Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ledάκια στη θύρα του lan ανάβουν;

Αν πχ μπουτάρεις με ένα live cd linux (ubuntu, fedora etc.) έχεις internet;

Από τη στιγμή που κλείνει εντελώς ο υπολογιστής κάτι δεν παει καλά. Μπορεί να είναι μητρική, μπορεί και τροφοδοτικό. Δοκίμασε με ένα άλλο τροφοδοτικό αρχικά.

Επίσης για να αποκλείσεις όλα τα ενδεχόμενα απενεργοποίησε και από το BIOS τον προσαρμογέα δικτύου και δοκίμασε να μπεις στο ιντερνετ με ένα wifi stick.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

oxi δεν ανάβει αλά το PC ΤΟ έχω μήνες τόσο εύκολα να χαλάσει τροφοδοτικό η μητρική ρε παιδιά? 

με wifi stick μπένει κανονικά αλά πάλει κλείνει .....και η θερμοκρασίες είναι άψογες

Δημοσ.

Καλά δεν έχει να κάνει πόσο καιρό το έχεις το μηχάνημα. Θα μπορούσε να μην εμφανίσει πρόβλημα ποτέ που λέει ο λόγος, θα μπορούσε να σου κάνει κόλπα και από την πρώτη εβδομάδα.

Το ότι δεν ανάβουν τα ledάκια μπορεί να σημαίνει ότι όντως έχει πρόβλημα ο προσαρμογέας ή ότι δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα.

Με live cd δοκίμασες να δεις αν μπαίνεις στο internet;

Άλλο τροφοδοτικό μπορείς να δοκιμάσεις για να δούμε τουλάχιστον αν ευθύνεται αυτό και σβήνει το μηχάνημα;

Δημοσ.

άλω τροφοδοτικό πήγα να δοκιμάσω από ένα άλω pc αλά είτανε κοντά τα καλόδια και δεν φτανανε να τα συνδέσο όλα ...................live cd δηλαδή?

το θέμα είναι η πρέπει να βρο απο κανένα φιλο τροφοδοτικό η να το ρισκάρω και να αγοράσω...........αλα καλύτερα να είναι τροφοδοτικό παρα μητρική γιατί μητρική κλαύτα Χαράλαμπε ενο τροφοδοτικο άνετα το συνδέω ;) 

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να το βαλεις μεσα στο κουτι κανονικα το τροφοδοτικο.Βαλτο ετσι ωστε να φτανουν τα καλωδια.

live cd δηλαδη κατεβαζεις μια διανομη λινουξ πχ ubuntu και την περνας σε flashακι η οτι αλλο εχεις και λειτουργεις απο εκει το μηχανημα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! εχει να το τρεξεις ως δοκιμαστικο απ το μεσο που το περασες.

επισης καλο θα ηταν να βγαλεις τη μητρικη απ το κουτι ωστε να δεις αν κατι βραχυκυκλωνει.

• Like 1
Δημοσ.

αμα δεν είχα και σασ τη θα κάνα ρε παιδιά απο τοτε που γνόρισα αυτο το site έχω γλιτώσει χρήμα σε τεχνικούς ...οσο για τα ορθογραφικά οτι μπορο κανο βλέπετε θέμα συνήθειας :P 

Δημοσ.

λοιπόν χωρίς να έχω δώσει ρεύμα στη κάρτα γραφικόν γιατι οποσ είπα τα καλόδια είναι πολύ κοντά εδοσα μπρος με αλο τροφοδοτικο και περιμένω να δο αμα κλείσει θα μιλίσω εδο σε καμια ορίτσα 

ασ προσευχυθούμε όλοι μαζί μέχρι να δούμε τη θα γίνει μιας και είναι άγιες μέρες 

«Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά Σου, ελθέτω η Βασιλεία σου, γενηθήτω το θέλημά σου ως εν ουρανώ και επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον, και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών. Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. Ότι σου εστίν η βασιλεία και η δύναμις και η δόξα εις τους αιώνας Αμήν»

έκλεισε :( 

Δημοσ.

λοιπόν χωρίς να έχω δώσει ρεύμα στη κάρτα γραφικόν γιατι οποσ είπα τα καλόδια είναι πολύ κοντά εδοσα μπρος με αλο τροφοδοτικο και περιμένω να δο αμα κλείσει θα μιλίσω εδο σε καμια ορίτσα 

ασ προσευχυθούμε όλοι μαζί μέχρι να δούμε τη θα γίνει μιας και είναι άγιες μέρες 

«Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά Σου, ελθέτω η Βασιλεία σου, γενηθήτω το θέλημά σου ως εν ουρανώ και επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον, και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών. Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. Ότι σου εστίν η βασιλεία και η δύναμις και η δόξα εις τους αιώνας Αμήν»

έκλεισε :(

Η προσευχη copy paste ειναι ετσι? :devil:

Δημοσ.

καμία λύση δηλαδή? :( εμένα μου φαίνεται περίεργο που εκτός από ότι κλείνει δεν αναγνωρίζει και το προσαρμογέα !

Δημοσ.

εφοσον εχεις θεμα και με το αλλο τροφοδοτικο ειναι μαλλον προβλημα μητρικης

βγαλε την εξω απ το κουτι και δουλεψε την.

Εναλλακτικα εγγυηση εχεις μην σκας.

Δημοσ.

καμία λύση δηλαδή? :( εμένα μου φαίνεται περίεργο που εκτός από ότι κλείνει δεν αναγνωρίζει και το προσαρμογέα !

Μην σου φαινεται περιεργο,μου ειχε συμβει πριν απο πολλα χρονια.Καινιουργια σχετικα μητρικη,μετα απο 5 μηνες χαλασε και δεν ανοιγε.Μια εβδομαδα πριν τα τιναξει εντελως,ειχε χαλασει η on board καρτα δικτυου,ακριβως οπως στην περιπτωση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...