johnny.tifosi Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Με την βοήθεια ενός καλού μέλους (που τον ευχαριστώ κι από εδώ) παρέλαβα σήμερα. 11,5 ευρώ για τόσο γρήγορο 32άρι στικάκι είναι τρομερή προσφορά όταν στην Ελλάδα παίρνεις το πολύ ένα σάπιο 16άρι, ενώ το ίδιο έχει τα διπλάσια λεφτά. Έτρεξα και ένα benchmark στο crystaldiskmark σε USB 3.0 και έβγαλε ταχύτητες 112/49 MB/s. Ευχαριστώ τον TS που μας έδειξε την προσφορά. 3
Questioner Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Χαίρομαι που βοηθήθηκαν όσοι το αγόρασαν! Αν κάποιος πήρε το 64άρι ας κάνει ένα κόπο να ποστάρει benchmarks με USB3.0 να δούμε αν πιάνει τα ίδια ψάρια ή μεγαλύτερα! Εγώ από την άλλη δεν πήρα κανένα από τα δύο γιατί δεν έχω USB3.0 και έχω πλειάδα στικακίων.
Questioner Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Και γιατι δεν εχεις ακομη usb 3.0 ?! Παλιό pc χωρίς ελεύθερη pci-e ώστε να κουμπώσω καμία κάρτα. Δεν το έχω ψάξει περαιτέρω για να είμαι ειλικρινής. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Με την βοήθεια ενός καλού μέλους (που τον ευχαριστώ κι από εδώ) παρέλαβα σήμερα. 11,5 ευρώ για τόσο γρήγορο 32άρι στικάκι είναι τρομερή προσφορά όταν στην Ελλάδα παίρνεις το πολύ ένα σάπιο 16άρι, ενώ το ίδιο έχει τα διπλάσια λεφτά. Έτρεξα και ένα benchmark στο crystaldiskmark σε USB 3.0 και έβγαλε ταχύτητες 112/49 MB/s. Ευχαριστώ τον TS που μας έδειξε την προσφορά. Σας το είχα πεί παιδιά ότι τα Lexar είναι αστέρια. Τα δουλεύουμε συνέχεια στην εταιρία όλα τα μοντέλα και όλες τις χωρητικότητες από 16 ώς 64 κυρίως, ουδέποτε είχαμε κάποιο πρόβλημα σε ταχύτητες ή σε αξιοπιστία. Μεγειά σε όσους τα πήραν. PS Για να αποφευγχθούν διάφορες παρεξηγήσεις και τρολλιές: Δεν δουλεύω για λογαριασμό της Lexar (ούτε έχω κανένα όφελος με το να προωθώ την Lexar), απλά αναφέρω τις εμπειρίες μου από αρκετά μεγάλο δείγμα σε στικάκια κι αυτή τη στιγμή μπορώ να πώ με πάσα σιγουριά ότι η Lexar αποτελεί το καλύτερο VFM στα περισσότερα μοντέλα της (τουλάχιστον με τιμές mymemory, ebuyer κλπ). Αν ήταν πιο ακριβά, θα άλλαζει προφανώς και το range επιλογών ή του αν ή όχι είναι VFM.
s2117 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ψήθηκα κι εγώ να τα πάρω, αφού ο εξωτερικός μου πέθανε Ο κωδικός EGG10 δε δουλεύει πια?οπότε πάει 25 ευρω με μεταφορικα?
swtos_chem Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 με κανονικό ταχυδρομείο έρχονται? σας άφησε χαρτί ο ταχυδρόμος? γτ απ' όσο είδα δεν είναι συστημένο. εμένα ακόμα δε φάνηκαν
Questioner Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Είναι ανάλογα με το τοπικό ταχυδρομείο. Άλλοι αφήνουν χαρτί άλλοι όχι.
scullyist Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ειδοποιητήριο μόνο λόγω όγκου αν θα αφήνανε σε αυτή την περίπτωση, αλλά μικρές συσκευασίες τις χωράνε σε απλό μεσαίο φάκελο (...με βάση του πως μου ήρθαν εμένα προ μηνών 3 φλασάκια μαζί από Mm), οπότε μπα...
GeorgeGK Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αν δεν έρχεται ειδοποιητήριο πως ξέρουμε πότε να πάμε να το παραλάβουμε? Συμφέρει καλύτερα να πληρώσουμε σε λίρες ή σε ευρώ?Γιατί βλέπω ότι σε ευρώ τα δείχνει 24,3 ενώ στο google τις 18 λίρες τις δείχνει 21,8! Και κάτι τελευταίο απ ότι βλέπω έχει δωρεάν μεταφορικά, αλλά δεν πιστεύω να έχει τίποτα άλλα έξοδα(π.χ τελωνείο ή κάτι τέτοιο) Πρώτη φορά ψωνίζω από εξωτερικό οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει!
s2117 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν έχει δωρεάν μεταφορικά, αν πας να προχωρήσεις την παραγγελία, θα δεις ότι έχει μεταφορικά (νομίζω 1.5 λίρα). Τελωνείο δεν περνά αφού είναι αγγλία
GeorgeGK Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν έχει δωρεάν μεταφορικά, αν πας να προχωρήσεις την παραγγελία, θα δεις ότι έχει μεταφορικά (νομίζω 1.5 λίρα). Τελωνείο δεν περνά αφού είναι αγγλία Αφού εδώ δεν λέει για μεταφορικά και το επόμενο βήμα νομίζω είναι να πληρώσεις!Τα εμφανίζει μετά?
s2117 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αυτό δεν είπα? Μάλλον δεν έχει αναγνωρίσει ότι είσαι από Ελλάδα ακόμη, γι αυτό και στα δείχνει ακόμη δωρεάν.Όταν βάλεις διεύθυνση, στα εμφανίζει
Silenzio Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 αν ισχύει για ομαδικη ενδιαφέρομαι και εγώ, ή οποιος αγοράσει και θέλει μονο το ένα ας μου πει (για αθηνα πάντα) να πάρω το άλλο εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα