Προς το περιεχόμενο

[USB Flash] 2x Lexar Jumpdrive S23 32GB USB 3.0 @ Mymemory ~ 22€ [Updated]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά φαίνεται το χειρότερο να είναι το ntfs :wacko: To fat32 το αποφευγω λόγω του περιορισμού στο μεγεθος των αρχειων. Το exfat που δεν το γνώριζα καν είναι καλή εναλλακτική; Είναι συμβατό με linux, media players κλπ;

http://en.wikipedia.org/wiki/ExFAT

Media player compatibility μέσω XBMC. Τα υπόλοιπα θα στα καλύψει τι παραπάνω link.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εμένα μου έχουν έρθει, αλλά για να είμαι ειλικρινής η ποιότητα του πλαστικού είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Φαίνεται ότι θα αντέξει σε βασική χρήση αλλά με την παραμικρή (μηχανική) καταπόνηση στάνταρ θα την ακούσει το πλαστικό.

Ακόμη και το βύσμα που μπαίνει στη θύρα USB είναι πλαστικό, πολύ λεπτό και πιθανόν εύθραυστο, όπως φαίνεται και στην εικόνα που βρήκα Online:

Lexar-Jumpdrive_S23-64GB-04.jpg

Απλά το αναφέρω για να είναι ξεκάθαρο για κάποιον που το σκέφτεται οριακά ή βρει κάτι παρόμοιο λίγο πιο ακριβό.

Γενικά αξίζει πάντως γιατι με μερικά τεστ που έκανα τερματίζει το USB2 και σε USB3 είχα παρόμοια αποτελέσματα με τους υπόλοιπους.

• Like 3
Δημοσ.

Σήμερα 5/5 μου ήρθε το 64αρι με απλό ταχυδρομείο [από ΕΛΒΕΤΙΑ! ενώ είχα παραγγείλει 25/4 (Παρασκευή βράδυ) στο γερμανικό €18.90 +€2.34].

+ Καλές ταχύτητες.
- Πολύ φτηνό πλαστικό (ακόμη και το βύσμα)

Το ήθελα για να γράφω τηλεοπτικές εκπομπές απευθείας σε USB από δύο Samsung TV, οι οποίες μου έβγαζαν σκάρτο κάθε φλασάκι μου (εκτός από ένα Kingston 8Gb) σε μια δοκιμή ταχύτητας που κάνουν πριν την εγγραφή.
Ε, λοιπόν Σ' ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ! (για όποιον ενδιαφέρεται, ενώ στην πρώτη δοκιμή η μία SAMSUNG μού έβγαλε μήνυμα πφφφ! κ γι αυτό, όμως τώρα γράφει κανονικά)

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα 5/5 μου ήρθε το 64αρι με απλό ταχυδρομείο [από ΕΛΒΕΤΙΑ! ενώ είχα παραγγείλει 25/4 (Παρασκευή βράδυ) στο γερμανικό €18.90 +€2.34].

+ Καλές ταχύτητες.

- Πολύ φτηνό πλαστικό (ακόμη και το βύσμα)

Το ήθελα για να γράφω τηλεοπτικές εκπομπές απευθείας σε USB από δύο Samsung TV, οι οποίες μου έβγαζαν σκάρτο κάθε φλασάκι μου (εκτός από ένα Kingston 8Gb) σε μια δοκιμή ταχύτητας που κάνουν πριν την εγγραφή.

Ε, λοιπόν Σ' ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ! (για όποιον ενδιαφέρεται, ενώ στην πρώτη δοκιμή η μία SAMSUNG μού έβγαλε μήνυμα πφφφ! κ γι αυτό, όμως τώρα γράφει κανονικά)

επειδή είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τη Samsung αν ξανακάνεις την δοκιμή τη δεύτερη φορά θα το δεχτεί. ΚΙ εμένα ποτέ σχεδόν δεν το δέχεται με την πρώτη

Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ έπειτα από 15 μέρες. Ωστόσο δεν βλέπω διαφορά με USB2. Το βάζω σε δύο διαφορετικές υποδοχές του λάπτοπ, η μία είναι μπλε (3.0) και κάνει ακριβώς τον ίδιο χρόνο η μεταφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ έπειτα από 15 μέρες. Ωστόσο δεν βλέπω διαφορά με USB2. Το βάζω σε δύο διαφορετικές υποδοχές του λάπτοπ, η μία είναι μπλε (3.0) και κάνει ακριβώς τον ίδιο χρόνο η μεταφορά. 

και εμενα τα ιδια!!! ίδια νουμερα στο crystaldisk ειτε στο usb3 eite sto 2...

Δημοσ.

και εμενα τα ιδια!!! ίδια νουμερα στο crystaldisk ειτε στο usb3 eite sto 2...

Αν ο USB 3.0 controller του laptop/PC σας είναι από τρίτο κατασκευαστή (π.χ. NEC, Renesas ,κτλ) βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers από το site του κατασκευαστή. Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να υπάρχουν τεράστιες διαφορές πριν - μετά ...

Δημοσ.

Αν ο USB 3.0 controller του laptop/PC σας είναι από τρίτο κατασκευαστή (π.χ. NEC, Renesas ,κτλ) βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers από το site του κατασκευαστή. Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να υπάρχουν τεράστιες διαφορές πριν - μετά ...

μα σε HD δουλεύει ο controller και βγαει τεραστιες διαφορες απο usb2. τι να πω...

Δημοσ.

Επειδή στο site το αναφέρει, αλλά όταν πάω να πληρώσω δεν το βγάζει σαν επιλογή, το mymemory.de έχει δυνατότητα πληρωμής μέσω paypal ή όχι?

Δημοσ.

ειμαι ευχαριστημενος απο το φλασακι για τα λεφτα του, του εχω περασει 8 windows installers μεσα (7 sp1 greek 32+64, 7 sp1 english 32+64, 8.1 English 32+64, 8.1 Greek 32+64) και ολα τα office 2013 (gr+en 32+64) και εχει ακομα 10gb ελευθερα για προγραμματακια. Εχω κανει και 3 εγκαταστασεις που εγιναν πολυ γρηγορα...

Αποκει και περα ναι δειχνει παμφθηνο και σε λιγο πιο ατσουμπαλα χερια μπορει να τα φτυσει. Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα ειδα πλαστικο στο τμημα του usb connector! μα τοση Budget-ια πια, τι γλιτωσανε δηλαδη, 0.03 ευρω? Πιο πολλη ζημια τους κανει πιστευω απο ατομα που δε θα το αγορασουν για αυτο το λογο!

Το δευτερο που δε το εχω ανοιξει ακομα, σκεφτομουνα να το κανω δωρακι....αλλα με αυτην  την υπερ-budgeto-πλαστικιλα ντρεπομαι...

ΥΓ: ναι το κορδονακι με ενα συνδετηρα το περασα :D

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει ότι από θέμα ποιότητας κατασκευής πάσχει. Αλλά αυτό που μετράει είναι ο εσωτερικός κόσμος :-D  Το γεγονός ότι έχω εγκαταστήσει σε αυτό πλήρη διανομή linux (xubuntu) και τρέχει σαν σε σκληρό λέει πολλά, ειδικά για την χωρητικότητα του και την τιμή του...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...