Προς το περιεχόμενο

[USB Flash] 2x Lexar Jumpdrive S23 32GB USB 3.0 @ Mymemory ~ 22€ [Updated]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν έρχεται ειδοποιητήριο πως ξέρουμε πότε να πάμε να το παραλάβουμε?.

Δεν πρόκειται να υπάρξει ειδοποιητήριο γιατί δεν παίζει "να παραλάβω" σε αυτή την περίπτωση. Δεν θα είναι ούτε συστημένο, ούτε αντικαταβολή είναι, είναι απλή κλασσική απλή αποστολή. Σε απλές αποστολές ο μόνος λόγος να σου αφήσουν ειδοποιητήριο για να πας να το παραλάβεις εσυ, είναι αν είναι μεγάλο σε όγκο το δέμα και δεν μπορούν να το αφήσουν στο κουτί. Το οποίο ούτε αυτό ισχύει για τα φλασάκια, οπότε απλά θα το αφήσει ο ταχυδρόμος στο γραμ/τιο.

• Like 1
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να υπάρξει ειδοποιητήριο γιατί δεν παίζει "να παραλάβω" σε αυτή την περίπτωση. Δεν θα είναι ούτε συστημένο, ούτε αντικαταβολή είναι, είναι απλή κλασσική απλή αποστολή. Σε απλές αποστολές ο μόνος λόγος να σου αφήσουν ειδοποιητήριο για να πας να το παραλάβεις εσυ, είναι αν είναι μεγάλο σε όγκο το δέμα και δεν μπορούν να το αφήσουν στο κουτί. Το οποίο ούτε αυτό ισχύει για τα φλασάκια, οπότε απλά θα το αφήσει ο ταχυδρόμος στο γραμ/τιο.

Α οκ οπότε έρχεται σπίτι!Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έρχεται ειδοποιητήριο πως ξέρουμε πότε να πάμε να το παραλάβουμε?

Εμένα το έφεραν σπίτι κανονικά, όπως και τους λογαριασμούς :P

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα το πρωί. Μια χαρά είναι τα στικάκια. Λίγο το κουμπάκι που πατάς για να βγει και να μπει το usb θέλει παραπάνω πίεση, αλλά εντάξει. μικρό το κακό.

Thanx στον Questioner για την ενημέρωση!

Δημοσ.

Παιδιά είμαι Αθήνα,αν κάποιος παράγγειλε η θα παραγγείλει και δε χρειάζεται το δευτερο ας στείλει π.μ. (δυτικά προάστια)

Δημοσ.

μόνο εγώ παρήγγειλα 14 και ακόμα δε φάνηκαν?πόσο να περιμένω πριν επικοινωνήσω μαζί τους?

Αν εστάλησαν από Γερμανία ή μέσω Γερμανίας θες 15-18 ημερολογιακές μες το νερό.

Στείλε τους Δευτέρα να δείς.

Καλού κακού κάνε ένα κόπο και δες στο ταχυδρομείο που υπάγεσαι, μπορεί να βρίσκεται εκεί ακόμα (έρχονται σε φάκελο από σκληρό χαρτόνι να ξέρεις).

• Moderators
Δημοσ.

Με την βοήθεια ενός καλού μέλους (που τον ευχαριστώ κι από εδώ) παρέλαβα σήμερα. 11,5 ευρώ για τόσο γρήγορο 32άρι στικάκι είναι τρομερή προσφορά όταν στην Ελλάδα παίρνεις το πολύ ένα σάπιο 16άρι, ενώ το ίδιο έχει τα διπλάσια λεφτά. Έτρεξα και ένα benchmark στο crystaldiskmark σε USB 3.0 και έβγαλε ταχύτητες 112/49 MB/s. Ευχαριστώ τον TS που μας έδειξε την προσφορά.

Τι filesystem εχεις φιλε στο φλασακι; Αν σου είναι ευκολο κανε μια δοκιμη και σε exfat αν εισαι σε άλλο φορματ για να εχουμε μια συγκριση. ;)

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά το benchmark εγινε με fat32. μετά το έκανα format σε ntfs. αν θέλετε κι άλλα benchmark περιμένετε μέχρι αύριο που θα έχω πρόσβαση πάλι στο pc μου.

• Like 1
Δημοσ.

έτοιμα τα benchmarks. έγιναν σε partition των 22 gb γιατί στα υπόλοιπα 8 έχω εγκαταστήσει xubuntu σε ext4 partition (το οποίο τρέχει άψογα παρεμπιπτόντως). Συγκρίνοντας το τωρινό με το προτηγούμενο benchmark σε fat32 δεν φαίνεται να παίζει μεγάλο ρόλο.

Σε κάθε φορματ έβαλα το default allocation size.

ntfs:

2rwuyza.png

fat32:

65pc15.png

exfat:

smzynl.png

Τελικά φαίνεται το χειρότερο να είναι το ntfs :wacko: To fat32 το αποφευγω λόγω του περιορισμού στο μεγεθος των αρχειων. Το exfat που δεν το γνώριζα καν είναι καλή εναλλακτική; Είναι συμβατό με linux, media players κλπ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...