Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έδω και δύο εβδομάδες περίπου , σπάω το κεφάλι μου καθημερινά για να επαναφέρω τον ήχο στο κωλο turbo-x a15hc (ανάθεμα την ώρα που το αγόρασα) laptop μου.
Λοιπόν , για να μπώ στο θέμα...Ενώ όλα λειτουργούν άψογα σταματάει ό ήχος (π.χ. όταν ακούω ένα mp3 ή ένα βίντεο στο youtube) , περίπου μετά απο 30-40 δευτερόλεπτα κόβεται ο ήχος και επανέρχεται μόνο αν αλλάξω κάποια ρύθμιση (π.χ. ενίσχυση μπασων) ή αν κλείσω και ξανανοίξω το mp3.Να σημειώσω πως όταν συνδέω ακουστικά ή ηχεία στο λαπτοπ , ο ήχος λειτουργεί άψογα.
Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα για να λύσω το πρόβλημα..αναφέρω
1.Έκανα update όλους τους drivers , είτε χειροκίνητα είτε μέσω driver reviver ή windows update.
2.Έκανα φορμάτ δυς , με διαφορετικά λειτουργικά windows 7 ultimate.
3.Έκανα clean boot.
Στην συνέχεια σκέφτικα να κάνω update τα bios , αλλά επειδή δυσκολεύομαι να βρώ τα γ***drivers των εξαρτημάτων του λαπτοπ , είπα να μην το επιχειρίσω.Κάπου διάβασα ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στην υπερθέρμανση του υπολογιστή , αλλά δεν μπορώ να το κατανοήσω.
Παρακαλώ για βοήθεια , θα το πετάξω απο το παράθυρο...και το έχω μόνο 1 κ 1/2 χρόνο... :fear:

Το λάπτοπ μου : Pegatron corporation a15 1.0 , Intel core i5 2430m cpu 2.4ghz , Geforce gt540m 2gb και στον ήχο μου βγάζει Conexant SmartAudio HD και ήχος οθόνης Inter ®

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω ακριβως το ιδιο θεμα και αυριο θα ψαξω απο τα πλαισιο μηπως μπορω να βρω ΒΙΟS update..

μηπως βρηκες αλλη λυση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...