plpapadopoulos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 εγω παντως απο το mymemory εχω αναμικτα συναισθηματα αγορασα πανακριβα πραγματα και ηρθαν εντος 15 ημερων ,ενα ψευτοφλασακι πριν κανα μηνα δεν ηρθε τους μιλησα μου βαλαν τα χρηματα και προχθες μου ρθε ενα περιεργο emαil που ελεγε λες και αν ερχοταν θα το χα προβλημα να τους δωσω τα 8 ευρω που στοιχιζε ,εμενα με εξοργισε και αν και αγορασα απο κει πραγματα εως 50ευρω δεν θα ξαναπαρω θεωρω το μηνυμα τους ακομψο Όχι δεν είναι άκομψο. Υπάρχουν ανα τον κόσμο αρκετά λαμόγια τα οποία εκμεταλλεύονται το άμεσο refund που κάνουν οι σοβαρές εταιρίες, για να αποκτούν τσάμπα παραπάνω από ένα αντικείμενα πληρώνοντας το ένα φυσικά. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές εταιρίες γυρνούν σε paid service με tracking για να μειωθούν κάτι τέτοια κρούσματα, ενώ άλλες κόβουν εντελώς το postage για συγκεκριμένες χώρες. Από τη στιγμή που σε αποζημίωσαν στο έπακρο, καλώς και σου έστειλαν το email αυτό. Δε σε προσέβαλαν προσωπικά, σου ανέφεραν τη γενική τακτική που ακολουθούν σε τέτοιες περιπτώσεις και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Εσύ μπορεί να είσαι εντάξει, όμως υπάρχουν και πολλοί συνάνθρωποί σου που ενδεχομένως να μην είναι το ίδιο εντάξει. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη θέση τους. 2
forgotten Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Όχι δεν είναι άκομψο. Υπάρχουν ανα τον κόσμο αρκετά λαμόγια τα οποία εκμεταλλεύονται το άμεσο refund που κάνουν οι σοβαρές εταιρίες, για να αποκτούν τσάμπα παραπάνω από ένα αντικείμενα πληρώνοντας το ένα φυσικά. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές εταιρίες γυρνούν σε paid service με tracking για να μειωθούν κάτι τέτοια κρούσματα, ενώ άλλες κόβουν εντελώς το postage για συγκεκριμένες χώρες. Από τη στιγμή που σε αποζημίωσαν στο έπακρο, καλώς και σου έστειλαν το email αυτό. Δε σε προσέβαλαν προσωπικά, σου ανέφεραν τη γενική τακτική που ακολουθούν σε τέτοιες περιπτώσεις και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Εσύ μπορεί να είσαι εντάξει, όμως υπάρχουν και πολλοί συνάνθρωποί σου που ενδεχομένως να μην είναι το ίδιο εντάξει. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη θέση τους. δυστυχως οχι διοτι οταν εισαι πελατης 2 ετη και αγορασες παμπολλες φορες χωρις κανενα προβλημα απο αυτους θεωρω οτι δεν θα πρεπε να υφισταται τετοιο email δεν ειναι η πρωτη φορα που αγορασα αλλα με το μηνυμα τους αυτο ειναι η τελευταια 1
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 δυστυχως οχι διοτι οταν εισαι πελατης 2 ετη και αγορασες παμπολλες φορες χωρις κανενα προβλημα απο αυτους θεωρω οτι δεν θα πρεπε να υφισταται τετοιο email δεν ειναι η πρωτη φορα που αγορασα αλλα με το μηνυμα τους αυτο ειναι η τελευταια Η διαδικασία είναι απλή. Δήλωσες ότι δεν παρέλαβες κάτι, σε αποζημίσωσαν χωρίς τί και πώς. Ως εδώ όλα καλά και θα θεωρούσα πως έχεις απόλυτο δίκιο αν δε σε αποζημίωναν ώς να βρεθεί τί εγινε με το δέμα. Από τη στιγμή που σε αποζημίωσαν άνευ όρων, είναι μαγκιά τους και δικαίωμά τους το πώς θα κινηθούν μετέπειτα για να αποζημιωθούν και οι ίδιοι από τα ταχυδρομεία. Ήταν εξίσου επαγγελματικό και τίμιο το να σε ενημερώσουν γιατί σε κάθε έρενα που διεξάγεται, έχει δικαίωμα το εκάστοτε ταχυδρομείο να ζητήσει ενυπόγραφη δήλωση μη παραλαβής από τον παραλήπτη. Γι'αυτό και σε ενημέρωσαν, όχι για να να σου πούν ό,τι αμφέβαλαν για το ποιόν σου. Τώρα αν εσύ αυτό το θεωρέις προσβλητικό, είσαι ελεύθερος να αγοράσεις από οπουδήποτε αλλού κρίνεις. Εγώ προσωπικά δε θα το θεωρούσα προσβλητικό. Προσβλητικό θα θεωρούσα να μή με αποζημίωναν ως να διαπιστώσουν πού και πώς χάθηκε το δέμα. 1
prometheas Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πολύ καλά κάνανε και κινήθηκαν έτσι. Επιχείρηση είναι όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Εφόσον εσύ λες οτι είσαι ΟΚ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Το κατάστημα πάντως είναι από τα πλέον αξιόπιστα Ευρωπαικά καταστήματα. Οσες φορές εχω παραγγείλει πάντα παραλάμβάνω το πολύ μέσα σε 10 ημερολογιακές μέρες 2
forgotten Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πολύ καλά κάνανε και κινήθηκαν έτσι. Επιχείρηση είναι όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Εφόσον εσύ λες οτι είσαι ΟΚ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Το κατάστημα πάντως είναι από τα πλέον αξιόπιστα Ευρωπαικά καταστήματα. Οσες φορές εχω παραγγείλει πάντα παραλάμβάνω το πολύ μέσα σε 10 ημερολογιακές μέρες θα σου απαντησω ποιο απλα στο αμαζον uk μου σταληκε κατι το οποιο δεν ηρθε εντος χρονου παραλαβης ,δεν επικοινωνησα μαζι τους αλλα εκεινοι και με ρωτησαν αν ηρθε οταν τους ειπα οχι μου δωσαν δωροκουπονι το ποσο. εντος 1,5 μηνα ηρθε το πακετο επικοινωνησα μαζι τους για να τους πω να τους δωσω τα χρηματα και μου ειπαν keep it . και μιλαμε για αντικειμενο 50 ευρω. για μενα οσο σοβαρο και αν ειναι το mymemory με το email Που κινηθηκε επεσε απο την εκτιμηση μου ιδιαιτερα αν αναλογιστω οτι πηρα απο κει αντικειμενα 100 ευρω συνολο χωρις προβλημα και για αντικειμενο 8ευρω το οποιο δεν ηρθε μου λενε για ελεγχους κλπ τοτε για μενα ειναι αστειοι.ιδιαιτερα οταν το συγκρινω με το παραδειγμα του amazon. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 θα σου απαντησω ποιο απλα στο αμαζον uk μου σταληκε κατι το οποιο δεν ηρθε εντος χρονου παραλαβης ,δεν επικοινωνησα μαζι τους αλλα εκεινοι και με ρωτησαν αν ηρθε οταν τους ειπα οχι μου δωσαν δωροκουπονι το ποσο. εντος 1,5 μηνα ηρθε το πακετο επικοινωνησα μαζι τους για να τους πω να τους δωσω τα χρηματα και μου ειπαν keep it . και μιλαμε για αντικειμενο 50 ευρω. για μενα οσο σοβαρο και αν ειναι το mymemory με το email Που κινηθηκε επεσε απο την εκτιμηση μου ιδιαιτερα αν αναλογιστω οτι πηρα απο κει αντικειμενα 100 ευρω συνολο χωρις προβλημα και για αντικειμενο 8ευρω το οποιο δεν ηρθε μου λενε για ελεγχους κλπ τοτε για μενα ειναι αστειοι.ιδιαιτερα οταν το συγκρινω με το παραδειγμα του amazon. ...το οποίο Amazon αναγκάζει πλέον εσένα και τους συνανθρώπους σου να πληρώνουν αρκετά σε μεταφορικά γιατί η ελλάδα βγήκε από τις χώρες των δωρεάν αποστολών πλέον. Επίσης δωροκουπόνι για ποιό λόγο το ποσό? Full Refund έπρεπε να δωθεί. Τακτικές Πλαισίου κάνει το amazon και θα υποκλιθούμε κιόλας? Από πού κι ως πού πιστωτικό για κάτι που δεν παρέλαβες αρχικά?
haris013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 θέλει κάποιος να το αγωράσει και να μου δώσει το ένα(να το αγωράσω προφανώς) καθώς δεν χρειάζομαι 2?
tarantino2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 εγω παντως απο το mymemory εχω αναμικτα συναισθηματα αγορασα πανακριβα πραγματα και ηρθαν εντος 15 ημερων ,ενα ψευτοφλασακι πριν κανα μηνα δεν ηρθε τους μιλησα μου βαλαν τα χρηματα και προχθες μου ρθε ενα περιεργο emαil που ελεγε We recently refunded order ##### due it not arriving within 21 days of dispatch. We must now follow this up with Royal Mail and the Police to try and obtain compensation for the loss. λες και αν ερχοταν θα το χα προβλημα να τους δωσω τα 8 ευρω που στοιχιζε ,εμενα με εξοργισε και αν και αγορασα απο κει πραγματα δεν θα ξαναπαρω θεωρω το μηνυμα τους ακομψο Φίλε, σε νιώθω αφού είχα και εγώ ένα δέμα που δέν ήρθε ποτέ στα χέρια μου. Μετά απο 44 μέρες έκανα αίτηση στο PayPal ώστε να μου επιστραφεί το ποσό και ο πωλητής ήθελε πρώτον να δεσμευτώ ότι δέν θα κάνω αρνητική αξιολόγηση και δεύτερον να του επιστρέψω τα λεφτά άν θα μου ερχόταν ποτέ το προϊόν!Το ποσό πήραν αστείο (14 ευρώ) άν το συγκρίνω με πολύ μεγαλύτερα ποσά που έχω ξοδέψει σε online αγορές χρόνια τώρα και δέν είχα ποτέ πρόβλημα μή παραλαβής!Όλα αυτά στο ebay..φυσικά ένιωσα και εγώ πολύ άκομψα!Τί να πώ;!....Sent from my iPhone using Insomnia
arc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Φίλε, σε νιώθω αφού είχα και εγώ ένα δέμα που δέν ήρθε ποτέ στα χέρια μου. Μετά απο 44 μέρες έκανα αίτηση στο PayPal ώστε να μου επιστραφεί το ποσό και ο πωλητής ήθελε πρώτον να δεσμευτώ ότι δέν θα κάνω αρνητική αξιολόγηση και δεύτερον να του επιστρέψω τα λεφτά άν θα μου ερχόταν ποτέ το προϊόν!Το ποσό πήραν αστείο (14 ευρώ) άν το συγκρίνω με πολύ μεγαλύτερα ποσά που έχω ξοδέψει σε online αγορές χρόνια τώρα και δέν είχα ποτέ πρόβλημα μή παραλαβής!Όλα αυτά στο ebay..φυσικά ένιωσα και εγώ πολύ άκομψα!Τί να πώ;!....Sent from my iPhone using Insomnia Αλλο το ebay και αλλο το mymemory. Στο ένα διαπραγματευόσουν με ιδιώτη και στο αλλο ειναι εταιρεία. Στην περίπτωση σου θα του έλεγα οτι δεσμεύομαι να σου στειλω τα χρήματα (και θα το έκανα) αν ποτέ έρθει το δέμα, αλλά η αξιολόγηση δεν τον αφορα. Ετσι κι αλλιώς θα πληρωνόσουν που δεν παρέλαβες οποτε ο τυπάς εκβίαζε καταστάσεις. Τελικά ήρθε το δέμα;
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Επειδη δεν εχω μπλεξει με αγορες απο εξωτερικο (paypal κλπ) αν καποιος παρει δυο και δεν θελει το ενα του δινω 13 ευρω αρκει να βρεθουμε καπου εδω γυρω δυτικα προαστια (Περιστερι κλπ)
haris013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Επειδη δεν εχω μπλεξει με αγορες απο εξωτερικο (paypal κλπ) αν καποιος παρει δυο και δεν θελει το ενα του δινω 13 ευρω αρκει να βρεθουμε καπου εδω γυρω δυτικα προαστια (Περιστερι κλπ) και εγώ για κάτι τέτοιο ψήνομαι αλλά είμαι κρήτη...
aposporis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Γιατί δε κανονίζει κάποιος μια ομαδική κ μετά να τα μοιράσει με ΕΛΤΑ;
Captain Nemo Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 aposporis, on 15 Apr 2014 - 4:45 PM, said:Γιατί δε κανονίζει κάποιος μια ομαδική κ μετά να τα μοιράσει με ΕΛΤΑ; Μα τόσο απλό οι εθελοντές ένα βήμα ουμπρός 1
aposporis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εγώ παράγγειλα αλλά αν ενδιαφέρεται κόσμος να βοηθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα