Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Έδω και δύο εβδομάδες περίπου , σπάω το κεφάλι μου καθημερινά για να επαναφέρω τον ήχο στο κωλο turbo-x a15hc (ανάθεμα την ώρα που το αγόρασα) laptop μου.Λοιπόν , για να μπώ στο θέμα...Ενώ όλα λειτουργούν άψογα σταματάει ό ήχος (π.χ. όταν ακούω ένα mp3 ή ένα βίντεο στο youtube) , περίπου μετά απο 30-40 δευτερόλεπτα κόβεται ο ήχος και επανέρχεται μόνο αν αλλάξω κάποια ρύθμιση (π.χ. ενίσχυση μπασων) ή αν κλείσω και ξανανοίξω το mp3.Να σημειώσω πως όταν συνδέω ακουστικά ή ηχεία στο λαπτοπ , ο ήχος λειτουργεί άψογα.Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα για να λύσω το πρόβλημα..αναφέρω1.Έκανα update όλους τους drivers , είτε χειροκίνητα είτε μέσω driver reviver ή windows update.2.Έκανα φορμάτ δυς , με διαφορετικά λειτουργικά windows 7 ultimate.3.Έκανα clean boot.Στην συνέχεια σκέφτικα να κάνω update τα bios , αλλά επειδή δυσκολεύομαι να βρώ τα γ***drivers των εξαρτημάτων του λαπτοπ , είπα να μην το επιχειρίσω.Κάπου διάβασα ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στην υπερθέρμανση του υπολογιστή , αλλά δεν μπορώ να το κατανοήσω.Παρακαλώ για βοήθεια , θα το πετάξω απο το παράθυρο...και το έχω μόνο 1 κ 1/2 χρόνο... Το λάπτοπ μου : Pegatron corporation a15 1.0 , Intel core i5 2430m cpu 2.4ghz , Geforce gt540m 2gb και στον ήχο μου βγάζει Conexant SmartAudio HD και ήχος οθόνης Inter ®
metzelos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 εχω ακριβως το ιδιο θεμα και αυριο θα ψαξω απο τα πλαισιο μηπως μπορω να βρω ΒΙΟS update.. μηπως βρηκες αλλη λυση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα