damos7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Καλησπερα συμφορουμιτες και καλές γιορτές να έχουμε.Εχω ένα θέμα με το Lumia 920 μου που παρατήρησα τώρα τελευταία.Εχω κλειστή την κίνηση δεδομένων και την περιαγωγη επίσης και όμως δεν την απενεργοποιεί γιατί έχει ένδειξη διπλα απο το σήμα(H-E,γενικα ανάλογα τί πιάσει) και πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα η what's up ότι έχω μπει απο το ίντερνετ του κινητού και έτσι μου έφαγε 1 ευρώ.Αφήστε που η μπαταρία τελειώνει στο τσακ-μπαμ.Τί μπορώ να κάνω να λύσω το θέμα?Βοήθεια επειγόντως! 1
Λύση jim_p Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Λύση Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Για το G/E/H που βγαζει διπλα στο σημα, δες τι εχω πει εδω http://www.insomnia.gr/topic/522453-nokia-625-3g-προβλημα/?p=53068451 Για να μην μπαινει στο ιντερνετ απο μονο του οταν το ζηταει καποια εφαρμογη, πηγαινε ρυθμισεις > κινητη τηλεφωνια > συνδεση δεδομενων και απενεργοποιησε το. 1
damos7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για την απαντηση φίλε.Την σύνδεση δεδομένων την είχα κλειστή και τώρα που γύρισα το 4g σε 2g εξακολουθεί να δείχνει σήμα δίπλα(μόνιμα E) αλλα δεν σημαίνει ότι είμαι συνδεδεμένος στο νετ του κινητού και δεν θα μου εξαντλείται η μπαταρία γρήγορα,σωστά?Οπότε να μην ανησυχώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα