Mitseas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Pedia as pei o kathenas osa Mass Multiplayer Online Role Playing Games kserei me ta antisotoixa links kai an mporei as balei kai mia mikri perigrafi. Opios pezei kapio tha mporouse na pei to onoma tou sto pexnidi etsi oste na gnoristoume kai me ena entelos diaforetiko tropo (meso maxon)...
panosp1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Den einai MMORPG alla edajei , Planetside epeja gia ligo (2-3 bdomades) , otan anoijan tin private beta. Wraio itane, alla i8ele psilodinato mixanima (den to eixa tote) kai episis 10 dollars per month :/ otan teleiwse i beta kai kikloforise episima. Twra, jana sta apla FPS .... p.s. jerw , psiloasxeti i apadisi mou me to post alla den peirazei
pseira Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 To koryfaio ayton ton kairo STAR WARSGALAXIES kai fysika to eperxomeno World of Warcrraft! Den nomizw na xreiazontai systaseis!
SiKaT Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 ego psinome poli gia to eperxomeno Horizons pou vgenei se kana 1 1/2 mina. poli proto fenete http://www.istaria.com Gia to Star Wars Galaxies akousa oti exei polla bugs kai oti eperxete koresmos grigora... Me ti connections pezete guys ta mmorpg?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.