεταφορά του προϊόντος. Σας παρείχαμε τις υπηρεσίες μας (Bios update, ελέγχους του hardware) δωρεάν για να σας εξυπηρετήσουμε αλλά σίγουρα μπορούμε να χρεωθούμε την επιστροφή του. Η τιμή που θα το παραλάβετε έχει ειδική έκπτωση από την acs 15 € που αφορά την μεταφορά του προς εσάς. Με εκτίμηση Ραμπίδης Αθανάσιος
cliobaccarra Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παντως εμενα δεν μου φαινεται κατι περιεργο, απο την στιγμη που δεν υπαρχει προβλημα δεν πιστευω να περιμενει κανεις να χρεωθει το καταστημα τα μεταφορικα. Οπως και να εχει παρε το μηχανημα και δες οτι δουλευει οκ.
internetakis1994 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 επαγγελματίες με το Ε κεφαλαίο όχι μόνο μου το επιστρέψανε με εκατό μονωτικές ταινίες πάνω στο κουτί αλά είχε και πόσα αυτοκόλλητα με το ΕΎΘΡΑΥΣΤΟ .....άσε που το καθαρήσανε κιόλας λαμπίκο τη κάνανε τη κάρτα γραφικών ούτε με νερό να τη πλέναν με αφήσανε και τους driver από το lan και γενικά όλους τους driver για τα windows και κάνανε και bios update και εκείνο που με άρεσε είναι οτι τραβήξανε και φωτογραφία πόσες ώρες ήτανε ανοιχτό http://postimg.org/image/jtprhj3i9/698138fe/μέχρι στηγμής 5 ώρες ανοιχτό και δεν έχει κλείσει !!!!!! ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που με βοηθήσατε και ιδιαίτερα τον SPANK 1
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 αβυσσος η ψυχη των ηλεκτρονικων :Ρ ισως να εστρωσε με bios update και τελικα κατι να βραχυκυκλωνε πανω στο κουτι σου και με το που την εβγαλες να εστρωσε. Δες πως παει με τον καιρο. Ειναι γνωστο παντως,οτι τα σωστα καταστηματα ειναι πανω απ ολα επαγγελματιες και ξερουν πως θα φερθουν.Μπορει μερικες φορες να χρεωνουν παραπανω λιγο τα προιοντα τους αλλα η εξυπηρετηση σε σχεση με τις αλυσιδες ειναι τελειως διαφορετικη. Μακαρι το vs να ανοιξει υποκαστημα και στην αθηνα να ειναι πιο ευκολο για μας. 1
internetakis1994 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 άβυσσος η ψυχή των insomniakon θες να πεις φίλε μου χριστάρα
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μακαρι το vs να ανοιξει υποκαστημα και στην αθηνα να ειναι πιο ευκολο για μας. +1000 σε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα