internetakis1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 μπορώ να το στείλω στη visionstudio δηλαδή? θα μου αλαλάξουν μητρική? να τους πω σε email οτι ακριβώς έγραψα σε εσάς εδώ? θα χρειαστεί και το χαρτί με το χρηματικό ποσό να το βάλω μέσα στο κουτί που είτανε όπως είτανε ?
benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 από visionstudio είναι τα κομμάτια να στύλο πίσω το pc και τη να πω? Τηλεφωνησε τους και πες οτι χαλασε η μητρικη και οτι ζητας αντικατασταση. Που μενεις αν επιτρεπεται? μπορώ να το στείλω στη visionstudio δηλαδή? θα μου αλαλάξουν μητρική? να τους πω σε email οτι ακριβώς έγραψα σε εσάς εδώ? θα χρειαστεί και το χαρτί με το χρηματικό ποσό να το βάλω μέσα στο κουτί που είτανε όπως είτανε ? Θα σου πουνε εκεινοι τι θα τους στειλεις.Λογικα αντιγραφο της αποδειξης θα τους δωσεις. Θα τους πεις τι προβλημα εχεις και οτι δοκιμασες με αλλο τροφοδοτικο οπου ειχες συνδεσει μονο τα βασικα,δηλαδη cpu,ram και πως παλι σε λιγη ωρα εκλεινε το συστημα. Οποτε ολα δειχνουν μητρικη.Αν ηταν το cpu δεν θα ειχες το προβλημα οτι δεν λειτουργει η καρτα δικτυου.
internetakis1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας είχα κάνει μια παραγγελία από εσάς αλά δυστυχώς ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει με τίποτα το προσαρμογέα δικτύου εκτός από αυτό κλείνει από μόνος του ......να σας στο στύλο πίσω όπως ακριβώς μου το παραδώσατε?για να το φτιάξετε κωδικός παραγγελίας ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 39603 δοκίμασα απο μόνος μου και άλο τροφοδοτικό αλα πάλει κλείνει δηλαδή μάλον μητρική είναι αλα δεν ξέρω αμα είναι να σασ το στείλω πείτε τη χρειάζεται για να σασ το στήλω
benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 τους έστειλα αυτο σε email καλά εκανα? Καλησπέρα σας είχα κάνει μια παραγγελία από εσάς αλά δυστυχώς ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει με τίποτα το προσαρμογέα δικτύου εκτός από αυτό κλείνει από μόνος του ......να σας στο στύλο πίσω όπως ακριβώς μου το παραδώσατε?για να το φτιάξετε κωδικός παραγγελίας ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 39603 Αν δεν γνωριζεις να συναρμολογησεις το PC μονος σου,καλα εκανες.
internetakis1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 πάντος την αγορά την είχα κάνει μέσο email μόνο μια φορά με πήρανε τηλέφωνο για να με πούνε ότι η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε σαν να μιλάω με ένα φιλαράκι πάντος benign θυμάμαι η επιλογή της μητρικής για το σύστημα μου είτανε δικιά σου επιλογή καντέμη πλακίτσα
benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 πάντος την αγορά την είχα κάνει μέσο email μόνο μια φορά με πήρανε τηλέφωνο για να με πούνε ότι η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε σαν να μιλάω με ένα φιλαράκι πάντος benign θυμάμαι η επιλογή της μητρικής για το σύστημα μου είτανε δικιά σου επιλογή καντέμη πλακίτσα Πλακα εχεις μικρε και εισαι καλο παιδι. Ελπιζω να εχεις ενα δευτερο PC να κανεις την δουλεια σου,μεχρι να σου επιστρεψουν το αλλο.
internetakis1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 πάντα benign η ζωή θέλει και λίγο πλάκα
benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 πάντα benign η ζωή θέλει και λίγο πλάκα Εννοειται.
internetakis1994 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 http://www.visionstudio.gr/userfiles/visionstudiorma.docμε είπανε να συμπληρώσω αυτό εδώ αλά τη ακριβώς συμπληρώνω εγώ?
internetakis1994 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 με πείρανε τηλέφωνο απο το vision studio και με είπανε το lan δεν είχε κάποιο πρόβλημα και οτι τρέξανε τους driver κανονικά απορό πος τουσ τρέξανε αλα τεσπάντον με είπανε οτι κάνανε και ένα bios update και με ρώτησαν όσο αφορά που κλείνει τι ενοείται κε τους λέω κλείνει σαν να κόβετε το ρεύμα περίπου σε 20-30 λεπτά και μετά πρέπει να το ανοίξο απο το κουμπι και με λέει εμείς 20 λεπτά που το έχουμε ανοιχτό δεν έχει κλείσει....κε με λέει κλείνει έτσι απλά η άμα κάνεις κάτι και του λέω ετσι απλά και με λέει οκ θα κάνουμα κάποια τεστ και θα δούμε καλο σασ μεσημέρι
ColdFusion Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 με πείρανε τηλέφωνο απο το vision studio και με είπανε το lan δεν είχε κάποιο πρόβλημα και οτι τρέξανε τους driver κανονικά απορό πος τουσ τρέξανε αλα τεσπάντον με είπανε οτι κάνανε και ένα bios update και με ρώτησαν όσο αφορά που κλείνει τι ενοείται κε τους λέω κλείνει σαν να κόβετε το ρεύμα περίπου σε 20-30 λεπτά και μετά πρέπει να το ανοίξο απο το κουμπι και με λέει εμείς 20 λεπτά που το έχουμε ανοιχτό δεν έχει κλείσει....κε με λέει κλείνει έτσι απλά η άμα κάνεις κάτι και του λέω ετσι απλά και με λέει οκ θα κάνουμα κάποια τεστ και θα δούμε καλο σασ μεσημέρι Τυχερός είσαι γρήγορα σου απαντήσανε! Δεν το ξέρεις ότι όταν πας στο "γιατρό" για κάποιο πρόβλημα δεν σε πονάει τίποτα!
internetakis1994 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 δηλαδή θες να μου πεις ότι με δουλεύουνε ? Καλημέρα σας κάτι που δεν ανέφερα χθες στο τηλέφωνο που με πείρα τε όσο αφορά το rma είναι ότι το pc όλο το βράδυ έτρεχε μια χαρά όλα ρολόι το έκλεισα και πήγα να το ανοίξω το πρωί και δεν είχε internet .Και έκλεινε όπως σας είπα και στο τηλέφωνο περίπου σε 20-30 λεπτά χωρίς παρεξήγηση άμα μπορείτε να το αφήσετε για καμιά 1-2 ώρες ανοιχτό για να είμαστε σίγουροι ότι δεν κλείνει γιατί μένω και μακριά .Ότι θέλετε πάρτε τηλέφωνο η στείλτε μήνυμα εδώ και πρωινά πάρτε τηλέφωνο άμα θέλετε σπίτι θα είμαι καλή σας ημέρα ! τους έγραψα ακριβός αυτό σε email
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ωραία απλα περίμενε απάντηση τώρα να δούμε αν θα βγεί καθαρό απο αυτους
internetakis1994 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Λοιπόν με πήραν τηλέφωνο και με είπανε ότι τον είχανε 19 ώρες ανοιχτό και δεν έκλεισε και οι τα δοκιμάσανε όλα 100% και ότι με βάλανε τους driver της lan στην επιφάνεια εργασίας ώστε να τούς τρέξω και ότι θα τον στείλουν αυτοί
SPANK Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ωραία τοτε πάρε το και βλέπεις μπορει να βάλανε τον σωστό driver να έκαναν κατι αλλο , το θέμα ειναι να λειτουργεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα